ροή ειδήσεων

Κυριακή 18 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

Ανταποκρινόμενoς στο κάλεσμα της Eυρωπαικής Ομοσπονδίας Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων (FEVR) ο σύλλογος μας αποφάσισε να συντονιστεί με την πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία...
“HOPE OF LIFE” (Φως της Ελπίδας) που καλεί σε συγκεντρώσεις μπροστά στα κοινοβούλια την Κυριακή το απόγευμα – βραδυ με άναμμα κεριων.

Ετσι η συγκέντρωση φέτος στην Αθηνα θα γινει στην Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος μεχρι τις 7μμ. Θα περιλαμβάνει όλα οσα ειχαμε και τις προηγουμενες χρονιές: πανώ, μικροφωνική, φυλλάδια, ταμπλώ με φωτογραφίες των ανθρωπων μας και μικρα συνοδευτικα κείμενα, κερια που θα τοποθετηθουν στο πατωμα και λουλουδια.

- Ο καθενας μπορει να φέρει φωτογραφία και κείμενο για τον δικό του σε μεγεθος Α4 καλυτερα πλαστικοποιημενη. Οι φωτογραφιες και τα κειμενα που υπηρχαν περσι υπαρχουν (εκτος από μερικες που καποιοι τις πηραν σπιτια τους) και θα τις ξαναφερουμε εμεις.

- Οσοι δεν εχουν φερει φωτο ή δεν εχουν στειλει φωτο και κειμενο για το site μπορουν να μας στειλουν και να τις εκτυπωσουμε εμεις η αν αποφασισουν τελευταια στιγμη να τις φερουν στον χωρο.

- Αν και περιττο διευκρινιζουμε ότι η εκδηλωση δεν είναι μονο για τα μελη του συλλόγου και οποιοσδηποτε εχει θυμα μπορει να συμμετασχει και να αναρτησει φωτογραφιες και κείμενα.

- Οσοι έχουν σελίδα στο facebook καλο είναι να πουν στην σελίδα που φτιαχτηκε για την εκδήλωση στην διεύθυνση www.facebook.com/events/374732815942000/ να δηλωσουν συμμετοχη και κυρίως να προσκαλεσουν τους φιλους τους σ αυτην.
soste.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *