ροή ειδήσεων

Aρραβωνιαστικιά βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από άτομο με κελεμπία!

Εκτεταμένες έρευνες κάνει η αστυνομία για τον εντοπισμό άγνωστου δράστη ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία επιχείρησε να βιάσει την αραβωνιαστικιά βουλευτή της Χρυσής Αυγής...
Ο συναγερμός συνίσταται αφενός στην προσπάθεια ανακάλυψης του δράστη, δεδομένου πως υπήρξε έκτοτε και δεύτερο περιστατικό αλλά χωρίς να συμπίπτουν οι περιγραφές, αφετέρου καθώς εκφράζονται βάσιμοι φόβοι για αντίποινα γενικευμένης μορφής.

Το περιστατικό έγινε πριν από δύο Κυριακές γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος δέχτηκε επίθεση σε στενό δρομάκι λίγο πριν από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά. Σύμφωνα με την περιγραφή το άτομο που της επιτέθηκε φορούσε κελεμπία και ήταν οπλισμένο με μαχαίρι.

Ο δράστης έριξε την άτυχη γυναίκα στο οδόστρωμα κι έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της με καταφανή όπως είπε πρόθεση τη ληστεία και το βιασμό της. Ευτυχώς, η γυναίκα συγκράτησε την ψυχραιμία της, αντιστάθηκε όσο μπορούσε βάζοντας ταυτόχρονα τις φωνές και ο δράστης αναγκάστηκε ν” αποχωρήσει από το φόβο του ερχομού κάποιου σε βοήθεια του θύματος.

Πάνω ωστόσο στην πάλη, ο δράστης προκάλεσε με το μαχαίρι επιδερμικό τραύμα στο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.
πηγή

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *