ροή ειδήσεων

Τον έδιωξαν από την αστυνομία γιατί έκλεψε πορτοφόλι νεκρού και έκανε ανάληψη!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για 37χρονο αστυνομικό - Πήγε σε τροχαίο δυστύχημα και αφού άρπαξε το πορτοφόλι του θύματος πήγε κατευθείαν σε ΑΤΜ...

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το ιστορικό του απότακτου αστυνομικού ο οποίος συνελήφθη προ ημερών και κατηγορείται για απάτες σε βάρος αγροτών στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο λόγος που ο αστυνομικός εκδιώχτηκε από το Σώμα ήταν ο εξής: Το καλοκαίρι του 2010, εξακολουθούσε να υπηρετεί με διάθεση σε τμήμα της Κερατέας, όταν επιλήφθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο σκυλευτής ψυχών, αφαίρεσε από νεκρό επιβάτη το πορτοφόλι με όσα χρήματα είχε μέσα.

Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά έκανε αναλήψεις χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό από ΑΤΜ, καθώς το θύμα είχε γραμμένο το ΡΙΝ της κάρτας σε σημείωμα μέσα στο πορτοφόλι.

Ο 37χρονος από τις αρχές του 2012 άρχισε να εμφανίζεται σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας, κυρίως στις περιοχές του Μύτικα και του Αστακού και δηλώνοντας ως επαγγελματική ιδιότητα αυτή του υπαλλήλου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τους απέσπασε χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 2000€ – 5000€.

Τους έπειθε ότι θα καταφέρει να μεσολαβήσει με στόχο την ένταξή τους σε χρηματοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα του υπουργείου. Μάλιστα τους έλεγε ότι από αυτά τα προγράμματα θα προκύψουν και επιδοτήσεις.
Πηγή: newsit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *