ροή ειδήσεων

Μέσω διαδικτύου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Μέσω διαδικτύου θα έχουν την δυνατότητα οι ιδιοκτήτες οχημάτων, από την ιστοσελίδα του Taxisnet, από την ερχόμενη Τετάρτη, να αναζητούν... τα ειδοποιητήρια των νέων τελών κυκλοφορίας. Φέτος, τα ειδοποιητήρια δεν θα αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου.

Παράλληλα, όσοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα θα μπορούν να εξοφλούν τα τέλη σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν στα χέρια τους το ειδοποιητήριο.

Οι κάτοχοι οχημάτων θα προσέρχονται στην τράπεζα με τον αριθμό κυκλοφορίας και τον ΑΦΜ ή με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet, μπορούν να μπαίνουν στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ, να πληκτρολογούν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους και τον ΑΦΜ τους και να τυπώνουν το ειδοποιητήριο τους.

Φέτος δεν αναμένεται να υπάρξει παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή, ενώ το πρόστιμο για όσους δεν έχουν πληρώσει έως το τέλος του χρόνου θα είναι το διπλάσιο του ποσού.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δεν θα λαμβάνουν κάποιο σήμα όταν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και σε περίπτωση ελέγχου, θα υπάρξει ηλεκτρονική διασύνδεση των περιπολικών της αστυνομίας με το Τaxisnet.
ethnos.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *