ροή ειδήσεων

Εγκαίνια Ιερού Ναού στη Ρόδο

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα Εγκαίνια του ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου (Κυρά-Ναπενής) της ενορίας Αρχαγγέλου... Στο φυτό της Αγίας Τραπέζης εναπέθεσε τίμια λείψανα των Αγίων: Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής και Ιερομάρτυρος Κυρίλλου του Λουκάρεως.

Ο Ναός οικοδομήθηκε από τους ζεύγος Νικολάου και Φωτεινής Αφαντενού στην περιφέρεια Νάπες κωμοπόλεως Αρχαγγέλου, κοντά στα ερείπια παλαιοχριστιανικής Βασιλικής και βυζαντινού Ναού αφιερωμένο στην Υπεραγία Θεοτόκο και απεδόθη με συμβολαιογραφική πράξη στην ενορία Αρχαγγέλου.

Ο Σεβασμιώτατος στην προσφώνηση του συνεχάρη τους ευσεβείς κτίτορες για την προσφορά τους στην τοπική Εκκλησία και ευχήθηκε τα δέοντα.


imr.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/11/12 18:01

    Καρακιτσαριό έχουν καταντήσει οι εκκλησίες με κακόγουστα υπόστεγα και λαμαρίνες. Ακόμα και πάνω στην παναγιά Τσαμπίκα βλέπει κανείς ένα απύθμενο καρακιτσαριό με τις λαμαρίνες στα υπόστεγα. Καταστρέφουν την γραφικότητα και το περιβάλλον.... αλλά εκεί θα κολλήσουν τώρα? Οποιος παπάς θέλει στήνει και μια λαμαρινοσκεπή. Αυτή είναι η Ελλάδα που κόπτεται για τις παραδόσεις και την γραφικότητα στον τουρισμό. Μάλλον γινόμαστε "γραφικοί καραγκιόζηδες" με την κακόγουστη νοοτροπία μας να μην προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι που να δένει αρμονικά με το περιβάλλον. Αυτό βλέπεις "κοστίζει" και "απαιτεί" μυαλό!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/12 22:44

    ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ, 1000, 2000 ΕΥΡΩ... ΠΟΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/12 23:38

    ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΠΡΩΗΝ,ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ.ΚΑΙ ΝΥΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΚΑΙ ΠΩΣ;;ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΓΟΡΑΖΩΝΤΕ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΣ ΜΑΖΙΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *