ροή ειδήσεων

Βροχή τα κανόνια στα στεγαστικά

Ξεπέρασαν τις 150.000 οι καταγγελίες των στεγαστικών δανείων που έχουν γίνει απ' την αρχή του χρόνου φέτος. Πρόκειται για αριθμό – ρεκόρ, που έρχεται να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την....

μεγάλη κρίση που διέρχεται η αγορά.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα δάνεια, θεωρούνταν κάποτε ως τα ασφαλέστερα της αγοράς, καθώς ήταν τα πιο εγγυημένα αφού είχαν για κάλυψη τα ίδια τα σπίτια.

Ωστόσο, μετά τη μεγάλη πτώση που σημείωσαν οι τιμές την τελευταία 3ετία, ακόμα και αυτή η εγγύηση κατέρρευσε, ενώ αν δεν υπήρχε η απαγόρευση των πλειστηριασμών για ακίνητα που είναι πρώτη κατοικία και η αντικειμενική τους αξία δεν ξεπερνά τα 200.000 ευρώ, τότε το πιθανότερο είναι ότι σε καθημερινή βάση θα εξελίσσονταν πολλά μικρά και μεγάλα οικογενειακά δράματα.

Το γεγονός αυτό πάντως δεν είναι ικανό να υποκρύψει τη ν πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι προϋπολογισμοί πολλών ελληνικών νοικοκυριών, αφού με τις επισφάλειες στη στεγαστική πίστη να ξεπερνούν το 20%, καμία πρόβλεψη για την επόμενη μέρα της ίδιας της οικονομίας δεν μπορεί να γίνει.
planet-greece.blogspot.com

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *