ροή ειδήσεων

Ξεκάθαρη αισχροκέρδια από τα ΙΚΕΑ

Που θέλουν να μειώσουν και κατά 35% τους μισθούς των εργαζόμενων.
Δείτε τους δυο καταλόγους, σε ...

Γερμανία και Ελλάδα (Κατάλογος Γερμανίας ΙΚΕΑ http://onlinecatalogue.ikea.com/DE/de/IKEA_Catalogue/-Κατάλογος Ελλάδας ΙΚΕΑ
http://onlinecatalogue.ikea.com/GR/el/IKEA_Catalogue/





και παίξτε το παιγνίδι "βρείτε" τις διαφορές".Εσείς τη βλέπετε τη διαφορά;Σε ορισμένα προϊόντα ,η τιμή είναι 100% πάνω.Ας σταματήσει επιτέλους το ΙΚΕΑ να μας κοροϊδεύει.
planet-greece


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/12 20:06

    gty ? den isaste ipoxreomenoi na agorazete ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/12 20:09

    bravo kai to EVIAN kanei 1.30 stin Gallia ...stin Ellada 7 kai kati ....pigenete ekei na ta parete tote :P sosta oxi ? na deis poso tha sou kostisei !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/12 20:11

    EIDAME KAI TA KATASTIMATA EPIPLWN EDW STIN RODO POU TA POULANE O KOUKOS AIDONI SE SXESI ME TIN ATHINA KAI TA IDIA PRAGMATA AKRIVWS....APLA PEITE OTI SAS XALASE POU ANOIKSE IKEA KAI PLEON XASANE TIN AISXRIKERDIA ORISMENA KATASTIMATA...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/12 20:23

    Οι μειώσεις μισθών που κάνουν όλες οι επιχειρήσεις ξένες και μη, είναι καθαρά για να κρατήσουν τους τζίρους τους ανέπαφους και όχι για να ρίξουν τις τιμές τους. Και η αλητεία από τους επιχειρηματίες συνεχίζεται και θα εξακολουθεί να συνεχίζεται όσο τα μαλακιστιρια οι Έλληνες κάθονται στις καφετεριες και στους καναπέδες. Σας είδα πάλι σήμερα στις καφετεριες στην νέα μαρίνα πως απολαμβάνατε την κρίση...ρεμάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/12 21:53

    Στην Γερμανια η ιδια η ΙΚΕΑ πουλαει στον καταναλωτη. Στην Ελλαδα υπαρχει, οπως παντα και καποιος νταβατζης. Αυτον να ψαξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/11/12 23:46

    Έχουμε πρόβλημα με τους Ροδιτες; Να στο λύσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/11/12 23:49

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΟΔΙΤΑΚΙΑ ΤΟ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΙΚΕΑ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΑΜΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΝΕΟΣΕΤ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΕΤΣΙ 300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΟΛΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/11/12 01:11

    Πάτε στα δικά μας που φέρνουνε από τουρκία και τα πουλανε 400% πάνω από ότι τα εισάγουν ( ΠΡΟΣΟΧΗ από ότι τα εισάγουν) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/11/12 04:20

    Ανώνυμος28/11/12 11:49 μ.μ.
    άμα δεν σου αρέσει η Ρόδος, να πας στο μέρος σου. Όχι που ήρθατε όλοι οι βλάχοι εδώ και το παίζετε και κάπως. Ούτε κρέας δεν είχατε φάει ποτέ σας ρεεε και ήρθατε εδώ και γίνατε άνθρωποι.

    Σε όποιον δεν αρέσει η Ρόδος το πούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/12 04:40

      πολιτισμένε μου αφαντενε, αρχαγγελίτη κτλπ εσύ το μόνο κρέας που τρώς είναι το κατσίκι γιατί όλα τα άλλα σου βρωμάνε, μαζί σας γελάει η Αθήνα και όλη η Ελλάδα , δηλαδή από τους 10.000.000 Έλληνες αφαίρεσαι τους 90.000 , τότε θα καταλάβεις ποιός είναι βλάχος! ΅Εμείς βγάλαμε Επιστήμονες και ήρωες, εσείς γίνεστε μόνο γιατροί, δικηγόροι και ξενοδόχοι για να την λέτε μεταξύ σας, έναν ήρωα έχετε ( Που περισσότερο τον τιμάμε εμείς παρά εσείς) τον Αλέξανδρο Διάκο και αυτόν τον ξεχνάτε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βγάλετε χρήμα και να μην σας κακολογήσουν οι τουρίστες χωρίς να σας ενδιαφέρει τί περνάνε οι συμπολίτες σας πού έχουν διαφορετικά μυαλά από εσάς, βλέπετε μια παραλία και το μόνο που σκέφτεστε είναι πώς θα την τσιμεντόσετε και πώς θα χτύσετε κανένα χοτέλι, αγαπημένε μου Ροδίτη ολα τα κακα του Έλληνα τα έχεις μέσα σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα, μακάρι να είχες τα μισά καλά που έχουν τα υπόλοιπα νησιά γύρω σου 9 ( ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/11/12 19:42

      Ωραία, αφού αποδεδειγμένα δεν σου αρέσει η Ρόδος ούτε ο κόσμος που ζει σε αυτή, τα μαζεύεις και φεύγεις. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ>

      Αλλά... τι σκατά θα τρως αν πας στον τόπο σου;;; Παλιοπροβατίνες; Ναι αυτές μας βρομάνε εδώ. που δεν είχατε στον ήλιο μοίρα και κουβαληθήκατε εδώ.

      Έναν ήρωα;;; χαχαχα ψάξου λίγο ιστορικά ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ. Απο αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Ένας απο τους 7 σοφούς ήταν Ρόδιος, ένα απο τα 7 θαύματα στην Ρόδο. Το πρώτο ναυτικό δίκαιο φτιάχτηκε στην Ρόδο. Ψάξου λίγο βλαμμένε.

      Αλλα τόσο εκτιμάτε τον τόπο που σας δίνει ψωμί. Φταίμε και εμείς που δεν σας πηγαίνουμε γαμιόντας σας μέχρι τα καράβια για να γυρίζετε στη βλαχιά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/11/12 01:25

      4.40...ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ. ΒΛΑΧΟΥΣ ΔΕ ΛΕΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΤΕΣ. ΒΛΑΧΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΑΡΤΕΡ ΚΑΙ ΤΣΕΚ ΙΝ ΣΤΑ 25 ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΒΛΑΧΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΦΟΡΑΓΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΒΛΑΧΟΥΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΣΩΝ ΕΦΑΓΑΝ ΨΩΜΑΚΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ..ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ... ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΠΕΙΣΗ Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΒΟΤΛΓΑΡΟΣ, ΣΛΑΒΟΣ Ή ΑΡΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος29/11/12 09:02

    ΡΕ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!!!!!!!!ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ(ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ)ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΤΟ ΤΡΩΤΕ ΟΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΕΝΑΝ ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΑΚΟ ΒΟΔΙΑ Ε ΒΟΔΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/11/12 09:46

    Κι αλλο ενα θεμα, οπου αν ειχε διαχειρηση το site, θα εμπαινε λουκετο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/11/12 10:32

    Παίδες να ρωτήσω...στον Γερμανικό κατάλογο νομίζω ότι αναφέρεται σε Γερμανικά μάρκα.Δεν είναι σύμβολο του ευρώ αυτό...οπότε αλλάζουν και οι αξίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/11/12 11:47

      Δεν ειναι ετσι, αλλα κι αν ηταν το ενα € ειναι 1,95 DM , οποτε η τιμη θα πεφτε στα μισα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *