ροή ειδήσεων

''Η Ελλάδα θυμίζει χούντα, χωρίς τανκς''

Αγανακτισμένη η Ομογένεια, καταφεύγει σε Αμερικανούς πολιτικούς γιά την άθλια κατάσταση στην Ελλάδα μας και την διαφθορά-σαπίλα του κράτους
Το ''Κ'' είναι αποδέκτης αντίγραφων 6 επιστολών που εστάλησαν σε γερουσιαστές των ΗΠΑ, από Αμερικανούς πολίτες ελληνικής καταγωγής... με τις οποίες τους ζητούν να πράξουν ότι είναι δυνατόν, ώστε ο εξαθλιώμενος ελληνικός λαός να απαλλαγεί από τους ψεύτες, διεφθαρμένους πολιτικούς και κυβερνώντες, που καλύπτουν την διαπλοκή, διαφθορά ημετέρων και των εαυτών τους, με ατιμωρησία.
Στις επιστολές τονίζεται ότι, ναι μεν οι πολίτες στην Ελλάδα εκλέγουν τους βουλευτές, αλλά αυτοί ατιμούν την ψήφο και πράττουν με ''κομματική πειθαρχία'', εξαπατώντας έτσι έμμεσα τους ψηφοφόρους, τους οποίους ουδέποτε συμβουλεύονται όταν ψηφίζουν σοβαρά νομοθετήματα στην Βουλή, αποδεικνύοντας ότι η θέληση του λαού εξευτελίζεται και η Δημοκρατία δεν λειτουργεί. Επίσης, τονίζεται ότι, ουδείς έχει τιμωρηθεί στην Ελλάδα γιά μίζες, γιά πράξεις οικονομικού εγκλήματος, δεν διώκεται η φοροδιαφυγή επειδή οι πολιτικοί λαδώνονται από τους φοροδιαφεύγοντες που εξάγουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό χωρίς φορολογικές επιπτώσεις και ποινές, η Βουλή ουσιαστικά κάνει ξέπλυμα αδικημάτων-αμαρτιών πολιτικών που έχουν ασυλία, η κυβέρνηση ανέχεται τον ρατσισμό και πράξεις βίας από την αστυνομία, η Δικαιοσύνη ελέγχεται από πολιτικούς, ενώ η κυβέρνηση, που ενεργεί και αυθαίρετα, μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας παραβιάζουν και το Σύνταγμα.
Σε μία από τις 3 επιστολές, αναφέρεται χαραχτηριστικά: ''Η Ελλάδα θυμίζει χούντα, χωρίς τανκς''.
Σημ.: 'Ισαμε μεσημέρι 21ης Νοεμβρίου '12, είχαμε λάβει αντίγραφα 6 επιστολών σε γερουσιαστές και 13 σε βουλευτές. Σίγουρα ο αριθμός των επιστολών είναι πολλαπλάσιος.
Για ενδιαφερόμενους Ομογενείς: Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των 100 γερουσιαστών ΗΠΑ.
Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των 435 βουλευτών (Κογκρέσσο).
Για email στον Λευκό Οίκο. Για επιστολή (ταχυδρομική) στον Λευκό Οίκο (η καλύτερη μέθοδος):
The White House... 1600 Pennsylvania Avenue NW... Washington, DC 20500
Προς τους αναγνώστες μας στις ΗΠΑ: Στα emails σε γερουσιαστές-βουλευτές, πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται όνομά σας, διεύθυνση, τηλέφωνο. 'Οπως γνωρίζετε, όλα λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψην από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους. Παρακαλούμε στείλτε μας αντίγραφα επιστολών σας σε γερουσιαστές- βουλευτές. Και μην ξεχνάτε, γράφοντάς τους: Στηρίζουμε Ελλάδα, πολεμάμε διεφθαρμένο κράτος, πολιτικούς.
(Ξανα)διαβάστε και το άρθρο γνώμης του ''Κ'':Και η Ομογένεια πρέπει να αγωνιστεί γιά να απαλλαγεί η Ελλάδα από την ''κοινοβουλευτική χούντα''''Αφερέγγυοι εταίροι και εγχώριοι κουκουλοφόροι''
Ακόμα και τα ΜΜΕ της ''διαπλοκής'' αδειάζουν την συγκυβέρνηση των ανίκανων
Παρά τα σκληρά-εξοντωτικά μέτρα που επέβαλαν, τώρα παίζουν παιχνίδια με δόση-''κούρεμα''
Η Ευρωπαϊκή 'Ενωση ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τους γελοίους ''νάνους'', δουλοπρεπείς πρωθυπουργούς και πολιτικούς της, γιά τα ''Μνημόνια''
Λεγόταν στην Ελλάδα ότι μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ θα είχαμε εξελίξεις σε ζήτημα δόσης κλπ. Σωστή η εκτίμηση, αλλά λάθος ο... λόγος: Τώρα αρχίζει η σύγκρουση των ''βουβαλιών'' (ΗΠΑ-Ευρώπη) και στην μέση τα... ''βατράχια'', που χρησιμοποιήθηκαν μέσω των ΗΛΙΘΙΩΝ πολιτικών και κομμάτων τους, που ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι χρέος-δάνεια ΔΕΝ αποπληρώνονται στον αιώνα τον άπαντα, οπότε μία ήταν και είναι η λύση: Καταγγελία-κατάργηση Μνημονίων και ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Αυτοί είναι επικίνδυνοι γιά την χώρα και το 'Εθνος
Συγκυβέρνηση ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΗΛΙΘΙΩΝ


Στις αρχές Νοεμβρίου ΕΚΒΙΑΣΑΝ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ τον λαό και την Βουλή, λέγοντας ''αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα, δεν θα πάρουμε την δόση των 31 δισ. μέχρι 16 Νοεμβρίου, θα χρεοκοπήσουμε''. Στον εκβιασμό και τρομοκράτηση λαού και Βουλής, συμμετείχαν και τα βρώμικα κανάλια της δημοσιογραφικής απάτης (ειδικά MEGA και ΣΚΑΙ), γιά να ψηφιστεί το επαχθές Μνημόνιο 3, στην Βουλή. 'Ολες οι εκτιμήσεις των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ της συγκυβέρνησης Σαμαρά, τινάχτηκαν στον αέρα. Υποσχέθηκαν ημερομηνίες και ποσά γιά να περάσουν στην Βουλή τα μέτρα που εξαθλιώνουν τον λαό. Μίλησε ο εγωπαθής, ανθύπατος-πρωθυπουργεύων και γιά 44.5 δισ. Και οι γελοίοι απατεώνες βουλευτές, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τα ψήφισαν. Και ήρθε η πραγματικότητα στο Εurogroup (20 Noεμβρίου) γιά να αποδείξει πάλι ότι η Ελλάδα κυβερνάται από ψεύτες και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Μην ξεχνάμε ότι και τα Μνημόνια 1, 2 ψηφίστηκαν με εκβιασμούς, τρομοκράτηση των πολιτών από κυβερνώντες και ΜΜΕ.
Φυσικά η δόση θα δοθεί αργότερα, αλλά ούτε ένα ευρώ θα πάει στους 'Ελληνες (το πολύ κανένα δάνειο στους πιο πειθήνιους μεγαλοκαρχαρίες). Την χρεώνεται όμως ο λαός και αυτή την δόση, γιά να αποπληρώνονται δάνεια-τόκοι και να σωθούν οι ιδιωτικές τράπεζες της Ελλάδας, που ταίζουν γιά χρόνια τα βρώμικα κόμματα.
Ο Πρόεδρος ''Δημοκρατίας'' Καρ. Παπούλιας, είχε κι άλλη επιλογή:
«Σύνταγμα - 'Αρθρο 42: ('Εκδοση και δημοσίευση των νόμων)
1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδίδει και δημοσιεύει τους νόμους που έχουν ψηφιστεί από τη Bουλή μέσα σε ένα μήνα από την ψήφισή τους. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σ.σ.: μέσα στον μήνα) μπορεί να αναπέμψει στη Bουλή νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί από αυτή, εκθέτοντας και τους λόγους της αναπομπής.
2. Πρόταση νόμου ή νομοσχέδιο που έχει αναπεμφθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Bουλή εισάγεται στην Oλομέλειά της και, αν επιψηφιστεί και πάλι με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτώνκατά την διαδικασία του άρθρου 76 παράγραφος 2, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εκδίδει και το δημοσιεύει υποχρεωτικά μέσα σε δέκα ημέρες από την επιψήφισή του».



kalami.net
Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/11/12 07:42

    Αν τολμάτε ξανά ψηφίστε τους, σας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/12 09:58

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/12 10:00

    Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ Ο ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/11/12 14:44

    ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/11/12 16:45

    Γιατί παραπονιέστε, αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν εκλέγαμε τόσα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *