ροή ειδήσεων

Γυναίκα πλασιέ έκλεβε ηλικιωμένες στη Ρόδο

Η εξιχνίαση της κλοπής σε βάρος μιας ηλικιωμένης στη Ρόδο από μια 45χρονη που εμφανιζόταν ως πλασιέ αρωμάτων, οδηγεί τις έρευνες της Ασφαλείας... και προς άλλες κατευθύνσεις. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν αρκετά αντικείμενα που πιθανολογείται ότι είναι κλεμμένα, αλλά και εικόνες που εξετάζεται η προέλευσή τους.

Η 45χρονη Ελληνίδα είχε χτυπήσει την πόρτα μιας ηλικιωμένης στην πόλη της Ρόδου για να της δείξει δείγματα από κολόνιες και αρώματα. Όταν, όμως, εκείνη την άφησε για λίγο μόνη, βρήκε την ευκαιρία να ψάξει τα συρτάρια της και να αρπάξει κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ! Η κλοπή είχε γίνει στις 3 Οκτωβρίου, αλλά εξιχνιάστηκε ένα μήνα μετά.

Η 45χρονη προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση καθώς, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι της δράστιδας, κατασχέθηκαν 4.000 ευρώ, δέκα εικόνες που εξετάζονται η παλαιότητα και η προέλευσή τους, πέντε χρυσά κοσμήματα, 18 κολόνιες και άλλα προϊόντα περιποίησης.
protothema

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *