ροή ειδήσεων

Κολοσσός: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Απόλλωνα

Η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του προσεχούς αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.
Η εν λόγω αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βενετόκλειο την προσεχή Κυριακή στις 13:00... στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσής των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (13:00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη Basket League.

Συγκεκριμένα η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 στα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) και θα συνεχιστεί το Σάββατο από 11:00 έως 14:00. Την ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο στο «Βενετόκλειο» θα είναι ανοιχτό από τις 11:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ και 15 ευρώ για την παλιά κεντρική κερκίδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται κάθε μεσημέρι στο «Βενετόκλειο», προκειμένου οι παίκτες να συνηθίσουν στις συνθήκες του αγώνα. Ο προπονητής της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μηνάς Γκέκος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα».
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
zougla.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *