ροή ειδήσεων

H ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου «ΣΤΗΡΙΖΕΙ»

Η πατρίδα μας δίνει τη μεγάλη μάχη της επιβίωσης. Αυτές τις δύσκολες ώρες κάποιοι συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται περισσότερο, από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας... Αυτή την κρίσιμη περίοδο ας λειτουργήσει η ατομική μας συνείδηση κι ας μετατραπεί σε δύναμη ΣΤΗΡΙΞΗΣ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου συμμετέχει ενεργά
σε μια σειρά από δράσεις της κοινωνικής πρωτοβουλίας «ΣΤΗΡΙΖΩ». Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της στην οδό Αυστραλίας, παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Β. Υψηλάντη, κορυφώθηκε η πρώτη δράση που στόχο έχει τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών ρουχισμού. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να παραδοθούν τα συγκεντρωθέντα προς διάθεση, στην Εκκλησία της Ελλάδος και στη συνομοσπονδία πολυτέκνων. Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους πολίτες του νησιού μας για την ευαισθησία που επιδεικνύουν καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις που «ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ».

ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/11/12 23:13

    ουστ βρε κοπριτες κομματοσκυλλα!μετα απο τοσα χρονια συγκυβερνησης κ συγκαλλυψης καταντησατε τον ελληνα ζητιανο κ επαιτη κ ξεβρακωτο!τωρα τι ερχεστε να δειξετε τι?την μεγαλοψυχεια σας? λεχριτες ε λεχριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/12 15:58

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΟΠΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΕΕ?? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ Κ Ο Π Ρ Ε ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Ἠ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ???Ε ΚΟΠΡΕ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ?? ΚΟΠΡΕ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΟΠΡΕ?? ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ(ΑΥΤΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ,ΚΟΠΡΕ!!!!), ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΑ-ΚΟΠΡΕ, ΚΑΙ ΤΙ? ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ?ΚΟΠΡΕ?? ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΚΟΠΡΕ?? ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΚΟΠΡΕ.

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Κ Ο Π Ρ Ο Ι ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΑΠΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ Ο Λ Ο Υ Σ ΣΑΣ. ΛΕΧΡΙΤΕΣ-ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙΑ ΕΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *