ροή ειδήσεων

Καζάκης: Οι τραπεζίτες σας Έφαγαν τα λεφτά, την ανακεφαλαιοποίηση θα την πληρώσετε εσείς! [video]

Ο Δ.Καζάκης πριν από σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, απάντησε σε όλα τα ψευτοδιλήμματα που θέτουν τα παπαγαλάκια των...

νταβατζήδων της διαπλοκής και της τραπεζικής μαφίας.]

Μερικά από αυτά που μας είπε:
“Μέχρι και τα πιο συντηρητικά δικαστήρια της χώρας βγάζουν αντισυνταγματικά τα μέτρα.

Ετοιμάζουν την χώρα για παράδοση της Χώρας. Απέναντι σε αυτό δεν μπορεί παρά να υπάρξει ένα κίνημα εθνική απελευθέρωσης που θα είναι και κοινωνικό. Είτε θα οδηγηθούμε σε δουλεία είτε θα αναγεννήσουμε το Ελληνικό κράτος στην βάση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Σχολιάζει επίσης τα έγγραφα των Anonymous που αποδεικνύουν ότι ακόμα και τώρα η Κυβέρνηση Σαμαρά προχωράει στην αμαρτωλή τακτική Σημίτη και προχωράει σε δημιουργία swap με την societe general.



anti-ntp.net




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/12 00:30

    ρε παγκοσμίως άγνωστε Καζακη, έχεις να μας προτεινεις κατι διαφορετικό ? γιατι απο θεωρία ειστε όλοι πρώτοι,στην πράξη όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/12 00:43

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ Ε ΒΕΒΑΙΑ ΡΟΔΙΤΑΚΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1-2-3 ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΜΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/12 01:01

    μαθε παγκοσμιως ανυπαρκτε πως ζω και εργαζομαι στο εξωτερικο τα τελευταια 20 χρονια και δεν εχω καμια σχεση με τις αηδιες που γραφεις,συνεχισε να διαβαζεις το χωνι και να βριζεις τους παντες.και μην ξεχνας,για το χαλι της χωρας φταινε οι παντες εκτος απο εσενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/12 01:19

      Γι' αυτό παγκοσμίως ξερόλα , πριν γράψεις κάτι βγάζοντας συμπεράσματα απο μια ανάρτηση , ψάξε πρώτα. Υπάρχουν τόσα πράγματα που έχει πει , συζητήσει , από το youtube μέχρι τη σελίδα του ΕΠΑΜ και παει λέγοντας.Αν σε ενδιέφερε θα το χες κάνει ήδη.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/12 08:46

    όχι ρε παγκοσμίως ανίδεε που δεν έχεις βγει παραέξω από το χωριό σου,δεν με ενδιαφέρει να ψάξω τι λέει ένας παγκοσμίως άγνωστος οικονομολόγος.με ενδιαφέρει η ουσία και τα αποτελέσματα, εσύ θα μείνεις όπως πάντα στην θεωρία και στις συνωμοσίες. και μετά κάτω στην πλατεία να μουτζώνεις και να βρίζεις αυτούς που χρόνια ψηφίζεις και γλείφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/12 15:47

      Το ότι δεν έχω βγει έξω από την χώρα μου δεν είναι δική σου δουλειά ούτε μπορείς να το κρίνεις σαν λάθος απόφαση , επειδή πήρες μια μεταγραφή σε εταιρία του εξωτερικού και καλά έκανες στην τελική. Οι συνωμοσίες δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Ούτε στη στημένη πλατεία πήγα έτσι για να πω ότι πήγα. Κι εγώ είμαι άνθρωπος της ουσίας και των πράξεων και περιμένω.Κράτησα τα λόγια αυτού του ανθρώπου , όπως και άλλων αντιμνημονιακών φυσικά. Βλέποντας και κάνοντας.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *