ροή ειδήσεων

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: 500 εκατομμύρια ευρώ έχει η Μαργαρίτα Παπανδρέου! [ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
Η μυστηριώδης γυναίκα με τις καταθέσεις μαμούθ, που έβγαλε τα λεφτά της στο εξωτερικό, είναι η μάνα του πρώην Πρωθυπουργού! Έκτακτη σύσκεψη στο ΣΔΟΕ για την Μαργαρίτα Παπανδρέου...


Πολιτικό σεισμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι η γυναίκα μυστήριο στην περιβόητη "λίστα Λαγκάρντ" με καταθέσεις 500 εκατομμυρίων ευρώ είναι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ καθώς και της εφημερίδας το ΒΗΜΑ της Κυριακής, το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται στη δικογραφία που συνέταξαν και διαβίβασαν στη Βουλή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα στις 2 Οκτωβρίου 2012 ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στέλιος Στασινόπουλοςσε σύσκεψη που είχε με όλους τους διευθυντέ ςτης υπηρεσίας του ρώτησε αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τη λίστα Λαγκάρντ που μέχρι τότε η τύχη της αγνοούνταν. Σε εκείνη τη σύσκεψη λοιπόν ακούστηκε το όνομα της κ. Μαργαρίτας παπανδρέου από τα στόματα δύο διευθυντών του ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στασινόπουλος σημείωσε πως ο Νίκος Λέκκας, διευθυντής επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ του απάντησε ότι δεν έχει δει τη λίστα, αλλά έχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκ. είναι πολιτικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο κ. Ευ. Καραμάνος, διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι βουλευτές που μελέτησαν τη δικογραφία κάνουν λόγο για καταθέσεις 500 εκατομμυρίων σε δραχμές δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, κι εφόσον κάτι τέτοιο επαληθευτεί η υπόθεση με τη λίστα παίρνει νέα τροπή και αναμένεται να προκαλέσει τεράστιους πολιτικούς κραδασμούς.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/12/12 23:39

    Για αυτό τα ΠΑΣΟΚΙΑ φρόντισαν να την κρύψουν τόσα χρόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/12 23:43

    Καλά ρε μας δουλεύετε? Ποιός κάνει κατάθεση στο εξωτερικό σε δραχμές αφού αυτό το νόμισμα δεν υπάρχει πλέον στην αγορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/12/12 23:50

    ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΛΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΤΕ 8Α ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΔΕ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΟΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΥΡΟΠΑΙΟΙ ΤΟΡΑ ΤΑ ΒΑΛΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ? ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΗ ΔΕ ΛΕΤΑΙ ΤΠΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/12 04:37

      Καλά υπάρχουν ακόμη μαλάκες που πιστεύουν τέτοια πράγματα;;;
      Μετά λέει να πάει ο τόπος μπροστά. Που να πάει ρε με τα κομματόσκυλα του βολεμένους;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/12/12 00:24

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/12/12 04:39

    Πολιτικό πρόσωπο;;; Γιατί;;; Ήταν βουλευτής; Είχε πολιτικό αξίωμα η μάνα του ΓΑΠ και έπρεπε να περάσουν απο τη βουλή; Αποδεικνείεται τελικά ότι ο νόμος δεν είναι ίσος για όλους και τους πολιτικούς και τις οικογένειές τους δεν τους ακουμπάει καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/12/12 09:35

    Ενα πραγμα να θυμαστε ελληνες ολα αυτα τα λαμογια που εχουν καταστρεψει την χωρα μια μερα θα περνανε τις πορτες του κορυδαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/12 10:02

      Σιγα μην σκιστουνε τα καλσον τους.Και αυτοι που περασανε τις πορτες ειδαμε πως περνανε.Μεχρι και πισινες τους φτιαξανε.Ασε με χεσω.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/12/12 09:39

    οι αιγες ροδου θα βγαλουν ανακοινωση υποστηριξης;;; η θα μας σωσουν παλι απο νεα δημοκρατικα χαρακωματα;;;; πρασινα και ροζ;;; ολοι οι πασοκοι ψηφοφοροι ηταν ( λεω ηταν ,γιατι οι περισοτεροι τωρα ειναι στο ροζε κομμα του συριζα) η φροκρεμα,η σαντιγυ ,η ζαχαρη της δημοκρατικης διανοησης που ποτιζαν τη γλαστρα της θλιβερης αυτης οικογενειας που μας ηλθε απο το αμερικα ..αλλα ποτιζαν και τον βασιλικο για να μην ξεχνιομαστε.......τα 500 ειναι ενας μεζες ,,,,,εχει ακουστει και για εμπορικα κεντρα,ξενοδοχεια στην ελβετια ...κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/12/12 09:44

    σε επομενες εκλογες στο δημο,στη νομαρχια,σε οποιοδηποτε συλλογο ,οι υποψηφιοι να γραφουν στο βιογραφικο τους οτι ηταν κι αυτοι στη ενδοξη παραταξη της μαργαριτας ,του γιωργακη,του μακαριυη του ανδρεα....να τους ψηφιζουμε με τη ψηφο της ανοιχτης παλαμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/12/12 10:21

    ΣΤΗΣ ΕΞΗΠΝΑΔΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΑΙ. ΝΤΡΟΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/12/12 11:24

      ωπα ρε!! σου θιξανε την μαργαρετ;;; αλλα αν διαβαζες τα τοσα που εχουν γινει θα ηξερες κ να γραφεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/12/12 12:40

      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΓΩ ΡΟΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΟΤΑΕΙ ΚΑΝΗΣ ΤΠΤ?

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/12/12 12:51

    Ο Καλαματιανός Στασινόπουλος, που απο προιστάμενος ΔΟΥ Καλαμάτας έγινε επικεφαλής του ΣΔΟΕ ,ελέω Σαμαρά σε μιά νύχτα ,ξεπληρώνει γραμμάτια...Ας ετοιμάζεται κι αυτός για Κορυδαλλό μαζό με το Καραμάνο. Πολύ συντομα ,θα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/12/12 19:57

    ΟΙ ΕΔΩ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΠ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΖΑΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΤΕ Η ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *