ροή ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ:κοινωνικός χώρος η βίλα Αμαλία -ΝΔ:Στρατηγείο κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ

Πόλεμος ανακοινώσεων με αφορμή την επέμβαση της αστυνομίας στην υπο κατάληψη βίλα Αμαλία.
Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιχείρηση της αστυνομίας στην «Βίλα Αμαλία». Την αρχή έκανε η Νεολαία Συνασπισμού η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει».
«Το σκιάχτρο του ολοκληρωτισμού, έβαλε...


ξανά τα καλά του για να προστατέψει την κοινωνία από την ανομία και τους ταραξίες», τονίζει η Νεολαία του ΣΥΝ.

«Για την ΕΛΑΣ,το πρόβλημα στις γειτονιές του κέντρου δεν είναι οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τα κακοποιημένα κορμιά των μεταναστών,ούτε οι μελανοχιτώνες που κυκλοφορούν με εξοπλισμό μάχης,στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Για την ΕΛΑΣ,το πρόβλημα είναι η ύπαρξη κοινωνικών χώρων σαν τη Βίλλα Αμαλίας,που βάζουν φραγμό με την ύπαρξη τους,στον εκφασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη ότι ένα χώρος που βρίσκεται για χρόνια στο στόχαστρο των νεοναζί,εκκενώνεται μια μέρα μετά την καταψήφιση από την τρικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τη Χρυσή Αυγή,της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για διελεύκανση του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ. Aπ'ότι φαίνεται ανάμεσα σε κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή,οι “χάρες” επιστρέφονται», σημειώνει η ανακοίνωση.

Άμεση ήταν η αντίδραση τόσο του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως όσο και της ΝΔ. «Σε ένα πράγμα συμφωνούμε με τη νεολαία του Συνασπισμού: στη διαπίστωση ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει», ήταν η απάντηση του υπουργείου.

«Κατά τα άλλα, είναι να απορεί κανείς για το πως ένας χώρος κατασκευής χιλιάδων εμπρηστικών μηχανισμών «μολότοφ» περιγράφεται σαν… «κοινωνικός χώρος»!

Όμως, η ελληνική κοινωνία και κρίση έχει και γνώση για το τι συμβαίνει στους χώρους των καταλήψεων δημοσίων κτιρίων. Γνωρίζει επίσης ποιος συναγωνίζεται το άλλο άκρο στην άσκηση βίας, ποιος είναι θαυμαστής, ακόμη και σήμερα, αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων και ποιος φαντασιώνεται την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη. Τα υπόλοιπα ανήκουν στο χώρο της παράνοιας», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΝΔ. «Οι κουκουλοφόροι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το κάλεσμά τους να καεί η Αθήνα και οι περιουσίες των Ελλήνων έπεσε στο κενό, τώρα “κλαψουρίζουν”, επειδή η ΕΛ.ΑΣ. εφάρμοσε το νόμο και εξουδετέρωσε το στρατηγείο τους, τη βίλλα Αμαλία. Για ένα μπορούν οι υπερασπιστές της ανομίας να είναι βέβαιοι: ‘Ότι η τρομοκρατία, σαφώς και δεν θα περάσει”», επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της Συγγρού.

Στις ανακοινώσεις της ΝΔ και του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως απάντησε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για έλλειψη σοβαρότητας.

«Να ευχηθούμε ο Άγιος Βασίλης να φέρει λίγη περισσότερη σοβαρότητα και έμπνευση στα Γραφεία Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη που θεωρούν ότι με εμφυλιοπολεμικού κλίματος ανακοινώσεις θα κατορθώσουν να ξεχάσει η κοινωνία έστω και λίγο τις συνέπειες της μνημονιακής βαρβαρότητας, καθώς και να κρύψουν την κοινωνική τους απομόνωση», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
planet-greece



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/12/12 01:59

    Απλά τα πράγματα , ότι και αν γράψουμε εδώ θα θεωρηθούμε φασίστες.... δύο πράγματα... .1ον ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ εξυπνοι γιατί δεν κάνατε τίποτα ( ευκολη απάντηση); και 2ον ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΜΕΣA Η' ΕΜΜΕΣΑ ,ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΣΟΥΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/12 02:28

    ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΈΞΩ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *