ροή ειδήσεων

Νέες κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας

Επιμένει η ΠΟΕ-ΟΤΑ στις κινητοποιήσεις της κατά της διαθεσιμότητας, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση προσπαθεί να... οδηγήσει σε απόλυση χιλιάδες εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χαρακτηρίζοντας τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μονόδρομο, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε:

-Συνέχιση των καταλήψεων των Δημαρχείων και των Δημοτικών κτιρίων μέχρι τη Δευτέρα, με την επισήμανση πως ο κάθε σύλλογος εξειδικεύει ανάλογα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ποια κτίρια θα καταληφθούν. Παράλληλα, αποχή το Σαββατοκύριακο από κάθε εργασία, με αποκλεισμό και της πρόσβασης και της εισόδου στα Γραφεία Προσωπικού.

-Τη Δευτέρα επίσης θα γίνει νέα τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» στις 10.00 το πρωί οπότε και θα διεξάγεται το Έκτακτο Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. Οι Σύλλογοι-Μέλη από την Περιφέρεια που θα προγραμματίσουν την συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Συγκέντρωση μπορούν να επεκτείνουν με αποφάσεις τους τη στάση εργασίας, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ μιλά για «συκοφαντία, τρομοκρατία και χρησιμοποίηση κάθε μηχανισμού καταστολής» και διαμηνύει πως δεν θα επιτρέψει κανείς εργαζόμενος να τεθεί σε διαθεσιμότητα, να απολυθεί.
metrogreece.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *