ροή ειδήσεων

Ανεπιθύμητοι οι αθίγγανοι στα Κοσκινού

Το Χωριό Κοσκινού είναι μία Τουριστική περιοχή και τα τελευταία χρόνια έχουν κατασκευαστεί μεγάλες και μικρές μονάδες από ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις, μικρά τουριστικά καταλύμματα, πού ζούν από τον Τουρισμό.
Τριγύρω από το Χωριό Κοσκινού, έχουν κατασκευαστεί...
πάρα πολλές νέες κατοικίες και επιχειρήσεις, όπου ο πληθυσμός στην περιοχή, εντός διοικητικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού, υπολογίζεται στους 8.000 κατοίκους.
Η περιοχή Τσαϊρι, είναι μία κατοικημένη περιοχή, αλλά ταυτόχρονα και μία Εμπορική και Βιομηχανική περιοχή, όπου υπάρχουν μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, πού ασχολούνται, γενικά με το Εμπόριο και την Μεταφορά.
Η περιοχή έχει οριστεί Βιομηχανική.
Τις τελευταίες ημέρες, ακούμε συνέχεια για το θέμα με τους Αθίγγανους, σε διάφορα Μ.Μ.Ε., για την μεταφορά στην περιοχή Τσαϊρι και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πρώην 542 Στρατοπέδου.
Αύτο, είναι λάθος, διότι θα υπάρξουν μεγάλες καταστροφές στο Περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα και απειλή για τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις. Το τελευταίο διάστημα ακούμε συνέχεια, για κλοπές και διαρρήξεις.
Το να μεταφέρεις το πρόβλημα από μία περιοχή σε μία άλλη, δεν οφελεί σε τίποτα, ο παρανομαστής, μένει ο ίδιος.
Εδώ και 15 χρόνια περίπου, προσπαθούν να τους εγκαταστήσουν μέσα στο Στρατόπεδο.
Οι προσπάθειες έγιναν τόσο χρόνια, αλλά λύση, δεν βρέθηκε και βλέπουμε σήμερα το αποτέλεσμα.
Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες, είναι σε μεγάλη αναστάτωση.
Το Χωριό Κοσκινού, αλλά και τα διοικητικά του όρια, είναι μία κορεσμένη περιοχή ( Χ.Υ.Τ.Α., Μικροβιολογικός Σταθμός, δίπλα στις Ιαματικές Πηγές Καλλιθέας Ρόδου, Κυνοκομείο, τα Λατομεία φεύγοντας άφησαν πίσω ζημιές στο Περιβάλλον.
Αίτημα όλων των επιχειρηματιών και κατοίκων πού μένουν και εργάζονται τόσο στο Χωριό Κοσκινού, αλλά και εντός των διοικητικών ορίων, δεν επιθυμούν την μεταφορά των Αθίγγανων στην περιοχή. Μακριά από το Χωριό Κοσκινού και από τα όρια της Δημοτικής Ενότητας καλλιθέας.Αυτοί, πού είναι ήδη στο Κυνοκομείο, δίπλα να φύγουν και αυτοί, γιατί υπάρχει θέμα υγιεινής πολύ σοβαρό.
Αρκετά, η υποβάθμιση και η απαξίωση, απέναντι στο Χωριό Κοσκινού.
Αν κάποιοι κάνουν σχέδια, απλά να το ξεχάσουν, δεν τίθεται θέμα και να μην γίνονται δηλώσεις, ούτε καν να το σκέφτονται.
Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες να είναι σε επαγρύπνιση.
Αν δεν βρίσκεται λύση καλό είναι να καθίσουν όλοι οι φορείς στο τραπέζι και να παρθεί η απόφαση οι Αθίγγανοι, δεν έχουν καμία θέση επάνω στο νησί της Ρόδου.
Οι προσπάθειες έγιναν, δίχως αποτέλεσμα.
Δεν πρέπει να κάνουμε κακό στην εικόνα του νησιού, λόγω του Τουρισμού.
Ο Επικεφαλής της Μείζονος Δημοτικής Κοινότητας Κοσκινού
Για την Παράταξη
Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Λοϊζος Μιχάλης

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/12 19:28

    Πες τα μεγάλε. Μακαρί να ξεκουμπιστούν τελείως από το νησί. Μ'αρέσει που ήρθε και βρήκε τον μαλακοδήμαρχο ο βασιλιάς των τσιγγάνων. Δεν του είπε κανένας όμως του συγκεκριμένου ότι δεν έχει να κάνει με αθίγγανους αλλά με ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ και ότι η συγκεκριμένη φάρα είναι η χειρότερη όλων. Οι αθίγγανοι είνα άνθρωποι με αξιοπρέπεια και από όσο ξέρω δεν είναι η συγκεκριμένη φυλή που δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα αλλά οι βρωμιάρηδες οι γύφτοι. Μακριά από το νησί και πολύ περισσότερο μακρυά από τα Κοσκινού. Για την ακρίβεια στ'ανάθεμα.

    Ένα ευχάριστο Χριστουγεννιάτικο μνμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/12 20:03

    Εγώ ένα έχω να πώ. Τόσα χρόνια κάνουμε αγώνα στο Καρακόνερο, και λίγοι μας στήριξαν απο άλλες περιοχές. Θα ήταν χρήσιμη η συμπαράσταση κι απο άλλες περιοχές τόσα χρόνια. Τελικά πρέπει να καπνιστούν όλοι πριν ξυπνίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/12 20:51

    GIATH ESEIS TI EISTE KALYTEROI APO GYFTOUS?
    APLOS EISTE GYFTOI ME GRABATES.XORIATES POU KAI KALA EKANA ENA SPITH KAI THN EXOUN DEI LEFTADES.

    STO TSAIRI EINAI H KALYTEROI PERIOXH GIA TOUS GYFTOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/12 21:05

    η καλυτερη περιοχη ειναι στο σπιτισου ηλιθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/12 21:14

    Καθυστερημένε 8:51...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/12/12 21:37

    Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ 85 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΣΑΙΡΗ
    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ Η ΓΥΦΤΟΙ.ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 542 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/12/12 22:15

    Το πιο κατάλληλο μέρος για να πανε είναι το πεδίο βολής της κατταβιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/12/12 22:44

    Το πιο καταλληλο μερος να πανε ειναι απο κει που ηρθανε.Στον διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/12/12 23:27

    Ρε τι το συζητάμε;;; Δεν ανήκουν εδω και πρέπει να φύγουν! Είναι κλέφτες και απατεώνες και βρωμιαρηδες! Τι δουλειά έχουν εδω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/12/12 00:04

    Ενώ εσύ κλέβεις με γραβάτα... Δεν πληρώνεις εφορια, δεν κόβεις ή δεν ζητάς απόδειξη, δεν δηλώνεις το εισόδημά σου όλο... Αυτοί δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα και κλέβουν αλλιώς. ΑΥΤΗ ειναι η πραγματικότητα, και ας μην σας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/12/12 00:08

    Μπράβο ρε Μιχάλη !! Και άλλο ένα μπράβο στα σχόλια,ή θα ενταχθούν στην κοινωνία και να σέβονται τους νόμους και τον τόπο που τους φιλοξενή ή να πάρουν δρόμο από εδώ.

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/12/12 03:53

    Συμφωνώ με τον 12:04 και επισης προσθετω και αυτο!!! Εσεις ολοι Ελληναραδες μου που δεν νιωθετε βρωμιαρηδες και γυφτοι και ολα αυτα να σας πω οτι εχετε γινει και εσεις εδω και καιρο!!!! Οταν πας σε εναν υποτιθεται παραδοσιακο γαμο ελληνικο και δεν ξερετε ουτε εναν χορο και σηκωνεστε πανω μονο για τα ματια του κοσμου να πειτε οτι σηκωθηκατε ξερεις πως ειστε στα δικα μου τα ματια??? ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ!! Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι και εσεις γυφτοι ειστε γιατι χασατε καθε εθνικη ταυτοτητα εδω και καιρο ειδικα οι ροδιτες με τον να κυνηγατε απο παιδικη ηλικια οτι εχει να κανει με τουρισμο (τουριστριες, παλια πολη , φαληρακι) αψηφωντας καθε τι το ελληνικο!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ!!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΙΞ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ!!! ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΩ ΠΩ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΤΑΛ ΜΕ ΣΚΥΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ!!! ΔΛΔ ΟΤΙΝΑΝΑΙ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/12 10:12

      δεν ξέρω γιατί τα μπερδέυεις τόσο πολύ. Αλλο η πολιτιστική ταυτότητα μιας φυλής και άλλο η εγκληματική της συμπεριφορά. Ποσώς με ενδιαφέρει τι μουσική ακούνε ή τι τσιφτετέλια χορεύουν- φτάνει να μη μας κλέβουν συνέχεια. Προφανώς δεν είσαι ενήμερος για τις χιλιάδες κλοπές και διαρρήξεις που διαπράττουν καθημερινά οι αγαπημένοι σου γύφτοι. Σπίτι για σπίτι, μηχανακι για μηχανάκι δεν έχουν αφήσει, μαγαζάκια μικρών επιχειρήσεων που μετά βίας μπορουν να πήρώνουν το ΤΕΒΕ τους. Αυτο είναι για εσάς πολιτισμός;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/12/12 15:15

      Οπως είπε και ο 12:04 εμεις το κανουμε αλλιως. ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ Κ.τλ. Οι πολιτικοι μας ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας μας!!! Εγω δεν ειμαι ουτε υτπερ ουτε κατα αλλα μην λεμε ομως μονο ποσο μαλακες εινια αυτοι και τι γαματοι που α μασταν χωρια αυτους γιατι και εμεις εχουμε χαλασει και ωςπολιτισμος και ως πολιτες. Ολα συνδεονται

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/12/12 15:18

      Στο φοροδιαφυγη - δημοσιουπαλληλικι ξεχασα να προσθεσω και το ακρως ελληνικο ΜΙΖΕΣ (αναπηρικα επιδοματα απο το παραθυρο, συνταξεια μαιμου κ.τλ.) Αυτο είνια μεγαλυτερη κλεψια απο του γυφτου γιατι ειναι καθε μηνα συνεχεια!! Αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να σταματησουν και αυτοι τις μλκιες τους!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος9/12/12 10:14

    τα ζώα που κακομεταχειρίζονται οι κωλόγυφτοι τα βλέπει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *