ροή ειδήσεων

Βρετανός έπαθε εγκαύματα από έκρηξη κινητού!

Ένα 11χρονο αγόρι υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια του, όταν το Blackberry κινητό του αδερφού του εξερράγη με αποτέλεσμα... το κρεβάτι του να τυλιχτεί στις φλόγες. Ο μικρός Kian McCreath, ξύπνησε ουρλιάζοντας από τον πόνο έχοντας στο πόδι του κολλημένο μέρος από το τηλέφωνο.

Η μητέρα του παιδιού, Sarah, 39, έριξε άφθονο νερό στα πόδια του μικρού πριν μεταβούν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Η οικογένεια του Kian κατηγορεί την εταιρεία και απαιτεί να αποσυρθεί από τα καταστήματα το κινητό τηλέφωνο BlackBerry Curve 9320, το οποίο χαρακτηρίζουν ελαττωματικό. Το κινητό που εξερράγη είχε αγοραστεί 13 ημέρες νωρίτερα από ένα κατάστημα στο Μπέρμιγχαμ και η οικογένεια του τραυματία υποστηρίζει πως η παρτίδα είναι ελαττωματική.

Ο πατέρας των παιδιών Pete, λέει πως αν η γυναίκα του Sarah αργούσε λίγο να πάει στο δωμάτιο τότε τα παιδιά θα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες. Ακόμη επιμένει πως το ζήτημα πρέπει να εξεταστεί, αφού μπορεί να κινδυνέψουν έτσι και άλλα παιδιά.

Τέλος εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με την οικογένεια McCreaths έτσι ώστε να μας επιστρέψουν το καμένο τηλέφωνο και δούμε ποια ήταν η αιτία που εξερράγη».
e-volos.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *