ροή ειδήσεων

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ.ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!! ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ... ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ 5 ΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ!!!!! ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/12 11:49

    Και τι θα γίνει με τους γονείς των μαθητών που ζητούν και αποδέχονται την παράνομη αυτή υπηρεσία; Δεν είναι συνένοχοι στο έγκλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/12 11:50

    kai pios goneas einai toso vlakas na plyronei 20 euro tin ora gia 5-meli tmimata??? efoson to episimo frontistirio exei episis 5 meli tmimata kai kostizei ligotero????gia p.x. mathimatika se 5 meli tmima 3 ores tin evdomada plyroneis gyro sta 90 evro....
    20 evro tin ora pernoun MONO gia idietera (1 atomo mono) gia afto ase tis vlakies....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/12 11:50

      symplirosi: 90 euro ton mina.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/12 15:17

      Δεν το κατάλαβες το θέμα αν δεν κάνουν μάθημα στον καθηγητή του σχολείου μαύρο φίδι που το έφαγε το παιδί μετά στο σχολείο.
      Αυτό το παιχνίδι γίνεται χρόνια τώρα, το να συλληφθούν είναι το μόνο εύκολο πρέπει όμως να διωχθούν αμέσως από το σχολείο γιατί είναι τέτοια λαμόγια που δεν το έχουν σε τίποτα να καταστρέψουν τα παιδιά μας.
      Είμαι ένας βλάκας γονέας που τους τα στάζω κάθε μήνα.
      Το δικό μου παιδί πάει σε δημόσιο σχολείο σκέψου και αυτούς που πάνε στα ιδιωτικά και τα απόγευμα οι ίδιοι καθηγητές τους κάνουν και φροντιστήριο αυτοί είναι δύο φορές βλάκες.


      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/12/12 12:04

    ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 12 -15 ΕΥΡΩ. ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/12/12 12:12

    ante na doume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/12 12:20

    Πω πω γίνονται τέτοια πράγματα? Και γιατί ο γονέας δεν κάνει απευθείας συμφωνία με τον καθηγητή να βάλει άριστα στο παιδί του και να τσακώσει τα 90, χωρίς να κουράζεται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/12/12 12:56

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/12/12 13:44

    Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα Βλαστάρη, έναν αληταρά φιλόλογο, στο Βενετόκλειο λύκειο την δεκαετία του 90', ο οποίος εκβίαζε νοσηρά με τις βαθμολογίες που έδινε στους μαθητές του και εξανάγκαζε έμεσα πολλούς από αυτούς σε ιδιαίτερα στο σπίτι του. Απ'όσο ακούω, ακόμα στην πιάτσα είναι.

    Μεγάλη η κλίκα παιδιά... και πολλά τα μαύρα λεφτά που έβγαλαν εις βάρος των ροδίτικων οικογενειών, συμπεριμβανομένης και της δικής μου. Κάποια στιγμή το '93-94 αν θυμάμαι καλά, ανακινήθηκε έντονα το θέμα των παράνομων φροντιστηρίων, αλλά θάφτηκε και δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς.

    Συγχαρητήρια σε αυτόν που έκανε την ανάρτηση. Το θέμα είναι σοβαρό. Ήρθε η ώρα να τιμωρηθείτε αλήτες. Μας γαμήσατε τα μαθητικά μας χρόνια και εκμεταλευθήκατε τις οικογένειές μας.

    Όσον αφορά εσένα Βλαστάρη... ξέρεις ποιός είσαι. Και είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσεις. Αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/12/12 14:30

    Έχετε δίκιο, και το κόλπο είναι , ειδικά στηνπρώτη λυκείου να βάζουν τις πρώτες μέρες ενα τέστ που και οι ίδιοι δεν μπορούν να το λύσουν και μετά τα παιδιά γράφουν κανένα 5αράκι και οι γονείς αγχόνονται και ρωτάνε τον καθηγητή Τί μπορεί να γίνει...; Βέβαια το ότι το θέμα αυτό πιθανόν το εβγαλαν άλλα συμφέρωντα που στο μαγαζάκι τους αυτό τον καιρό γινόταν έλενχος από το υπουργείο, επειδή το παρακάνανε με τις βαθμολογίες και το πρόγραμμα εκπαίδευσης, πρέπει να το αναφέρουμε, Κύριοι της Μη δημόσιας εκπαίδευσης , το σχολείο πρέπει να έχει αντικείμενο την παιδεία και την μόρφωση, όχι την πλύση εγκεφάλου σε συγκεκριμένα μαθήματα για να γράψουν πιο καλά στις εξετάσεις, γιατί στο τέλος θα βγαίνουν φυσικοί, γιατροί κτλπ κα ιδεν θα ξέρουν ούτε ποιος ήταν ο Μακρυγιάννης ούτε πότε έγινε η Μικρασιατική καταστροφή ( αν ξέρουν τί ειναι) και γενικώς θα βλέπουν μόνο νούμερα και λατινικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/12/12 15:17

    υπάρχουν ονόματα ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/12/12 15:40

    Μονο λόγια είστε από ονοματα.....κάνετε τις κότες γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/12 16:44

      giati poly apla, den yparxoun lefta gia dikigorous ean mas kanoun miniseis...Den epitrepete na leme etsi apla onomata...giafto

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/12/12 17:56

    Όλοι σχεδόν οι καθηγητές κάνουν φροντιστήρια ψαρεύουν μαθητές με κάπως ζορικο τροπο απο την Τρίτη μέρα που ανοίγουν τα σχολεία καπνοβιομηχανει χαμός γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/12/12 19:19

    και το 2000 που πηγαινα λυκειο.. τα ιδια γινοντουσαν.. τη γλυτωσα οταν ρωτησα τον καθηγητη γιατι πρεπει να ερθω στο σπιτι του για μαθημα απο τη στιγμη που αυτος διαβαζει τις λυσεις απο το λυσαριο στην ταξη και εγω τις λεω απο το μυαλο μου..! με το προσχημα οτι εχω μαθησιακες δυσκολιες οπως ειπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/12/12 19:34

    Για αυτό δεν θέλουνε με κανένα τρόπο την αξιολόγηση όπως γινόταν παλιά την δεκαετία του 60!!!! Να τους χαιρόμαστε όλους τους υπουργούς παραπαιδείας που είχαμε τόσα χρόνια......... αντε και σε ανώτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/12/12 22:39

    Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/12/12 23:48

    θυμάμαι και 'γω το αλητάκι, τον σγουρομάλι φυσικό που κυκλοφορούσε με μια βιράγκο. Μέγαλο αλητάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/12/12 00:08

    Αν δεν πειτε ονοματα ειστε χλεχλεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/12/12 01:11

    Το ωραίο είναι ότι όλοι αυτοί που σκίζονται στα ιδιαίτερα, εργάζονται 5 ώρες τη μέρα στα σχολεία γιατί υποτίθεται τόσο αντέχει ένας εκπαιδευτικός να διδάξει για να είναι αποδοτικός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/12/12 21:00

    Εχουμε και κατα Κρεμαστη μερια ενα τετοιο λαμογιο. Επανερχωμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/5/14 17:41

    όλοι μα όλοι κάνουν ιδιαίτερα και 7 ημέρες την εβδομάδα προσωπικά η αδελφή μου και γαμπρός μου τρέχουν σαν τρελοί για τα ιδιαίτερα σε λίγα χρόνια κατασκεύασαν 2 εξοχικά ανακαίνιση ολική στο σπίτι τους αμάξι 4x4 και λένε ότι τώρα με την κρίση ότι φταίνε οι ελεύθεροι επαγγελματίες που κλέβουν, ναι είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με παλαιό αμάξι και σπίτι και έκλεισα το μαγαζί τώρα χωρίς δουλεία ασφάλεια και λεφτά .. όλοι στο δημόσιο είναι βολεμένοι και με κάποιο τρόπο τα παίρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *