ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΨΙΛΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ???
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΚΑ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ...
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ...
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΑΣΕΜΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ???
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤAI ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ??? ΝΟΗΤΙΚΑ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤAI ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ???
ΚΥΡΙΟΙ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ - ΜΑΖΕΨΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ???
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/12 12:10

    Κανονικά έπρεπε να επιβλυθεί κάποιος έλεγχος για τον εν λόγο κύριο γιατί το ίδιο φενόμενο είχαμε και στην Ιαλυσό με σκοπό κυρίες της περιοχής να νοιώθουν άβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/12 12:13

    ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΟΙΜΙΣΕΙ" ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΜΗΠΩΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ "ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΙ" ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΤΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/12 12:21

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΝΟΜΟΙ ΜΑΣ!
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΟΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/12 13:19

    kamia dikigorina den parenoxlise o anomalos na tou tin strwsei na teliwnoume me dautous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/12 13:40

    Ρε παιδιά, αν δεν είναι καλά στα μυαλά του ο άνθρωπος, τι τον κατηγορείτε; Πρέπει να επιληφθεί το κράτος σε αυτή την περίπτωση. Αν πας και τον σπάσεις στο ξύλο, καλά θα κάνουν και θα σε μαζέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 13:43

      Re megale mas douleueis? H den ksereis na diavazeis? An to kanei stin mana sou dld esu ti 8a kaneis??? Den 8a antidraseis??? Oxi aparetita me ksilo alla kati prepei na kaneis! Ostoso to 8ema den einai ekei, to 8ema einai poioi ton afisane na alonizei!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/12 14:51

    .....εχω δει ενα κοντο εξω απο το ζαχαροπλαστειο που κανει αυτα....μπας και ο καταγγελων ειναι αυτος ο κοντος και προσπαθει να μας ριξει σταχτη στα ματια για να συνεχιση ενω εμεις θα κυνηγαμε τον ψηλο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/12 15:27

    eine psilos kai simera eitane sto limani kai opio amaksi pernoyse toys ekane xironomies kai toys koroideye foroyse ena mpez sakaki kontokoyremenos kai adinatos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/12 15:43

    Re paidia iremia!!! apla o anthrwpos einai arwstos to kalytero pou exoume na kanoume einai na ton stamatisoume kai na fonaksoume thn astinomia. Twra to na ton deiri kapoios den einai lisi an htan auth h lisi tote osous einai sto dafni tha tous plakonan sto ksilo kai tha synerxontousan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/12/12 16:30

    loipon paidia ton exw dei kai gw ayton xaxxa plaka exei kai lew plaka epeidh eimai antras kai den me noiazei alla par ola ayta ennoeite oti an kanei tetoia einai gia desimo mhn paei kaneis kai ton xaplwsei an thelei soni kai nte na xaplwsei kapoious as to kanei stous syggeneis tou pou ta zwa den merimnisan kai twra aytos einai exw kai zei ston diko tou kosmo.. opws kai na xei to thema prepei na lithei nomika h k alliws....... prin sikwsoume ta xeria mas as skeftoum ligo emeis pou mporoume.... an htan logikos kai ta ekane ayta kai egw mazi sas alla aytos den fenete na exei epafh me thn pragmatikothta........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/12 16:48

      Ρε παιδιά, μήπως είναι αυτός ο ψηλός με το κόκκινο κιλοτάκι και το μεγάλο παλαμάρι που βγαίνει έξω από αυτό? Εάν πραγματικά είναι αυτός , γρήγορα πρέπει κάποιος να τον πιάσει γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να το χώσει αυτό το πράγμα κάπου , και μετά να έχουμε ιστορίες !!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/12 20:29

      ΝΑΙ,ΣΩΣΤΑ,ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/12 21:57

    Παρόμοιο περιστατικο πριν εικοσι χρονια υπηρχε σε πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ετσι το έπαιρναν στο αστείο και εκει ώσπου κάποιο απόγευμα προσπάθησε να βιάσει μία μαθήτρια. Για καλη της τύχη την ακουσαν 3 φίλοι οι οποίοι τον φρόντισαν κατάλληλα. Μετά από 1 χρόνο που ξαναεμφανίσθηκε είχε πλήρως αναρρώσει και δεν κοιτούσε καν τις γυναικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/12/12 19:33

    ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΚΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *