ροή ειδήσεων

Ὁ Ἐφιάλτης ξαναχτύπησε

Ὁ χειρότερος «Ἕλλην» πρωθυπουργός ὅλων τῶν ἐποχῶν, συνεχίζει νά προκαλῇ μέ τίς ἐθελόδουλες δηλώσεις καί τήν δουλοπρεπῆ νοοτροπία πού τόν διακρίνει.
Ὁ λακές τῶν Εὐρωπαίων καί τῶν Ἀμερικανῶν, ἀφοῦ διέφυγε... τόν κίνδυνο νά παραπεμφθῇ στό εἰδικό δικαστήριο – ἀστεῖα πράγματα γιά τά Ἑλληνικά δεδομένα – ἀποκαλύπτει, πλήρως, τήν χαμηλή νοημοσύνη του.
Προσπαθεῖ νά δικαιολογήσῃ τήν προδοσία πού διέπραξε εἰς βάρος τοῦ ἔθνους ἤ προσπαθεῖ νά μᾶς πείσῃ ὅτι πρέπει νά παραμείνουμε ὑπόδουλοι σέ ξένα ἔθνη;
Σέ ποιόν ἀπευθύνεσαι ρέ τουφεκαλεύρη; Καλλίτερα νά μήν ἀνοίγεις τό στόμα σου. Προκαλεῖς καί εἶναι ἐπικίνδυνο, γιά σένα πρῶτα ἀπ΄ ὅλα.
Μινώταυρος

«Δεν είναι λάθος η παραχώρηση της Εθν. Κυριαρχίας»!«Καθώς κάνουμε τα επόμενα βήματα για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, πρέπει να δώσουμε «ιδιοκτησία» γι’ αυτή τη διαδικασία στους λαούς. Πολιτικές που επιβάλλονται στους πολίτες χωρίς την ενεργή συγκατάθεσή του είναι καταδικασμένες να αποτύχουν», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του σε εκδήλωση του Berggruen Institute, στο Βερολίνο, σημεία από την οποία δημοσιεύονται σε άρθρο στην Huffington Post, με τον τίτλο «Η πολιτική του φόβου».
Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε την απόφαση που είχε λάβει για δημοψήφισμα, αναφέροντας: «Η Ευρώπη μπορεί να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών, αλλά πρώτα πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών μας. Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα δημοψήφισμα στην Ελλάδα, προκειμένου ο κόσμος να μπορούσε να επιχειρηματολογήσει και να αποφασίσει για το μέλλον του», τόνισε. Επιπλέον, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν υπάρχει τίποτε λάθος στο να παραχωρούν ευρωπαϊκές χώρες κυριαρχία προς όφελος της δημιουργίας μιας ισχυρότερης Ευρώπης. (Άλλωστε, ήδη το έχουν κάνει)», για να προσθέσει πως πρέπει αναθεωρηθεί το πώς οι εκπρόσωποί μας στην Ένωση εκλέγονται και πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις.
Ειδικότερα, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ε.Ε. θα μπορούσε να εκλέγεται από την Ευρωβουλή ή απευθείας από τους πολίτες, ότι θα μπορούσαν να διεξάγονται δημοψηφίσματα πανευρωπαϊκής εμβέλειας, καθώς επίσης και να υπάρχουν μορφές αμεσότερης συμμετοχής του πολίτης και να αξιοποιηθούν τα μέσα κοινωνική δικτύωσης.
Ο κ. Γ. Παπανδρέου, του οποίου το όνομα θα λάβει στην ιστορία την θέση που του ανήκει, ζητάει την …«ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών», των ίδιων πολιτών που εκπαραθύρωσε με την πολιτική τους, περίπου 3.500 (αυτόχειρες) από αυτούς, υπεραμύνεται του δημοψηφίσματος, αν και μας ανακοίνωσε την «λυπητερή» από το Καστελόριζο, δίχως να μας ρωτήσει και το απίστευτο όλων ….δικαιώνει την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, για να γίνει μελλοντικά η ΕΕ κράτος και εμείς απλά ένα χωριό της!
…Και ρωτάμε κ. Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου. Πριν σας εκλέξουν οι Έλληνες πολίτες, γιατί δεν τους είπατε, ότι θα παραχωρήσετε την ζωή τους και των παιδιών τους και των εγγονών τους στη τύχη του ΔΝΤ, του Σόιμπλε και της Μέρκελ και γιατί δεν τους είπατε, ότι η Εθνική Κυριαρχία …είναι μία έννοια αδιάφορη προς εσάς, αρκεί να γίνουμε μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης κατά το πρότυπο των λατρεμένων σας ΗΠΑ;
πηγή newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/12/12 14:14

    τσ τσ τσ αυτο το αρθρο δεν ειναι κακοβουλο κ προσβλητικο για να αφαιρεθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/12 15:11

    3.04 ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΣΚΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/12 15:35

    3.11 ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΗ ΔΕ ΛΕΤΑΙ ΤΠΤ? Η ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙ? ΠΟΤΕ 8Α ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑ8ΕΤΑΙ ΕΦΧΑΡΙΣΤΗ8ΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/12 16:32

      Εαν κρινω απο το κειμενο σου, φαινεται ξεκαθαρα πως ο πορνογερος κι ο καθε μαλακας μπορεσε να γινει πρωθυπουργος σε αυτον τον τοπο. Ξεκινησαν αποδεκατιζοντας την παιδεια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/12/12 16:34

      ΤΙ ΕΝΟΗΣ ΔΛΔ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/12/12 23:11

      ΟΥΤΑΙ ΑΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΙ ΘΑΙΛΙ ΝΑ ΠΟΙ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/12/12 12:48

      ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΟΡΟΗΔΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΚΣΕΡΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΚΣΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/12/12 17:01

    3.11 ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΕΖΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ .ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ κΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ Η ΜΑΡΑΓΑΡΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/12 17:18

      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΚΣΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΟΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΗΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΝΑ ΤΠΤ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΗ ΛΕΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΗΤΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΠΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΗ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΞΟ? ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑΛΑΚΕΣ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/12/12 17:52

    Αγράμματοι σαν εσάς παραπάνω ψήφιζαν αυτούς τους πολιτικούς και έγινε έτσι η Ελλάδα μας....που σας βόλεψαν θα ήθελα να ξέρω και μιλάτε με τόση έπαρση και στήριξη στους κλέφτες που μας έκαναν ζητιάνους της Ευρώπης και του κόσμου όλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/12 20:38

      ΕΣΥ ΔΛΔ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ 8Α ΕΙΧΕΣ ΠΑΗ ΚΑΙ 8Α ΗΣΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΣΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/12/12 23:15

      Αν κρίνω από την ορθογραφία σου μάλλον και συ κούτσουρο απελέκητο έμεινες "επί Παπανδρέου"

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/12/12 18:00

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ 3.52 ΔΕΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΟ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/12 20:40

      ΟΛΟΙ ΟΣΗ ΠΣΗΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΡΑ ΝΤΕΠΟΣΑΣΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΑΙ ΤΙ ΠΣΗΦΗΣΑΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡ****Α ΝΑ ΛΕΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/12/12 23:12

      ΕΜΑ ΤΟΙΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΙ Η ΑΙΛΙΝΙΚΙ ΩΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/12/12 12:49

      ΕΣΥ 11.12 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΦΟΥ ΚΣΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΒΕΙΣ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/12/12 21:19

    Πω πω.....εδώ μέσα βρωμάει πασοκιλα...φεύγω βρομιάρηδες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/12/12 22:31

    ....πασοκια εχετε βαλει την ουρα στα σκελη και μονο ανωνυμα μιλατε....εχετε ξεφτυλισει την ενοια δημοκρατικοι και σοσιαλιστες ...εχει ο εγεφαλος σας μαραθει απο το λιπος της ατελειωτης μασας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/12/12 00:58

    Μπράβο κουράδες έτσι σας θέλω να τσακώνεστε για τα μπασταρδοκόμματα....κορόϊδα κομματόσκυλα τα προβλήματα της χώρας μας ξεκίνησαν απο τις κυβερνήσεις μετά τον Παπαδόπουλο και σήμερα τρώμε τους καρπούς όλων αυτών των Εβραιομασόνων,των Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ....βλάκες και αγράμματοι.Ντρέπομαι που στη χώρα μου,τη γεννέτειρα της Δημοκρατίας ζουν και βασιλεύουν οι κλέφτες και πρόοδος παρουσιάστηκε μόνο στο διάστημα της 7ετούς δικτατορίας.Ντροπή,μόνο αυτό έχω να πώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/12/12 09:12

    8.40 ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔ.... ΒΑΛΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *