ροή ειδήσεων

Ρόδος: Πούλησε τα κοσμήματα και κατήγγειλε ότι του τα έκλεψαν!

Έκλεβε τα κοσμήματα της μητέρας του και τα «σκότωνε» για ένα κομμάτι ψωμί στα ενεχυροδανειστήρια της Ρόδου, ένας 29χρονος. Για να μη βρει το… μπελά του, όμως, σκηνοθέτησε διάρρηξη και κάλεσε αστυνομικούς της Ασφαλείας!

Ο νεαρός κατήγγειλε την Πέμπτη ότι άγνωστος είχε μπει στο σπίτι του από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και είχε κλέψει μέσα από το ανοιχτό χρηματοκιβώτιο κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ο υποτιθέμενος κλέφτης τα είχε βρει όλα… ορθάνοιχτα και άρχισαν να ερευνούν την καταγγελία.

Έτσι, έφτασαν σε ένα ενεχυροδανειστήριο, ο ιδιοκτήτης του οποίου τους αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο 29χρονος τον είχε επισκεφτεί τρεις φορές (!) στις 23 και 27 Απριλίου και στις 21 Ιουνίου και του είχε πουλήσει χρυσά κοσμήματα έναντι 1.100 ευρώ! Ο νεαρός αναγκάστηκε να ομολογήσει και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία, η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Όσο για τα κοσμήματα, παραδόθηκαν σε συγγενικό του πρόσωπο για να μην μπει ο 29χρονος ξανά στον… πειρασμό!
protothema

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *