ροή ειδήσεων

H μπάρα πήρε την ζωή του Θοδωρή!

ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
Πώς το αυτοκίνητο βρέθηκε από τη διαχωριστική νησίδα απέναντι στη δεξιά λωρίδα, πώς έσπασε η μπάρα και «άρπαξε» μια ζωή 30 χρονών. Και οι δύο φορούσαν ζώνες. ΣΤΙΣ 2 μ.μ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ...


Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγει η Τροχαία Ρόδου για το θανατηφόρο ατύχημα στο Τσαΐρι, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος 30 χρονών, συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδελφός του Σταμάτης, 28 χρονών, προσδίδουν στην οικογενειακή τραγωδία ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις και μεγαλώνουν τα αναπάντητα «γιατί».

Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, το νήμα της ζωής του Θοδωρής κόπηκε από τη μπάρα που βρίσκεται δεξιά στην άκρη του δρόμου και πάνω στην οποία προσέκρουσε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο που πλέον εκινείτο εκτός ελέγχου. Η μπάρα έσπασε και ένα κομμάτι της διεμβόλισε την πλευρά του συνοδηγού και κυριολεκτικά του έδωσε τη χαριστική βολή, με χτύπημα σε καίριο σημείο του σώματός του!

Εάν δεν συνέβαινε αυτός ο διεμβολισμός, ο 30χρονος Θοδωρής μπορεί να τραυματιζόταν, αλλά το πιθανότερο είναι όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να χάσει τη ζωή του. Την εκδοχή αυτή ενισχύουν και τα εξής δύο στοιχεία: Πρώτον, και τα δύο αδέλφια φορούσαν ζώνες ασφαλείας και δεύτερο άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό και ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάσθηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο περισσότερο από λίγες ώρες.




Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την τροχαία καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στην κατηφόρα από τα φανάρια προς Κοσκινού, με κατεύθυνση το Τσαΐρι, το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα, καθώς ο δρόμος ήταν ελεύθερος.

Στο σημείο που έγινε το ατύχημα δεν υπάρχει στροφή ή κάποιο άλλο εμπόδιο και αυτό κάνει τους αξιωματικούς της Τροχαίας να αναρωτιούνται πώς χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Διότι, όντως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου και ο οδηγός του Σταμάτης Θεοδωρόπουλος, σε μια προσπάθεια να το θέσει υπό έλεγχο, πάτησε φρένο.

Έτσι, το αυτοκίνητο που εκινείτο στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση το Φαληράκι, «κλώτσησε» και χτύπησε με το πίσω μέρος του στη διαχωριστική νησίδα. Η πρόσκρουση, λόγω της ταχύτητας, ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά «πετάχτηκε» στη δεξιά λωρίδα του δρόμου και με τη δεξιά πλευρά του συνοδηγού έπεσε διαγωνίως πάνω στη μεταλλική μπάρα.

Το αυτοκίνητο σύρθηκε κατά μήκος της μπάρας, η οποία σε κάποιο σημείο έσπασε και εμβόλισε το αυτοκίνητο από τη μάσκα μέχρι τη θέση του συνοδηγού, όπου βρισκόταν ο άτυχος Θοδωρής. Αυτό ακριβώς έκρινε και το τραγικό αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος! Στο μεταξύ είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι κι έτσι ο οδηγός δεν έβλεπε μπροστά του για να κάνει κάποιους χειρισμούς, αν και η μπάρα που εμβόλισε τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, είχε ήδη ολοκληρώσει το μακάβριο «έργο» της.



ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ, ο άτυχος Θοδωρής και ο Σταμάτης, ήταν πολύ γνωστά στη Ροδιακή κοινωνία, στην νεολαία, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο, αφού διαχειρίζονταν και διακινούσαν τα προϊόντα της γνωστής εταιρίας ΦΑΓΕ στη Ρόδο και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Πολύ γνωστοί στην κοινωνία ήταν οι γονείς τους, η Φαίδρα Σπανού, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου και ο πατέρας τους Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Απαρηγόρητοι φυσικά οι γονείς, όλοι οι φίλοι τους, όπως και οι γνωστοί και φίλοι των παιδιών.

Η χθεσινή μέρα ήταν μια μαύρη Παρασκευή και σήμερα Σάββατο στις 2 μ.μ. θα κορυφωθεί η συγκίνηση, στην κηδεία του Θοδωρή στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης, την παλιά γειτονιά τους.



Φωτο: Σιέχ
Rodosalarm.gr

ΣΣ: ΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΆΛΛΟΥΣ 200 ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ... ΣΕ 200 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/12/12 11:26

    O ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ.ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΖΩΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΛΟΛΗΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/12/12 12:58

      H EFKOLI EKSIGISI EINAI I IPERVOLIKI TAXITITA AMA PIA ME AFTI TIN KARAMELA! O THODORIS EFIGE APO TIN MPARA... LATHOS TOPOTHETIMENI TON PERIMENE NA KARFOTHI EKEI! POU EINAI KIRIOI OI PRODIAGRAFES ENOS DROMOU SAN TIN RODOU LINDOU???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/12/12 13:45

      SWSTA!!!!!!!!! ME 60 PIGAINA EGW SE EKENO TO SIMEIO ME FIAT PANDA 1000 KIVIKA KAI MOU EFIGE K EMENA TO AUTOKINITO........ DEN FTAEI O STAMATIS.... O THEOS as ANAPAUSEI TIN PSIXI TOU THODORI KAI NA WSEI DINAMI STON STAMATI!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/12/12 00:13

      ειναι δυνατόν να παραβλέπουμε το γεγονός της ταχύτητας επειδή απλώς φοβόμαστε μήπως φανεί ως επίθεση στον αδελφό? κανείς δεν πρόκειται να το κάνει αυτό και ποιο το νόημα ούτως ή άλλως.. απλώς δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε! εννοείται ότι φταίνε και οι δρόμοι..αλλά οι συγκεκριμένοι δεν είναι για μεγάλες ταχύτητες..πρέπει να το επισημαίνουμε συνεχώς για να παραδειγματιζόμαστε, ειδικά η νεολαία!..όλοι έχουμε αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες σε δρόμους που δεν το επιτρέπουν, αλλά ποτέ δεν είμαστε σίγουροι τι θα συναντήσουμε στη διαδρομή και αν θα είμαστε προσεκτικοί..από ένα σημείο και μετά είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον έλεγχο της ταχύτητας..Είναι μεγάλο λάθος να γράφετε ότι δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα ..τα σχόλια αυτά τα διαβάζουν μικρά παιδιά που δεν έχουν ούτε την αίσθηση του κινδύνου, ούτε του φόβου..ας μην επαναπαυτούμε λοιπόν και ας έχουμε όλοι (αρμόδιοι και απλοί πολίτες) το θάρρος να αναλάβουμε τις ευθύνες μας!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/12/12 11:29

    KRIMAS STA PEDIA DISTIXOS I STROFI EKEI EXEI ANAPODI KLISEI KAI EINAI GLISTERO SE KAPIA SIMIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/12 11:41

    Ο Θεός να αναπάυσει την ψυχούλα του και να δίνει κουράγιο και δύναμη στους γονείς και στον αδερφό του που τώρα τραβάει το δικό του δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/12 12:14

    Η ταχύτητα σκοτώνει... Πρέπει όλοι να το συνειδητοποιήσουμε...
    Ο θεός ας αναπαύσει τη ψυχή του παιδιού ...και κουράγιο στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/12/12 15:07

    Κόψτε επιτέλους τα ...πορίσματα του μυαλού σας!!!Το παλληκάρι εφυγε αλλά την στήριξη την θέλει αυτός που μένει...Πέρα από τις μαλακίες που γράφετε όλοι εχετε σκεφθεί την ζωή τού παιδιού που έμεινε; Κόψτε λοιπόν τις σαχλαμάρες !!!Δεν είναι κανένας ικανός να επιρίπτει ευθύνες οταν φευγει κάποιος!!!Το γιατί εγινε τό ξέρουν εκείνος που εφυγε κι αυτός που μένει!!!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!!ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ...Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!Μην μαλώνετε πάνω σε ενα τετοιο γεγονός!!!ΠΟΝΑΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/12/12 15:10

    παρα πολυ σωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/12/12 16:08

    Λυπάμαι πολύ δεν τα ήξερα τα παιδιά αλλά πόνεσε η ψυχή μου κουράγιο στην οικογένεια και ο Θεός να ανάπαυση την ψυχούλα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/12/12 16:15

    πολυ σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/12/12 19:11

    ΘΩΔΩΡΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΘΑΣΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/12/12 19:22

    O THEOS EPELEKSE NA PARI APO AFTON TON KOSMO TO THODORI MAS!!!
    KANEIS MAS DEN TO ITHELE!!!
    OLA TA ALA EINAI APLA KAKIES!!!
    DINAMI KOURAGIO PROTA PROTA STO STAMATI!!!
    KAI FISIKA STOUS GONIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/12/12 19:33

    re elinares vgalate pali proti to porisma,ola ta kserete.KOURAGIO STON ADERFO TOU KAI STOUS GONIS TOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/12/12 19:44

    ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΝ ΕΤΣΙ Κ ΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΘΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/12/12 20:45

    koyragio stamati

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *