ροή ειδήσεων

3 εκατ. ευρώ για τη διαφημιστική προβολή της ΔΕΗ

Ποσό 3 εκατ. ευρώ προβλέπεται για τη διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ, σύμφωνα με απάντηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Επιχείρησης, Αρθούρου Ζερβού, στη Βουλή...
Ξεπερνούν τις 700.000 οι διακανονισμοί οφειλών πελατών το 2012, σύμφωνα με εκτιμήσεις που επικαλείται ο κ. Ζερβός σε άλλη έγγραφη απάντησή του.
Συγκεκριμένα σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου, ο κ. Ζερβός γνωστοποιεί ότι το 2011 η ΔΕΗ έκανε περισσότερους από 400.000 διακανονισμούς, ενώ κατά το 2012 ο αριθμός αυτός εκτιμάται πως είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, ξεπερνώντας τις 700.000.
Σε άλλο έγγραφό του που διαβιβάστηκε στο κοινοβούλιο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ αναφέρει ότι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίο που ελήφθη τον περασμένο Αύγουστο, ορίστηκε το ποσό των 3.000.000 ευρώ κατ' ανώτατο όριο και για 12 μήνες για τη διαφημιστική προβολή της Επιχείρησης, για την υποστήριξη της εμπορικής της πολιτικής, καθώς και για άλλες επικοινωνιακές δράσεις.
«Η ΔΕΗ ΑΕ ως εισηγμένη εταιρία οφείλει να πραγματοποιεί επικοινωνιακές ενέργειες, ενημερώνοντας το σύνολο των ενδιαφερομένων μερών και ιδιαίτερα τα 7,3 εκατομμύρια πελάτες της σχετικά με όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της», εξηγεί ο κ. Ζερβός και προσθέτει ότι «η Επιχείρηση οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη σχετικά με το πολύ σημαντικό αναπτυξιακό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό της έργο, αλλά και παράλληλα να προβάλλει με ειλικρίνεια μέσα από τους ανθρώπους της, το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό μας εταιρείας που καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάλειπτη παραγωγή και παροχή της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας για τη χώρα, τους πολίτες, τις επιχειρήσεις».
Τέλος, όπως διευκρινίζει, το ποσό των 3 εκατ. αντιστοιχεί σε «ποσοστό 0,054% επί του κύκλου εργασιών, όταν επιχειρήσεις ανάλογου μεγέθους δαπανούν για τη διαφημιστική τους προβολή ποσοστό 1,20% επί του αντίστοιχου κύκλου εργασιών τους».
tro-ma-ktiko

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/1/13 14:56

    Εδώ έδωσαν ένα κάρο λεφτά σε διαφήμιση για να μας πούνε οτι άλλαξαν χαρτί στην εκτύπωση !!!!! Αφού περισσεύουν στους ΜΑΛΑΚΕΣ τα σκορπάνε!!!!! Σκέψου να μην ήταν και μονοπώλιο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *