ροή ειδήσεων

Πρόγραμμα απασχόλησης 50.000 ανέργων

Με στόχο την απασχόληση ατόμων ηλικίας μεταξύ 18 και 26 ετών, οι οποίοι είναι κατά προτεραιότητα... άνεργοι ή ολοκλήρωσαν πρόσφατα την κατάρτισή τους, το υπουργείο Εργασίας προωθεί πρόγραμμα 50.000 προσλήψεων μέσω σύμβασης στους δήμους της χώρας.

Ο Γιάννης Βρούτσης δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του για το γεγονός πως η ανεργία σε αυτές τις ηλικίες ξεπερνάει πλέον το 57% και αναζητεί τρόπους προκειμένου αυτή η γενιά των νέων και ως επί το πλείστον πολύ καλά μορφωμένων ανθρώπων, να αποκτήσει μία πρώτη εργασιακή εμπειρία. Η διάρκεια της απασχόλησης ορίζεται σε ένα έτος, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης που θα υπογράψουν για ακόμη ένα έτος.

Οι τομείς στους οποίους θα τοποθετηθούν είναι μεταξύ άλλων δημοτικές υπηρεσίες, κοινωνικές δομές, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία και άλλοι παρεμφερείς φορείς και νομικά πρόσωπα των δήμων. Μεταξύ των ειδικοτήτων θα είναι βρεφονηπιοκόμοι, παιδαγωγοί, καθηγητές φυσικής αγωγής, δάσκαλοι ειδικής αγωγής, φύλακες, βιβλιοθηκονόμοι, μουσικοί, βοηθητικό προσωπικό κ.α.
iapopsi.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *