ροή ειδήσεων

Στα χέρια των απλήρωτων εργαζομένων θα περνούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί

Απαρχή σημαντικών εξελίξεων στο ραδιοφωνικό τοπίο σηματοδοτεί η υπερψήφιση της τροπολογίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Απόστολου Κακλαμάνη, που προβλέπει... την αφαίρεση αδειών λειτουργίας των σταθμών από τους χρεοκοπημένους ιδιοκτήτες τους και την χορήγησή τους στους εργαζόμενους.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης έκανε αποδεκτή την συγκεκριμένη τροπολογία κατά την διάρκεια συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου «για τη συγχώνευση/κατάργηση φορέων του Δημοσίου». Η τροπολογία δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν το ραδιοφωνικό σταθμό με νόμιμη άδεια οι εργαζόμενοι όταν παραμένουν απλήρωτοι επί 4 μήνες από τον εργοδότη τους ή στην περίπτωση που ο σταθμός έχει πάψει ή διακόψει το πρόγραμμα του για 6 μήνες.

Την τροπολογία συνυπέγραφαν η Σοφία Βούλτεψη (Ν.Δ.) με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜ.ΑΡ.).

Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, με παρέμβαση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Βουλή.

Όπως εξήγησε ο κ. Κακλαμάνης έλαβε την παραπάνω πρωτοβουλία με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash. Στην ομιλία του ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε ότι «πρέπει να δοθεί μια απάντηση στους σαλταδόρους και βαρώνους των ΜΜΕ» και επέκρινε όσους βουλευτές «στήνονται στην ουρά για να βγουν για δύο δευτερόλεπτα στην τηλεόραση».
Η υιοθέτηση της πρότασης από την Κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο για την εφαρμογή της και σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς με ανάλογα προβλήματα.
iapopsi.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *