ροή ειδήσεων

Πρώτη Διαφήμιση από Πρακτορείο Εθελοντικής Εργασίας!

Η πρώτη επιχείρηση Εισαγωγής και Διάθεσης, «άνεργων εθελοντών» κατά τα πρότυπα του Πέτρου Δούκα μπήκε δυναμικά στην αγορά, βοηθώντας με...
συμβολικό αντίτιμο, ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους να απσχοληθούν δωρεάν.

Με ενθουσιασμό και θετικά σχόλια, έγινε δεκτή από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, η πρωτοβουλία της εταιρίας «Η Γαλέρα», να διαθέσει στην αγορά φρεσκότατους και εγγυημένους άνεργους για κάθε επαγγελματική ή και (γατί όχι;) προσωπική χρήση.

Ήδη πολλοί επιχειρηματίες, ανταποκρινόμενοι στην ιδέα του Πέτρου Δούκα, έσπευσαν να απολύσουν τους υπαλλήλους τους, που επιβάρυναν την επιχείρησή με τη μισθοδοσία τους και τους αντικατέστησαν με πρόθυμους εθελοντές, οι οποίοι έρχονται σε καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής, βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη, καθώς τα κέρδη δεν θα πηγαίνουν πλέον χαμένα.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της «Γαλέρας», που συνεργάζονται με τον διεθνή οίκο εθελοντών «Κούντα Κίντε», ανακοίνωσαν ότι στα άμεσα σχέδιά τους, είναι να επεκταθούν και στο εξωτερικό, εξάγοντας εθελοντές με πιστοποιημένη Ονομασία Προέλευσης, καθώς τα πρώτα δείγματα από την διεθνή αγορά, δείχνουν ότι οι έλληνες άνεργοι, είναι από τους καλύτερους εθελοντές διεθνώς.
Πηγή: protagon.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *