ροή ειδήσεων

Απορίες για το φοιτητικό επίδομα 2013

Είμαι από Κω και φοιτώ στο ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ στα Ιωάννινα. Ακούστηκε ότι τα δικαιολογητικά φέτος θα τα καταθέτουμε... στις γραμματείες της σχολής μας και όχι στις εφορίες στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Μάλιστα, ανακοινώθηκε και επίσημα από τηλεοπτικό σταθμό σήμερα το πρωί (22/02/2013). Αντίθετα, στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας αναφέρει ότι θα πηγαίνουμε στις εφορίες (μάλλον δεν έχει ακόμη ανανεωθεί όμως). Σε κάποιο άλλο site διάβασα ότι δεν θα τα καταβάλουμε στις εφορίες αλλά στις Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου.. Ποια Υ.Δ.Ε;;; Εμείς δεν μπορούμε να τα καταβάλουμε εκεί διότι η Υ.Δ.Ε στο Νομό Δωδεκανήσου βρίσκεται στη Ρόδο!!

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Πληρώνουμε τόσα λεφτά και μας τρέχουν τόσα χιλιόμετρα για 1000 ευρώ..!!!! Επίσης, ας ανακοινώσουν κάποια στιγμή τα δικαιολογητικά. Μέχρι τώρα ήταν οι γονείς μας δικαιούχοι που υπέγραφαν στις υπεύθυνες δηλώσεις.. Τώρα θα κάνουμε μόνοι τις δηλώσεις μας και ο λογαριασμός στην τράπεζα θα είναι στο δικό μας όνομα; Εμείς είμαστε οι δικαιούχοι με το Ε9 των γονιών; Ή έχουν την εντύπωση ότι θα κουβαλιούνται οι γονείς από την Κω στα Γιάννινα που σπουδάζω;;; Ή ότι θα στέλνω αιτήσεις να μου υπογράφουν και να μου τις στέλνουν πίσω;;; Ακόμη, αναφέρθηκε ότι θα πάμε στις εφορίες να κάνουμε την υπεύθυνη δήλωση και μετά θα τα καταθέσουμε στις Υ.Δ.Ε... Πάλι καλά που φροντίζει το κράτος και κάνουμε ταξιδάκια αναψυχής Κω-Ρόδο-Ιωάννινα και τούμπαλιν...

Ας είμαστε ρεαλιστές... Όλα αυτά γίνονται για άλλους σκοπούς και όχι για να διευκολύνουν εμάς.!! Φαντάζομαι πότε θα μπουν τα λεφτά στους λογαριασμούς....Ας το ψάξει κάποιος κι ας βγει επίσημη ανακοίνωση σας παρακαλούμε. Πρέπει να επιστρέψω στη σχολή μου, δεν μπορώ να περιμένω τις αποφάσεις για το "χαρτομάνι" που θέλετε ΠΑΛΙ να μαζέψουμε..!!

Αναγνώστρια από Κω - Σπουδάστρια στο ΑΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ (Παράρτημα Ιωαννίνων)
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/2013_22.html




Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/13 01:13

    Εχεις απολυτο δικιο και εγω απο νησι ειμαι και σπουδαζω στην αλλη μερια της Ελλαδας...τιποτα δεν γινεται για εμας για αυτους γινεται. Εδω αλλαζουν εντελως αντικειμενο σπουδων σε τοσες σχολες χωρις καμια λογικη, εχουν κλεισει λεσχες, δεν υπαρχουν εστιες λες να τους απασχολει πως θα παρουμε το επιδομα??? Και κανεις δεν κανει τιποτα για ολα αυτα...ως ποτε θα παλεβουν μονοι τους οι φοιτητες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *