ροή ειδήσεων

ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΥΠΠΙΑΚΟ ΦΩΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ»! ...


του Μάκη Βραχιολίδη

Ολυμπιακό ιδεώδες, αθλητισμός, πολιτισμός, φιλοσοφία, επιστήμες, σημαίνουν Ελλάδα. Όλα γεννήθηκαν και μεγαλούργησαν σε αυτό τον τόπο. Κάποιοι αλητήριοι όμως μισέλληνες και σκοταδιστές της παγκοσμιοποίησης, αποφάσισαν να βάλουν στην...
κιμαδομηχανή τα πάντα. Ας πορευτούν μόνοι τους. Θέλουν να καταργήσουν την πάλη; Ας διοργανώνουν τους Ολυμπιακούς αγώνες χωρίς την παρουσία της Ελλάδος, ας πάρουν το Ολυμπιακό φως από τα γκαζάκια του σπιτιού τους κι ας φτιάξουν ό,τι άλλο άθλημα τους κατεβάσει ο παρανοϊκός τους νους. Αρκεί η Ελλάδα να απόσχει από αυτούς τους ξεφτιλισμένους αγώνες της διαφήμισης και της ντόπας. Θα έχουν όμως το σθένος οι πολιτικοί μας να πράξουν το χρέος τιμής προς την Ιστορία μας ή θα φερθούν και πάλι δουλοπρεπώς; Φευ, τα γεγονότα εκ νέου πιστοποιούν το δεύτερο.

Ο πόλεμος σε βάρος της Ελλάδος γίνεται πιο βρώμικος από ποτέ! Οι χυδαίοι εκφραστές της νέας τάξης πραγμάτων, καταργούν το πανάρχαιο άθλημα των Ολυμπιακών αγώνων, την πάλη!

Στις επόμενες Ολυμπιάδες θα υπάρχουν αθλήματα σαν το γκολφ, το χόκεϋ επί χόρτου ή το badminton αλλά δεν θα υπάρχει η πάλη, το άθλημα που νοηματοδοτεί τους ίδιους τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι το αγώνισμα που συνδέει το χτες με το σήμερα, όπως και η δισκοβολία, η οποία για την ώρα υφίσταται.

Προφανώς, τα γελοία υποκείμενα που αποφάσισαν την κατάργηση του αγωνίσματος της πάλης, αύριο-μεθαύριο να αποκλείσουν και τη δισκοβολία από τα Ολυμπιακά αγωνίσματα. Της ίδιας φύτρας άτομα, που στα πολυτελή γραφεία των μυστικών στοών όπου συχνάζουν, καρφώνουν το ένα πίσω από το άλλο τα μαχαίρια στην Ελλάδα, (βλέπε Σκόπια = Μακεδονία κ.λ.π.) σκέφτηκαν να μπήξουν ακόμη ένα. Άξιος ο μισθός τους!

Αυτό που απομένει στη χώρα μας, είναι να αποχωρήσει από όλα τα αγωνίσματα και να μην στείλει το Ολυμπιακό φως σε κανένα ξεφτιλισμένο αγώνα. Επίσης, η χώρα μας πρέπει να απαγορεύσει στο εξής τη χρήση του ονόματος «Ολυμπιακοί αγώνες», διότι οι σχιζοφρενείς της παγκοσμιοποίησης, νομίζουν ότι η ελληνική Ιστορία και τα ονόματά της είναι ιδιοκτησία τους και μπορούν να τα αρπάζουν ό,τι ώρα θέλουν. Άει στο διάολο ρε! Εκεί πρέπει να τους στείλουν οι Έλληνες πολιτικοί ταγοί κι ακόμη πιο πέρα, απαιτώντας αποζημίωση πολλών δισεκατομμυρίων για την κλοπή του ονόματος και του σφετερισμού της ιστορίας των Ολυμπιακών αγώνων.

Όμως, οι πολιτικοί μας είναι μικροί το δέμας. Εξακολουθούν να διακατέχονται από την ίδια ραγιαδίστικη νοοτροπία. Παρακλητικοί, χωρίς ψυχή και σθένος, με κατεβασμένο κεφάλι, αντί να «σιχτιρίσουν» τους ασεβείς και υβριστές της Ιστορίας μας, τους παρακαλούν να το ξανασκεφτούν και να διατηρήσουν το άθλημα της πάλης στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Χαρακτηριστικότατη περίπτωση, είναι του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζαγκ Ρογκ, παρακαλώντας τον να διατηρήσει το αγώνισμα της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! Κύριε Ιωαννίδη, κότσια δεν έχεις; Όταν πήγαινες και αγωνιζόσουν ως προπονητής, δεν αισθανόσουν ότι εκπροσωπούσες την Ελλάδα; Για την Πατρίδα δεν πάλευες να κατακτήσεις νίκες; Τώρα λοιπόν, τι επιστολή-σκατά και ραγιά είναι αυτή που συνέταξες; Αντί να στείλεις στον διάολο όλους αυτούς τους βάρβαρους που αν δεν υπήρχε η Ελλάδα θα ήταν ακόμη σε σπήλαια, απευθύνεις επιστολή στο "μούτρο" Ζαγκ Ρόγκ και τον προσφωνείς "Εξοχότατο"!!! Αυτός είναι εξοχότατος; Να προσβάλει με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο τους Ολυμπιακούς αγώνες και την Ιστορία τους και τον αποκαλείς "εξοχότατο"; Αλλά και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις στην επιστολή είναι...άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Έπρεπε να τους πεις ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα αποχωρεί από τους αγώνες και φτιάξτε "σαλάτα σαν τα μούτρα σας Ολυμπιακούς" όπως ήδη τους έχετε κάνει.

Σταματάμε να σας δίνουμε το Ολυμπιακό φως και σας απαγορεύουμε από 'δω και στο εξής να ονομάζετε τους αγώνες «Ολυμπιακούς» διότι αυτοί ανήκουν στην Ελλάδα, τα πνευματικά δικαιώματα και το «copyright» των οποίων έχει μόνον η ΕΛΛΑΣ! Αυτά έπρεπε να τους πεις κ. Ιωαννίδη!

Το κατάλαβες κύριε Υπουργέ ή είσαι κι εσύ ραγιάς;

vrachiolidis@yahoo.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/2/13 01:04

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΗ ??? ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΙΧΩΣ ΡΟΔΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ...ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/13 02:28

    Καλά ρε μαλα...ματένιοι ακόμα βλέπετε "ολυμπιακούς" αγώνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/13 04:01

    kala re stin Ellada eichai 4 agones , Olympia, Delphon ,Isthmus (Corinthia ) kai Nemea .
    O Theodosios apagopesai tous agones + kai - ton tetarton eona kai to archaio theatro kai tis skoles filosophia kai pola ala .
    ala o Pindaros kai ali grapasanai ia tous O.G. kai nomizo oi 7domi Ode Olympionique tou Pindaros einai ia to Diagoras ,

    kai o Coubertain meta apo tosous eonous xana thimithikai ston kosmo tous O.G. , kai oxi mai olous tous agones kai apagorevsi stis yinaikes na symaitechounai .
    Esys xeretai kalitera apo mena kai search sto net .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/13 11:47

    Ο Ιωαννιδης ο ανυπαρκτος ,του ζητας να στειλει και επιστολη διαμαρτυριας στον Ζακ Ρογκ. Αν δεν υπηρχε ο θεος Νικος Γκαλης ο Ιωαννιδης θα ηταν ενας απλος προπονητακος Γ κατηγοριας,σε λαθος ατομο ζητας να αντισταθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/2/13 12:32

    " ποιοί κυβερνούν? οι ευρύπρωκτοι" Αριστοφάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/13 15:35

    Εύγε στον συντάκεη του άρθρου!
    ΠΥΡΟΝΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *