ροή ειδήσεων

Και η Κάσος (!) στο «μάτι» της Αντιτρομοκρατικής

Από ποιές πόλεις και νησιά της χώρας έχει καταρτισθεί κατάλογος 350 νεαρών ως εν δυνάμει ικανών να αναπτύξουν τρομοκρατική δραστηριότητα.
Η Κάσος βρίσκεται μεταξύ των νησιών...
που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στα πλαίσια παρακολούθησης υπόπτων για συμμετοχή νεαρών ατόμων στη νέα γενιά τρομοκρατών, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας....

Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες λίστα τουλάχιστον 350 νεαρών που ζουν σε διάφορες πόλεις ανά την επικράτεια και θεωρούνται ικανοί να αναπτύξουν τρομοκρατική δράση, ακολουθώντας τα «πρότυπα» των προσφάτως συλληφθέντων στην Κοζάνη, έχει σχηματίσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Πρόκειται, για άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί ή κατηγορηθεί για συμμετοχή στα επεισόδια που ξέσπασαν από τον Δεκέμβριο του 2008 και τους πρώτους μήνες του 2009 με αφορμή τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Τα άτομα αυτά, έφηβοι τότε στην πλειονότητά τους, συγκεντρώνουν πλέον το ενδιαφέρον των αναλυτών των πληροφοριών που συγκεντρώνονται για διάφορες υποθέσεις, είτε του κοινού ποινικού δικαίου είτε του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Μάλιστα οι αστυνομικοί των αρμόδιων τμημάτων Επιχειρήσεων και Πληροφοριών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, επιχειρούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν αυτά τα άτομα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.

Η πλειονότητα των υπόπτων αυτών κατάγεται από διάφορες πόλεις και νησιά, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, τα Χανιά, ο Βόλος, η Λάρισα, η Καλαμάτα, η Κοζάνη, η Κομοτηνή, η Μυτιλήνη, η Κάσος κ.λ.π.
voliotaki.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *