ροή ειδήσεων

Επιμένει η κυβέρνηση στα ανοιχτά μαγαζιά όλες τις Κυριακές

Ανυποχώρητος εμφανίζεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, αναφορικά με την...
Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί η κυβέρνηση για το άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές, τονίζοντας στη Βουλή ότι «η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να είναι μια φοβική χώρα».

Στη συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι η πρέπει να περάσει η ρύθμιση για το άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές.

Ειδικότερα το πλάνο της κυβέρνησης είναι, σύμφωνα με το iefimerida.gr, τα πολυκαταστήματα και τα μεγάλα μαγαζιά να ανοίγουν επτά Κυριακές το χρόνο και τα μικρότερα, κάτω των 250 τετραγωνικών, να ανοίγουν προαιρετικά ακόμη και κάθε Κυριακή.

Κατά την επιχειρηματολογία του ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «Πρέπει να σταματήσει πλέον η Ελλάδα να είναι μια φοβική χώρα και να αντιμετωπίζει με φόβο το τοπίο που αλλάζει» ενώ συμπλήρωσε ότι «η περιοριστική λογική αποτελεί αυτοκτονική προσέγγιση».

Το ζήτημα για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές έχει προξενήσει πολλές αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης όσο και από τους ίδιους τους εμπόρους και εμπορικούς συλλόγους, ωστόσο, η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει στη ρύθμιση.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/13 14:29

    ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΚΩΣΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ; ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΗ ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ Η ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/13 14:47

    Θυμιζω στο κοινο τα εξης σοφα που ειχε πει ο πανσοφος Χατζηδακης το 2009 με το κλεισιμο της τοτε κρατικης Ολυμπιακης Αεροποριας.Ειχε πει και βεβαια με την ομοβροντια δημοσιευματων των ΜΜΕ της εποχης αφου καταφεραν να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιων οτιδηποτε κρατικου οτι:
    "με το κλείσιμο της Ο.Α. θα εξοικονομηθούν χρήματα για το χτίσιμο 50 νοσοκομείων, 100 σχολείων κλπ και ότι ο κάθε Έλληνας θα έπαιρνε παραπάνω 600 ευρώ, όπως έλεγε στα Μ.Μ.Ε. ο αλλος πανσοφος ιδιοφυια κ. Μάνος."

    Σίγουρα θυμόσαστε ότι όταν κάποια εφημερίδα ήθελε να «ανεβάσει» την κυκλοφορία της, έγραφε ένα πρωτοσέλιδο για την Ολυμπιακή Αεροπορία. Επίσης ήταν πρώτο θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων μια απόφαση από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο που αφορούσε την Ολυμπιακή Αεροπορία. Η αύξηση των εισιτηρίων για μερικά ευρώ, η διακοπή ενός δρομολόγιου, η ακύρωση μιας πτήσης ήταν αφορμή κακόβουλων σχολίων των δημοσιογράφων για τους «τεμπέληδες» εργαζόμενους της Ο.Α, που πλήρωνε ο Ελληνικός λαός.

    Τρία χρόνια μετά το «ξεπούλημα» της Ο.Α., κανένας δεν τολμάει να γράψει κάτι που να έχει σχέση με τις Αερομεταφορές αν δεν έχει «πάρει το πράσινο φως» από το γραφείο Τύπου των εταιριών. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ έχουμε καθυστερήσεις, ΔΕΝ έχουμε ακυρώσεις πτήσεων, ΔΕΝ έχουμε βλάβες στα αεροπλάνα, ΔΕΝ πληρώνει ο Ελληνικός λαός πάνω από μισό εκατομμύριο τη μέρα για τις άγονες γραμμές (παλιότερα δεν το πλήρωνε). ΔΕΝ έχουμε αυξήσεις εισιτηρίων πάνω από 40% (μάλλον λόγω ανταγωνισμού). Ποιος τολμά να γράψει ή να υπονοήσει κάτι για την «αψεγάδιαστη» λειτουργία των αερομεταφορών σήμερα ;

    Τρία χρόνια μετά δεν έχουν καταφέρει να παράγουν το έργο των «τεμπέληδων» εργαζόμενων της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την σύνδεση της χώρας με τον Ελληνισμό της διασποράς τον έχουν αναλάβει οι ξένες Αεροπορικές εταιρίες (Τουρκία, Γερμανία, Γαλλία, Κατάρ) και όποια άλλη εταιρία βλέπει ότι «υπάρχει ψωμί» στην υπόθεση. Έτσι φαίνεται ότι αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη του τουρισμού, της τεχνογνωσίας και της παραγωγικής υπεραξίας των Ελλήνων εργαζόμενων : Να τα προσφέρουν απλόχερα σε ΞΕΝΟΥΣ.

    Το μεγαλύτερο υπόστεγο τεχνικής εξυπηρέτησης αεροσκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο που εξυπηρετούσε 40 ξένες Αεροπορικές εταιρίες, σήμερα έχει γίνει «περιστερώνας» και ο τεχνικός του εξοπλισμός πουλήθηκε στην Τουρκική ONUR AIR που πλειοδότησε στον διαγωνισμό ξεπουλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *