επικαιρότητα

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών έκοψε την πίτα του

Υπάρχουν αρκετοί κοινωφελείς σύλλογοι στο νησί μας. Και σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς προσφέρουν θεάρεστο έργο στους συμπολίτες μας. Η ναυαρχίδα αυτών των συλλόγων είναι οι Αιμοδότες οι οποίοι...
το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου έκοψαν την πίτα τους σε ένα όμορφο χώρο με καλή μουσική και εδέσματα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμοι η πολιτική ηγεσία και οι τοπικοί φορείς της περιοχής.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κ. Φιλήμονας Νικολάου, αφού ευχαρίστησε το δ.σ. και τα μέλη του συλλόγου τόνισε ότι έχουν αυξητική τάση στην προσφορά αίματος από τους συμπολίτες μας. Πέρσι, τα στοιχεία είναι στις 1.230 φιάλες αίματος κι ευελπιστούν ότι φέτος, μέχρι το καλοκαίρι θα ξεπεράσουν τις 1.500 φιάλες.
Επίσης απηύθυνε έκκληση προς όλους τους τοπικούς συλλόγους να βοηθήσουν στην εθελοντική προσφορά αίματος.
Κλείνοντας είπε ότι ο στόχος του συλλόγου είναι να κατορθώσει ώστε κάθε οικογένεια στην περιοχή να έχει από έναν αιμοδότη.
Στο χαιρετισμό του, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, δεσμεύτηκε να βοηθήσει οικονομικά το σύλλογο ώστε να μπορέσει να έχει στη διάθεσή του κινητή μονάδα αιμοληψίας για την εξυπηρέτηση και των υπόλοιπων περιοχών στη Ρόδο και των άλλων νησιών του νομού.
Κλείνοντας, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς αφού ευχαρίστησε τον κ. Νικολάου και τα μέλη για το έργο που κάνουν υποσχέθηκε να στηρίξει από την πλευρά του το σύλλογο και με την εθελοντική βοήθεια των υπηρεσιών του δήμου.

Μάνος Σταυριανός


Parapona-Rodou

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: το κλεισιμο δρομου για παγοδρόμιο θα παιζει στα αθηναικα μμε...

M M S

M M S
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης