ροή ειδήσεων

"Άθλιο φωτομοντάζ και μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής"

από το Γραφείο Τύπου
Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, που είχε υποστεί άθλια επεξεργασία, τα συστημικά ΜΜΕ οργάνωσαν μία ακόμη συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής....
Για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έκοψαν και έραψαν μία φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση του Κινήματος στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, η επίμαχη εικόνα έχει ληφθεί από την επεισοδιακή συγκέντρωση στην Χερσόνησο Ηρακλείου: η ομάδα περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής βγαίνει από το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η εκδήλωση, γιατί στο σημείο πλησιάζει παράνομη αντισυγκέντρωση αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα.



Τους Κρητικούς Χρυσαυγίτες "τους... πήρε" από εκείνο το σημείο η "εφημερίδα των Συντακτών" και ως διά μαγείας τους μετέφερε στο εσωτερικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ανέφερε ότι πρόκειται για μοντάζ. Το ίδιο βράδυ όμως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκανε χρήση της συγκεκριμένης εικόνας - που είχε υποστεί κακής ποιότητας φωτομοντάζ - για να πείσει το κοινό ότι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο.



Και όμως, ο συγκεκριμένος σταθμός είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, και είχε ενημερωθεί πως: "ουδέποτε εισέβαλαν Χρυσαυγίτες στο νοσοκομείο. Στελέχη μας πραγματοποίησαν επίσκεψη και είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση με την διευθύντρια, στα πλαίσια της δράσης ενός νομίμου και εκλεγμένου πολιτικού κόμματος".




Η επιρροή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία αυξάνεται ραγδαία και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετρήσεις, σύντομα θα απειλούμε το νέο δίπολο εξουσίας ΝΔ - Σύριζα. Τα κανάλια της διαπλοκής διαγωνίζονται ποιος θα πει τα μεγαλύτερα ψέμματα και θα ρίξει την περισσότερη λάσπη κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Συστηματικά παρανομούν και έφτασαν στο σημείο να κάνουν χρήση προϊόντων άθλιου και κακότεχνου φωτομοντάζ. Ως εδώ και μη παρέκει. Η Χρυσή Αυγή καταθέτει άμεσα αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Αξίζει να δούμε αν γι' αυτό το φωτομοντάζ θα μιλήσει κανένας τηλεοπτικός σταθμός. Είναι ακόμη νωπές οι φωτογραφίες των ληστών της Κοζάνης, που για το φωτομοντάζ που είχαν υποστεί, είχαν εξεγερθεί όλα τα κανάλια και όλα τα συστημικά κόμματα. Για να δούμε αν τώρα θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/2/13 09:04

    Δες βρε λαμόγιο καλά τις φωτογραφίες στην δεύτερη μέσα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ο δεύτερος από αριστερά που είναι το χέρι του σε σχέση με την πρώτη φωτογραφία, απλά σας χάλασε και όλα είναι φωτομοντάζ άλλη φορά βλέπε καλύτερα μην ανεβάζεις ότι νανε

    Αρέσει καιροσποπε που είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/2/13 09:41

    Ειλικρινά εύχομαι να βγουν για να καταλάβετε όλοι εσείς που τους ψηφίσατε τι πραγματικά εστί χρυσή αυγή. Αλλά τότε θα είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/2/13 11:51

    Τώρα ξέρουμε τί εστί θολοκουλτούρα ρόζ καί την μάθαμε πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/2/13 12:09

    ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΒΕΤΖΗΣ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ NA ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΑΝ ΔΑΠΑΝΗ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ,ΤΟΝ ΟΤΕ , ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΒΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ;;;;;;;;;;;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ , ΤΑ ΣΟΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ,Ο ΔΕΒΕΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΤΩΧΟΣ , Ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΔΤΕ ,ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/13 14:43

      Εσύ πάλι ποιός μαλάκας είσαι και γιατί τα ρωτάς όλα αυτά?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/13 20:27

    12/2/13 - 9:04 π.μ. από την στιγμή που το ίδιο το κανάλι παραδέχτηκε ότι ήταν πλαστή η φωτογραφία, τότε εσύ καλά θα κανεις να ΣΚΑΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ. 13 χρονια ασχολούμαι με φωτογραφίες και φωτομονταζ και ξέρω πολύ καλά να ξεχωρίζω το ψεύτικο από το πραγματικό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/13 20:40

      Και συνεχίζω: Από τις πολλές λεπτομέρειες που φαίνεται ότι είναι πλαστή, εγώ θα σου πω μονο 2 έτσι για να σκάσεις πίθηκε. Δεξιά από τον ψιλό υπάρχει μια πόρτα. Είναι δυνατόν ρε ηλίθιε μια πόρτα 1.90 να δείχνει τον τύπο με το ίδιο ύψος να φαίνεται νάνος????? είναι δυνατόν να είναι φλουταρισμενη η πόρτα αλλα ο τύπος να είναι νεταρισμενος???????? αει σιχτίρ!!!!!!
      Αν στο ακατοίκητό σου υπάρχει τίποτα εκεί μέσα, τις υπόλοιπες λεπτομέρειες μπορείς και μονος σου να τις καταλάβεις!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *