ροή ειδήσεων

Καθηγητές προς... εκμετάλλευση!

Καθηγητές καταγγέλλουν στο metrogreece.gr περιστατικά εκμετάλλευσης από γονείς!
Σημείο των καιρών, αναπόφευκτη τακτική για να επιβιώσουν, εκμετάλλευση...
δεν μπορούμε να κρίνουμε ούτε να γνωρίζουμε τις προθέσεις, αλλά τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερα είναι τα περιστατικά των απλήρωτων συστηματικά και μεθοδικά καθηγητών!

Τι συμβαίνει... Γονείς προσλαμβάνουν καθηγητές για να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά τους. Περνούν οι δύο πρώτοι μήνες χωρίς να τους πληρώνουν , επικαλούμενοι την οικονομική κατάσταση. Έτσι τα μαθήματα συνεχίζονται όσο ο εκάστοτε καθηγητής αντέξει!

Όταν η διαμαρτυρία γίνει έντονη οι γονείς ανακοινώνουν στο καθηγητή ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν τα μαθήματα και θα τα σταματήσουν... χωρίς βέβαια να αποζημιώσουν το καθηγητή! Αμέσως μετά προσλαμβάνουν έναν άλλο καθηγητή και η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Τα περιστατικά καταγγέλλουν καθηγητές στο metrogreece.gr!
"Κατανοούμε την οικονομική κατάσταση, δεν είμαστε παράλογοι! Αλλά δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία! Δεν μιλάμε για ανθρώπους που πράγματι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση...είμαστε δίπλα τους και δεν θα αφήσουμε τα παιδιά να επηρεαστούν! Όμως καταγγέλλουμε, την απαράδεκτη συμπεριφορά γονιών που ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θυσιάζουν τη παιδεία των παιδιών τους στο βωμό της εκμετάλλευσης" ... δήλωσε μία εκ των καθηγητών!

"Κάνω την δουλειά μου όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται... σαν λειτούργημα! Τα παιδιά δεν ευθύνονται για την τραγική κατάσταση που βρισκόμαστε! Αν κάποιο παιδί χρειάζεται βοήθεια... επιβάλλεται να του την προσφέρουμε έστω και με λιγότερα χρήματα! Το να προσπαθούν όμως κάποιοι να εκμεταλλευτούν τη δουλειά μου, το έργο μου... δεν το επιτρέπω! Παρατήρησα το φαινόμενο πριν καιρό, όταν γονείς που δεν με πλήρωσαν ποτέ, μου ζήτησαν να σταματήσω τα μαθήματα με το παιδί τους! Την επόμενη κιόλας εβδομάδα, προσέλαβαν έναν, κατά τύχη φίλο μου, και μαζί του ακολούθησαν την ίδια τακτική! Και μετά το ίδιο και με έναν τρίτο καθηγητή... μέχρι που τελείωσε η σχολική χρονιά!".... Μια ακόμα δήλωση απο έναν φυσικό, στην επαρχεία!

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/13 14:27

    ego den kano idietera, eho frontistirio ...kai distihos enas gonios eperne svarna ta frontistiria, kathotan 2-3 sto ena horis na plirosi, kai meta ksegrafotan , horis na taktopoiisi tis ofiles tou kai ekana eggrafi se alo. ego prosopika eho kinithi nomika apenanti tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *