ροή ειδήσεων

Πανικός στα καταστήματα Neoset

Υπό συνθήκες πανικού δουλεύουν σήμερα τα καταστήματα του δικτύου της Neoset τα οποία μετά από εντολή της διοίκησης της εταιρίας σταμάτησαν να δέχονται παραγγελίες. Η μη λήψη παραγγελιών προκάλεσε έντονη ανησυχία.... σε πελάτες που ήδη έχουν δώσει παραγγελίες αλλά και έχουν πληρώσει προκαταβολή ή το σύνολο του ποσού αλλά δεν μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα παραλάβουν τα προϊόντα που έχουν παραγγείλει. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι το εργοστάσιο της εταιρίας πλέον δεν λειτουργεί ενώ η αναστολή λήψης παραγγελιών έρχεται μια ημέρα μετά την επιστολή του επικεφαλής της εταιρίας κ. Αλεξανδράκη προς το προσωπικό όπου περιγράφει με ζοφερά χρώματα την κατάσταση της εταιρίας.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρει:

«Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο καταβάλαμε όλοι κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης προκειμένου να βγει η εταιρεία από το οικονομικό αδιέξοδο για το οποίο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η επί τέσσερα χρόνια εντεινόμενη κρίση στην Αγορά, σας ενημερώνω ότι δεν έχει καταστεί μέχρι σήμερα δυνατή η εξεύρεση λύσης.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες από την πλευρά της εταιρείας προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στο ακέραιο».

Επισημαίνεται ότι το αίτημα της Neoset για υπαγωγή στο άρθρο 99 θα εκδικαστεί στις 27 Μαρτίου ενώ η εταιρία δεν έχει με απόφαση δικαστηρίου προστασία από τους πιστωτές της γεγονός που καθιστά ελάχιστες τις πιθανότητες επιβίωσής της.
axiaplus.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *