ροή ειδήσεων

Εκατοντάδες παράπονα συνδρομητών και ερωτηματικά για τις τιμές της NOVA

Την ώρα που οι υπηρεσίες στο χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ορισμένες εταιρείες συνεχίζουν να λειτουργούν με μονοπωλιακές νοοτροπίες του παρελθόντος...
Εκατοντάδες είναι τα παράπονα συνδρομητών της NOVA προς τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών για την τιμολογιακή πολιτική και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της συνδρομητικής πλατφόρμας, η οποία παρότι το παρεχόμενο προϊόν της φθίνει με το χρόνο και έχει πλέον ισχυρό ανταγωνισμό, διατηρεί μια από τις υψηλότερες τιμές στην Ευρώπη. Όλα αυτά μάλιστα παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ελλάδα του βασικού μισθού των 586 ευρώ η NOVA απαιτεί 61,9 ευρώ για το πλήρες πακέτο καναλιών, ενώ τα αντίστοιχα βρετανικά και γερμανικά που προσφέρουν υπερδιπλάσιο αριθμό καναλιών, δεκάδες σταθμούς υψηλής ευκρίνειας και εξελιγμένες διαδραστικές υπηρεσίες κοστίζουν σχεδόν τα ίδια χρήματα.

Κι όλα αυτά ενώ η εταιρεία τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε αναζήτηση επενδυτή. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, η μητρική εταιρεία αναζητούσε αγωνιωδώς στρατηγικό συνεργάτη προκειμένου να καλύψει το οικονομικό άνοιγμα, που μόνο σε βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις ξεπερνούσε τα 333 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, ερωτήματα εγείρονται και για την τακτική της εταιρείας απέναντι στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, καθώς υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι οι πρακτικές της απαξιώνουν και καταστρέφουν δημοφιλή αθλήματα και διοργανώσεις.

Ζήτημα εγείρεται και για το πως μία εταιρεία που χαίρει μοναδικών προνομίων, όπως το επίγειο πανελλαδικό δίκτυο εκπομπής μπορεί να θέτει συνεχή προσκόμματα στην ελευθεροτυπία και στην ενημέρωση των πολιτών, λειτουργώντας πέρα και πάνω από το νόμο.
Πηγή: skai.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/13 13:34

    The best and fastest cure of such unfair and illegal practices is competition and more competition in the free market. Some one high up is protecting NOVA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/13 14:27

    Apla to Skai exase tin Dikastiki diamaxi pou eixe me tin Nova gia ta stigmiotipa apo agones pou edeixne paranoma k ebgale auto to artho....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/13 14:37

    Forthnet - Nova πες αλεύρι. Το άρθρο 99 σε γυρεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/13 16:21

    ΟΤΕ TV με 19,90 ευρώ τον μήνα και τα έχεις ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/13 17:02

    Εγω εχω οτε tv με 24 ευρω τον μηνα λογο οτι δεν εχω τηλ οτε και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος. Απορώ γιατι ειστε ακομα στην ακατονομαστη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/2/13 17:34

    paidia ote tv oloi.....i nova einai kleftes kai to xeirotero einai to nova epigeia...........makran i koryfaia tileorasi tou ote.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/2/13 19:28

    μονο ότι χρεώνουν extra τα HD κανάλια, ε αυτό κ αν είναι κλεψιά. Ενώ ο οτε δεν τα χρεώνει είναι μέσα στο full πακέτο των 19.90 η 24,88 για τους μη συνδρομητές τηλ/νιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/2/13 20:53

    και οταν μεταδιδει ολυμπιακο κανει το μαυρο ασπρο...λες και μιλαει ο ιδιος ο μαρινακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *