ροή ειδήσεων

Ξενοδοχείο γυμνιστών στη ΡΟΔΟ! Σε 20 μέρες ανοίγει τις πύλες του.

Ένας νέος παράδεισος για τους φυσιολάτρες ανοίγει τις πύλες του στη περιοχή Παραδείσι - Θολός στη Δυτική πλευρά του νησιού μας...

Το νέο αυτό θέρετρο θα προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κυκλοφορούν ολόγυμνοι στη πισίνα αλλά και να μετακινούνται ελεύθερα και στους εσωτερικούς χώρους του.

Μετά την ακρως πετυχημένη πορεία του μοναδικού ξενοδοχείου γυμνιστών στην Ελλάδα του Vritomatrisστα Σφακιά της Κρήτης, οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου στο Παραδείσι αποφάσισαν να κάνουν αυτό το τολμηρό βήμα. Το Naturist Angel αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανακαίνιση και θα είναι έτοιμο να ανοίξει της πύλες του 1η Απριλίου.

Έχει 32 δωμάτια,πισίνα,snak bar και αρκετούς ειδικά διαμορφωμένους χώρους σύμφωνα με τις προτιμήσεις των φυσιολατρών.



Ήδη εδώ και αρκετό το ξενοδοχείο υπάρχει σε όλα τα site που αφορούν ταξιδιωτικούς προορισμούς για φυσιολάτρες όπως και στο παγκόσμια γνωστό site κρατήσεων το Booking.com.

Το Naturist Angel δεν θα είναι ανοιχτό μόνο για τουρίστες αλλά και για όλους τους κατοίκους της Ρόδου. Θα δίνει μάλιστα την δυνατότητα σε όλους τους ντόπιους να γίνουν μέλη του Naturist Angel Club και να απολαμβάνουν όλες τις παροχές σε προνομιακές τιμές

Tα ξενοδοχεία τύπου Νaturist Angel προσελκύουν αποκλειστικά γυμνιστές. Άλλωστε,γι’αυτό το λόγo έχουν δημιουργηθεί.

Αν ανήκετε στους «εραστές» του γυμνισμού και θέλετε να κάνετε μπάνιο σε πισίνα χωρίς το μαγιό σας δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε…
Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται πλέων δίπλα σας! Ας μην ξεχνάμε ότι εδώ και 25 χρόνια στο νησί μας και συγκεκριμένα στο Φαληράκι λειτουργεί μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες γυμνιστών τις Ελλάδας που έχει βραβευθεί και με γαλάζια σημαία.

Άλλωστε, το κίνημα του γυμνισμού έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα και κανείς πλέον δεν μπορεί να το... κόψει παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλές αντιδράσεις.
Κωνσταντίνος Τύρελης, ifmedia.gr



Πώς άρχισε ο γυμνισμός ανά τον κόσμο



Η πρώτη οργανωμένη λέσχη γυμνιστών ιδρύθηκε το 1903 κοντά στο Αμβούργο. Έτσι, μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, το κίνημά του εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη και κατά τη δεκαετία του 1920 γνώρισε ιδιαίτερη άνθιση, κυρίως στη Γερμανία. Όμως, όταν ο Χίτλερ πήρε την εξουσία, το κίνημα τέθηκε υπό διωγμό.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο κοινωνικός γυμνισμός με ιδιωτικές λέσχες και κατασκηνώσεις εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ. Εκεί ιδρύθηκε η πρώτη αποικία γυμνιστών το 1930 και καθιερώθηκε κατά τη δεκαετία που ακολούθησε. Έτσι, μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου πήρε διαστάσεις κοινωνικού κινήματος. Οι νέοι που ξεσηκώθηκαν εναντίον της κοινωνικής τάξης (χίπις, κ.ά.) είδαν στο γυμνισμό μια εκδήλωση κατά της κοινωνικής τάξης και γι’ αυτό τον ενίσχυσαν.

Στην Ελλάδα, μία πρώτη κίνηση γυμνιστών εμφανίστηκε στο Μεσοπόλεμο όμως δεν εδραιώθηκε. Τότε, οι οπαδοί του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, κυκλοφόρησαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα και ένα περιοδικό που τιτλοφορείτο «ΦΛΕΡΤ» (Φυσιολατρική Λογοτεχνική Επιθεώρηση Ριζοσπαστικών Τάσεων).

Όμως, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Ελλάδα άρχισε να προσελκύει γυμνιστές τουρίστες που ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στο να κολυμπήσουν, όπως θέλουν. Απόλυτα ελεύθεροι δηλαδή.

Οι γυμνιστές άλλωστε πιστεύουν ότι η θέα του γυμνού κορμιού δεν έλκει τους άλλους σεξουαλικά αλλά πρόκειται για μία φυσική κατάσταση και έκθεση του σώματος.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/3/13 10:15

    diladi thelei na mas pei o paiktis oti oloi paradisiotes,damatria,pastida,kremasti klp klp klp oloi piso apo tou mandro toihous gia play biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/13 12:07

      Πρώτος-πρώτος βέβαια εσύ. Φωτιές θα ανάψει η παλάμη σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/13 11:34

    gia emena brepei na apagorefti i egrurisi apo tin Ypiresia Politikis Aeroporias giati min ksehname ginontai apogioseis kai prosgioseis ooooo reeee mayday mayday pou sa fonazoune oi pilotoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/13 12:07

      Έχει κι άλλα έξυπνα παιδιά η μανούλα σου ή όλο το μυαλό της οικογένειας μπήκε στη δικιά σου κεφάλα?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/13 12:10

    Εύχομαι βέβαια να πετύχει, αλλά αμφιβάλλω πολύ γι αυτό, λόγω της τοποθεσίας που επιλέχθηκε. Σε όλο τον κόσμο τα ξενοδοχεία τέτοιου τύπου είναι απομονωμένα και δυσπρόσιτα ακριβώς για να αποθαρρύνονται οι ματάκηδες που καταστρέφουν και τις διακοπές των θαμώνων και την επένδυση των επιχειρηματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/3/13 12:53

    toulagiston edo einai nomima ksekoloi kai oxi paranomoi ksekoliarides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/3/13 12:55

    Το Savellen einai auto? Pano ston dromo pros Theologo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/13 12:59

      i afto einai i to vallian village den yparhoune alla

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/3/13 13:01

    vasi foto einai to savellen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/13 13:08

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ

    www.skroutz.gr/c/273/kiala.html
    www.xe.gr/eleytheros-xronos/tileskopia-kialia,83116.html
    www.klim-paper.gr/images/P1012798.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/13 22:11

      Και μην ξεχάσεις να αγοράσεις γάντια και αλοιφή εγκαυμάτων για τις παλάμες σου (ο εγκέφαλος και οι ασφάλειες σου δε σώζωνται, είναι εντελώς καμένα).

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/13 15:37

    Όλα πρε ούλα τα καουνάτσια εκιά ε αν πα να μαέβγονται να κάμνου σι το μάτι το Φαντενό ω βα και λώ σε πιο και το Μαρετουλί που την Αρκάτζελο κια πέρα ένα πάει ω βαααααααααααααααααααααά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/13 16:13

    Το προσωπικό θα είναι ντυμένο ή γυμνό?
    Είμαι άνεργος, αλλά η γυναίκα μου θα τα πάρει στην κράνα,
    αν κυκλοφορώ με την μαλαπέρδα έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/3/13 19:45

    AKOMA ENAS APOTIXIMENOS EPIXIRIMATIAS POU STO XENODOXEIO TOU AXOURI DEN PATOUSE KANEIS KAI TORA NOMIZEI OTI THE TREXOUN TA XRHMATA.
    THELO NA ERTHO NA DO THN MANA SOU THN GYNAIKA SOU KAI THS KORES SOU GYMNES RE BLAKA ,STON BOMO TOU XRHMATOS POULATE KAI THN OIKOGENEIA SAS.

    GIATH DEN TO EKANES OIKO ANOXHS KALYTERA PIO POLLA THA EBGAZES

    NTROPH SOU XEFTILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/3/13 21:35

    http://www.youtube.com/watch?v=iexzDMeTyk4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/3/13 22:09

    Τελικά πράγματι δεν ήταν καλή ιδέα αυτό το ξενοδοχείο. Δυστυχώς το κόμπλεξ και η βαρβαρότητα περισσεύουν σε ένα νησί που στο παρελθόν υπήρξε η πατρίδα του έρωτα και που δίδαξε την αροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών.
    Δεν το χωράει ο νους μου το πως μια τάση που υπάρχει παντού στον κόσμο και που γίνεται σεβαστή σε τόσα μέρη ακόμα και μέσα στην Ελλάδα, αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο από εσάς. Λυπάμαι, αλλά τέτοια καφρίλα δεν αρμόζει στο νησί μου, και μόνο η παρουσία σας είναι ντροπή και όνειδος. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/3/13 01:00

    Κάποτε υπήρχε η ηθική... Τώρα υπάρχει το χρήμα...
    Κάποτε υπήρχε η τιμή ... Τώρα υπάρχει το χρήμα...
    Κάποτε υπήρχε η ανθρωπιά... Τώρα υπάρχει το χρήμα...
    Κάποτε υπήρχε η αγάπη... Τώρα υπάρχει το χρήμα...
    Αν για εσένα πρόοδος είναι να κυκλοφορούμε όλοι γυμνοί...
    Αν για εσένα είναι κόμπλεξ και βαρβαρότητα είναι να αγαπάς και να σέβεσαι τον σύντροφο σου...
    Αν για εσένα έρωτας είναι να πηδιέσαι σαν το ζώο με όποιον βρεθεί μπροστά σου...
    Αν για εσένα ποιοτικός τουρισμός είναι παραλίες γεματοι κώλους, βυζιά και μόρια...
    Αν για εσένα καφρίλα είναι να σέβεσαι τον άλλο ...
    Τότε ... τη γαμήσαμε φίλε από χέρι...
    Μας αξίζει ο κόσμος που έχουμε...
    Και για να μη νομίζεις ότι είμαι κανένας ανέραστος ή κανένας Θεούσος, να σου πω πως με τη γυναίκα μου κάνουμε έρωτα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα σαν τα ζώα για 2ώρες... Και γουστάρουμε να βλέπουμε γυμνοί, μόνο ο ένας τον άλλο... Ο ένας για τον άλλο και όχι για εκατό... Και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κοιτάω ΚΑΜΙΑ ΆΛΛΗ. Και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κοιτάει ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.
    Αυτό είναι αγάπη, σεβασμός, τιμή και δεν εχει καμία σχέση με αυτό που εσύ θεωρείς πρόοδο.
    Ντροπή και όνειδος είναι το ότι υπάρχουν μορφωμένοι προοδευτικοί σαν εσένα. Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/13 11:07

      Πίστευα οτι ακόμα και βραδύστροφοι σαν και του λόγου σου θα καταλάβαιναν τι έγραψα, αλλά διαψεύστηκα. Λοιπόν, ας κάνω μια τελευταία προσπάθεια να εξηγήσω:
      Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν άτομα που αρέσκονται στο γυμνισμό δηλαδή στο να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα, χωρίς να ασχολείται κανείς εάν ο άλλος είναι όμορφος ή άσχημος, χοντρός ή λεπτός, ψηλός ή κοντός κ.λπ. Αυτό το κάνουν σε μέρη σχετικά απομονωμένα και δηλωμένα ακριβώς επειδή καταλαβαίνουν οτι κάποιοι άλλοι που δε συμφωνούν με την ιδέα του γυμνισμού θα σοκαριστούν ή θα προσβληθούν βλέποντας τους γυμνούς. Με δυό λόγια, κάνουν αυτό που αγαπούν χωρίς να προσβάλλουν κανέναν. Αντιστρόφως, όσοι δε συμφωνούν με αυτό, φροντίζουν να μην τους ενοχλούν, ούτε με ηδονοβλεψία, ούτε με κρυφή φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση και βεβαίως χωρίς παρείσφρηση στις ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ και επίσημες περιοχές γυμνιστών.
      Και για να μιλήσω λίγο στη γλώσσα που φαίνεται οτι καταλαβαίνεις, δεν πρόκειται ποτέ να δεις γυμνιστές να γαμιούνται μπροστά στους άλλους, ούτε να επιδεικνύουν τα προσόντα τους. Ο γυμνισμός δεν έχει καμία σχέση με το swingin και τα δημόσια ομαδικά γαμήσια . Είναι φανερό οτι έχεις μπερδέψει πολύ άσχημα τα πράγματα και τις καταστάσεις.
      Ποιός σου είπε να μην αγαπάς και να μη σέβεσαι το σύντροφό σου?
      Ποιός είπε σ' εσένα ή τη γυναίκα σου να πηδιέται με όποιον βρει μπορστά της?
      Ποιός σου είπε οτι οι γυμνιστές πρόκειται ποτέ να βγουν γυμνοί σε παραλίες που ΔΕΝ είναι δηλωμένες γυμνιστών ή εντελώς απομονωμένες?
      Ποιός σου είπε οτι οι γυμνιστές είναι επιδειξίες?
      Τελικά εάν όλα όσα έχεις γράψει παραπάνω δε δείνουν άγνοια (μαύρα μεσάνυχτα) και κόμπλεξ, τότε τι δείχνουν. Όλα αυτά που ζητάς τα έχεις και είναι απόλυτο δικαίωμά σου και σεβαστό από όλους. Εσύ για ποιό λόγο εκτός από κόμπλεξ αρνείσαι στους ανθρώπους που αρέσκονται σε κάτι το διαφορετικό να έχουν έναν δικό τους χώρο για να το εφαρμόζουν?
      Έγινα σαφής αυτή τη φορά? Ελπίζω.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/3/13 16:36

    Επειδή όντως είσαι μορφωμένος και ξέρεις πολύ καλά να χειρίζεσαι τη γλώσσα και τη σκέψη σου, θα ήθελα να σε παραπέμψω λίγο σε βιβλία ψυχολογίας καθώς και φιλοσοφίας ή ακόμα αν δεν έχεις χρόνο για διάβασμα, στον ίδιο τον εαυτό και τη συνείδηση σου.
    Άνθρωποι οι οποίοι αρέσκονται στο να εκφράζονται μέσω του γυμνού τους κορμιού ανεξάρτητα της αισθητικής τους, συνήθως επιδιώκουν να καλύψουν διάφορα κενά του ψυχισμού τους. (σεξουαλική στέρηση κτλ)
    Είναι ζήτημα αν 1 στους 20 το κάνει επειδή πραγματικά του αρέσει, ενώ στη συντριπτική τους πλειοψηφία, κρύβουν κάποια ψυχική αναπηρία. (αποδεδειγμένα επιστημονικά)
    Τώρα μέσα στην προσπάθεια εκπόρνευσης όλης της χώρας, εσύ προσπαθείς να μου αναδείξεις τις αξίες του γυμνισμού.
    Ότι και να λες, εμένα προσωπικά δεν μου αλλάζεις την άποψη.
    Αν εσύ επιμένεις να το ανοίξεις το ξενοδοχείο σου, άνοιξε το...
    Μόνο μην απορείς αύριο μεθαύριο γιατί έχουν χαλαρώσει τα ήθη της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/13 18:53

      Σε βιβλία ψυχολογίας και φιλοσοφίας να παραπέμψεις τον εαυτό σου και αυτούς που τα χρειάζονται, εγώ δε χρειάζομαι καμία καθοδήγηση στο τι θα διαβάσω.
      Είναι κανόνας το να αποδίδει κάποιος τα δικά του άσχημα χαρακτηριστικά - συνήθειες - ιδιαιτερότητες κ.λπ. σε ομάδες ανθρώπων που σκέφτονται και συμπεριφέρονται διαφορετικά από αυτόν. Η (καθόλου ασυνήθιστη) ομάδα των ανθρώπων που αρέσκονται στο να βρίσκονται στη φύση χωρίς ρούχα, βρίσκεται να χαρακτηρίζεται ως ομάδα σεξομανών, ματάκηδων, ανώμαλων κ.λπ. (πιθανόν να υπάρχει ένα μικρό ποσοστό τέτοιων αλλά όχι μεγαλύτερο από ότι στην υπόλοιπη κοινωνία)από αυτούς που μόλις έμαθαν για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και πριν καν ανοίξει αυτό, έσπευσαν να αγοράσουν κυάλια, φωτογραφικές με ισχυρό zoom και κάμερες HD.
      Τις επιστημονικές αποδείξεις περί ψυχικής αναπηρίας τις έχεις δει μόνο εσύ και τα ποσοστά που λες δεν υπάρχουν πουθενά.
      Δεν προσπαθώ να αναδείξω καμία αξία του γυμνισμού, απλά σέβομαι και στηρίζω το δικαίωμα όσων θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικό τους χώρο όπου δεν ενοχλούν και δεν ενοχλούνται. Απλά και δημοκρατικά.
      Δεν έχω καμία απολύτως πρεμούρα να σου αλλάξω άποψη.
      Να ανοίξω ξενοδοχείο; Εγώ; Είσαι σίγουρος οτι έχεις καταλάβει για ποιό πράγμα συζητάμε;
      Εάν κάνεις μια βόλτα στα νυχτερινά μαγαζιά της Παλιάς Πόλης (και μόνο στο μεγάλο συντριβάνι να πας φτάνει), θα πειστείς απόλυτα οτι τα ήθη της κοινωνίας δεν περίμεναν να ανοίξει ξενοδοχείο γυμνιστών για να χαλαρώσουν.
      Η κοινωνία μας ανέχεται τη λειτουργία δεκάδων κακόφημων μαγαζιών (από στρηπτιζάδικα μέχρι κονσομασιόν), ανέχεται την παροχή έρωτα και των συμπαρομαρτούντων επί πληρωμή, ανέχεται την ομοφυλοφιλία και μάλιστα αγωνίζεται για την κατοχύρωση δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων - 21ος αιώνας γαρ ... Ε, εάν δεν ανεχθεί και δε δεχτεί τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου όπως το υπό συζήτηση, τότε σίγουρα πρόκειται για την απόλυτη υποκρισία.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/3/13 15:25

    μιλατε μιλατε συντηρητες εχει? εγω ανεργος υδραβλικος ειμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/13 14:19

      GIA (YDRA)VLHMA SE KOVW KAI ANTE NA VREIS DOYLEIA TETOIO VLHMA POY EISAI.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος8/3/13 11:42

    Τώρα σοβαρά μιλάμε... Το προσωπικό στους κοινόχρηστους χώρους, πισίνα, μπαρ, καφετέρια, θα είναι γυμνοί, ημίγυμνοι, ντυμένοι...
    Θα προσλάβουν ντόπιους ή θα φέρουν προσωπικό από το εξωτερικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/3/13 17:00

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Η ΟΧΙ ΣΤΑΜΑΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/3/13 21:12

    Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί αμόρφωτοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα.
    Καλό είναι να ενημερωθούν για τους κανονισμούς του γυμνισμού αυτοί που γράφουν τα αρνητικά σχόλια και μετά να σχολιάζουν.
    Αυτοί δε, που θα μπουν στα έξοδα να αγοράσουν κάμερες και τηλεσκόπια τους πληροφορούμε ότι ο χώρος θα φυλάσσετε και όποιος παραβεί τον ιδιωτικό χώρο θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Το προσωπικό φυσικά θα είναι από τη Ρόδο και θα είναι ντυμένο γιατί απαγορεύετε να είναι κάποιος γυμνός στους εσωτερικούς χώρους. Όσο για τα (όργια) που γράφετε δεν επιτρέπονται στο χώρο των γυμνιστών , γιατί αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν τους κανόνες που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Εξ άλλου είναι μεγάλης ηλικίας αυτού του είδους οι πελάτες.
    Το ξενοδοχείο θα είναι club και απαγορεύετε να μπει κάποιος αν δεν είναι στο σύλλογο γυμνιστών.
    Οι παράλιες το καλοκαίρι είναι γεμάτες από γυμνόστηθες τουρίστριες καλό θα είναι όλοι εσείς οι σεμνότυφοι να αποφεύγετε να πηγαίνετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/3/13 21:43

      σωστος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/3/13 10:56

      ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΟΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΑΙΩΝΩΝ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ
      ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος9/3/13 22:28

    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/3/13 10:46

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΘΟΥΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 72.000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΥΘΗΚΕ - Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΓΚΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/3/13 14:04

    γιατι δεν το γυρναει σε λο-ρδε-μπου να κονομησει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/3/13 18:48

      ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΣΕΒΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ
      ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
      ΣΚΕΨΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΕ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος11/3/13 22:56

    6:48μ.μ. Kαι εσυ αν ειχες λιγο μυαλο -λιγο οχι πολυ ,θα καταλαβαινες οτι το λεω για χαβαλε, και ειρωνικα!Kαι να σου πω και κατι αντρικεια, θα σε χαλαγε να υπηρχε εκει ενα λο-ρδε-μπου να πηγαινεις να ξαλεγραρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/13 11:07

      ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΙΣΘΑΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ-ΠΛΗΡΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΙΣΜΟΥ ΜΑΠΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΠΩΣ- ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΑΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/3/13 11:10

      ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΘΕΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *