ροή ειδήσεων

Παραμένει και το 2013 το χαράτσι της ΔΕΗ!

Και για το 2013 παραμένει το χαράτσι της ΔΕΗ, δηλαδή ο έκτακτος φόρος για τα ακίνητα, που επεβλήθη επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών, και ....
ανέτρεψε κατά δραματικό τρόπο τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, φέρνοντας μπροστά σε αδιέξοδο μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας.

Από εκεί και πέρα, όπως προκύπτει από πηγές του υπουργείου Οικονομικών, στη σημερινή συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας έγινε μια ανασκόπηση του πως πήγαν οι συναντήσεις τις προηγούμενες ημέρες με τα διάφορα υπουργεία.

Οι συζητήσεις θα συνεχισθούν, και εντός της εβδομάδας θα υπάρξει νέα συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που εκκρεμεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναφορικά με το θέμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, έχουν δοθεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συγκεκριμένα στοιχεία, ενώ αντίστοιχα reports με τις πολιτικές που πρόκειται να υλοποιηθούν εντός του 2013 έχουν δώσει τα υπουργεία Ανάπτυξης, Εργασίας και Εσωτερικών.

Στο θέμα των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι συζητήσεις συνεχίζονται.
ysterografa.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *