ροή ειδήσεων

Αλ Τσαντιρι After, τι έζησε εκεί ένας αναγνώστης

Προχτες ειχα την ''τυχη'' να βρισκομαι στο πλατο του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.
Απο την αρχη της εκπομπης ο κ.Λαζοπουλος μας ενημερωσε οτι στο δευτερο μερος της εκπομπης...
(στο Αλ Τσαντίρι Αfter), θα γινει συζητηση για τον ρατσισμο (γνωστες οι θεσεις τουγια να καταλαβει κανεις τι θα επακολουθουσε).

ΥΓ.Κρατηστε σε αυτο το σημειο οτι κατα την διαρκεια της εκπομπης η συζητηση ηταν πανω στα γεγονοτα της Κυπρου,στους προδοτες πολιτικους Ελλαδας-Κυπρου και στην ''δημοκτατια'' του υπουργειου δημοσιας ταξης & προστασιας του πολιτη του κ.Δενδια.

Οταν ηρθε λοιπον η ωρα του Αλ Τσαντιρι Αfter ανεβηκαν στο πλατο πεντε 18χρονοι φοιτητες με τα χαρτια στα χερια για να διαβαζουν,απο το ΕΜΜΕ
(Τμήμα Επικοινωνιας και ΜΜΕ).Και αρχισαν να μας παρουσιαζουν την ερευνα τους με infographic ΟΤΙ η εγκληματικοτητα στην Ελλαδα προερχεται απο τους ιδιους τους Ελληνες στην πλειοψηφια και οχι απο τους λαθρο-μεταναστες!
Η δικια μου η λογικη μεχρι τωρα ελεγε οτι ο Ελληνας ακομα και μετα απο 3,5 κρισης και ανεργιας(ισως απο το λοιπος) κυκλοφορει με φραπεδια,σε παραλιες,στον καναπε του και δεν ειχα καποιο δειγμα μεχρι τωρα,οτι εχει την ταση να βγει στον δρομο και να σφαξει καποιον λαθρο-μεταναστη(τι να τους παρει αλλωστε).
Αντιθετα ειχα πολλους λογους στο μυαλο μου,οτι ενας λαθρομεταναστης που στοιβαζεται με αλλους 50 μεσα σε κοτετσι,ωθειτε εκ των πραγματων να βγει να σφαξει τον Ελληνα που παει π.χ σε καποιο μαιευτηριο για να βιντεοσκοπησει την γεννα του παιδιου του,με σκοπο να του αρπαξει την καμερα.
Ειχα ακουσει για πολλες γριες που βρεθηκαν σφαγμενες ή που τους αρπαξαν τις αλυσιδες απο τον λαιμο.

Εντελως τυχαια οι Ελληνες του κορυδαλου(που ειναι και η μειοψηφια) ειναι μεσα για οικονομικα ''εγκληματα'' ή για εγκληματα παθους-περουσιακων διαφορων,ενω οι μεταναστες(που ειναι και η πλειοψηφια),ας μας πει ο κ.Λαζοπουλος για ποιο λογο ειναι μεσα.
Ο Ελληνας επισης εχει και τον Χριστινισμο ο οποιος δεν νομιζω να τον ωθει στην εγκληματικοτητα..αντιθετα η Σαρια των Μουσουλμανων κ.Λαζοπουλε δεν μας ειπατε τι ακριβως πρεσβευει,γιατι εδω... εγω ακουω τον αρχηγο των Πακιστανων να απειλει τους Ελληνες μεσα στην ιδια τους την χωρα,πως αν θελουν πολεμο θα τον εχουν!

Επισης επειδη ο διαλογος περι ρατσισμου,στην ουσια ενας μονολογος ηταν μεταξυ σας,χωρις να εχει τον λογο και καποιος αλλος απο το κοινο..δεν μας ειπατε αυτα τα 18χρονα με τα χαρτια στα χερια,αν προσκεινται στην Κουμουνδουρου ή στον Περισσο και αν τα αποτελεσματα της ''ερευνα τους'' τα πηρανε απο το ''δημοκρατικο'' υπουργειο του κ.Δενδια.
Επισης οι πορτες ασφαλειας εντελως τυχαια συνεπεσαν,απ'οταν ανοιξαν τα συνορα και γεμισε ουτος ο αγιος τοπος με καθε λογης καρυδι..για καποιο λογο,παλι δεν θυμαμαι τον Ελληνα του '70 και '80 να κλειδαμπαρωνεται απο τις 18:00,ουτε να φοβατε τον Ελληνα γειτονα του.

Μετα τον λογο πηραν 3-4 μεταναστες φοιτητες (λογικο στα 2.000.000 να βγουν κατ'εξαιρεση στον κανονα και 100 μορφωμενοι). Αυτοι λοιπον παρουσιαστηκαν(ακουσον ακουσον),απο τον κ.Λαζοπουλο ως το μελλον την Ελλαδας. Δηλαδη θα εισαγουμε 2.000.000 λαθρο-μεταναστες,για να βγουν στα Ελληνικα πανεπιστημια 10,50,100 μορφωμενα παιδια μεταναστων και απο την Ελλαδα θα μεταναστευουν(π.χ το 2011) 25000 νεοι Ελληνες,δηλαδη καθε χρονο ολος ο ανθος της κοινωνιας μας,θα μεταναστευει κ.Λαζοπουλε?Αυτα τα Ελληνοπουλα κ.Λαζοπουλε ΔΕΝ ειναι το μελλον της Ελλαδας?
Δεν ειδα κ.Λαζοπουλε να κανατε καποια εκπομπη για αυτες τις δεκαδες χιλιαδες πλεον των Ελληνων που μεταναστευσαν εξαιτιας οπως ειπατε των προδοτων πολιτικων(και παπαγαλων θα προσθεσω εγω).
Η Ελλαδα κ.Λαζοπουλε δεν καταστρεφετε μονο απο κατι παιδια της Βοστωνης...μην πατε τοσο μακρυα,κοιταχτε και λιγο προς την Λαρισα να δειτε κατι παπαγαλους που κατεβηκαν στην Αθηνα και μπηκαν στα σπιτια μας μεσο της TV να παιξουν και αυτοι τον ρολο τους στην αφανιση των Ελληνων.
Ο Ελληνας ρατσιστης ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ,ρατσισμο δεχεται στην ιδια του την χωρα,μην προσπαθειτε να μας πεισετε για το αντιθετο.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ''ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ''.

Αναγνώστης
gkourou.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/13 23:14

    Κατι τετοιοι τυποι,σαν τον Λαζοπουλο ειναι που λενε δηθεν την αληθεια,για την τηλεθεαση βεβαια,αλλα στην πραγματικοτητα ξερουν πολυ καλα τι συμβαινει.Εγω προσωπικα δεν ανηκω ουτε στην χρυση αυγη,ουτε ειμαι ξενοφοβικος.Αλλα εχω προβλημα με τον καθε μεταναστη αλλα και ελληνα ο οποιος δεν σεβεται τον τοπο μου και τους ανθρωπους του.Γιατι και εμεις μεταναστευτικος λαος ημασταν και απ'οτι φαινεται ξεναγιναμε,αλλα δεν πηγαμε να σφαξουμε και να κλεψουμε για να ζησουμε.Σιγουρα θα υπηρξαν και καποιοι οι οποιοι το καναν και αυτο αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια μας σεβαστηκε τον τοπο που πηγαινε,το αντιθετο με τους μεταναστες που ηρθαν εδω.Και εδω εχουμε παραδειγματα Αλβανων,Βουλγαρων κλπ. οι οποιοι ειναι οικογενειαρχες και νοικοκυραιοι.Με αυτους ειμαι φιλος.Και στην τελικη ρε παιδια,κανεις δεν γενιεται ρατσιστης,αλλα γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/13 23:18

    Ο Λαζοπουλος βρίσκει χαρα μόνο απο λαθρομετανάστες τώρα πια γι αυτό τους υπαρεσπιζεται τόσο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/13 23:37

    Για ρωτηστε τον οταν πηγε στον στρατο τι εκανε για να απαλλαγει και να μην υπηρετησει οπως ολα τα Ελληνοπουλα.Του ευχομαι να βρει μπροστα του αυτα που αντιμετωπιζουν οι Ελληνες μ'αυτην την κοπρια που μας ηρθε απο ολους τους βοθρους της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/13 01:16

    kata ta ergatou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/3/13 07:23

    Το οτι κάθεται στον ALPHA και πληρώνεται αδρά, αυτό το οφείλει στους κυβερνώντες. Ο Λαζο δεν είναι μονο συριζοπουλο, είναι ένας άπληστος παλιάτσος που ζει από τις χορηγήσεις των κυβερνώντων για να λέει αυτά που τον διατάσσουν, αλλιώς θα βρεθεί εκτος TV και θα πεινάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/3/13 08:45

    afoy oi lathrometanastes ine ta gomenakia toy ti perimenis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/3/13 10:39

    αριστεριστης εκατομμυριουχος,ταληροφονιας,ψευτοαντιδραστικος και επαναστατης απλα κονομαει χοντρα απο βλακες που τον βλεπουνε νομιζοντας οτι αυτες τις δυσκολες ωρες που περναμε υπαρχει αυτος που τα λεει χυμα ....αλλα βεβαια λενε οι συνεργατες του και αυτοι που τον ξερουν αλλα ετσι ειναι οι φελλοι για να μη πω τιποτα αλλο παντα επιπλεουν και κονομανε εις βαρος των κοροιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/3/13 15:39

    συμφωνω με ολα τα παραπανω σχολια.ο λαζοπουλος ειναι ενας γελοιος αθεος..εμενα η απορια μου ειναι αλλη.. αυτα τα νουμερα τηλεθεασης που τα βρισκει??γιατι δε μπορω να πιστεψω οτι ολοι οσοι παρακολουθουσαν την εκπομπη του τοτε και συνεχιζουν να το κανουν μεχρι σημερα ειναι μεταναστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/3/13 21:01

    Αίσχος και ντροπή μικρόμυαλοι εραστές του γρήγορου χρήματος και αγράμματοι που για χαρτί υγείας χρησιμοποιείτε χαρτονομίσματα και όταν χρειάζεται να βοηθήσετε την κατάσταση το βάζετε στα πόδια … βρέθηκε ένας άνθρωπος που τολμά και μιλά και ας έχει όλα τα ευρώ του κόσμου και ας μην υπηρέτησε τον κυματικό χαβαλέ στρατό μας και ας έχει κάνει ότι θέλει , αφού έχει τα α… να βγει μπροστά μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/3/13 13:36

    Ας βαλει ο Χαζοπουλος του γυφτους και τους Πακιστανους σπιτι του αν τους θελει. Εμεις παντως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Να επιστρεψουν στις βρωμερες τρωγλες απο οπου ξετρυπωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/3/13 19:42

    Την ειχα δει και εγω αυτη την εκπομπη του Λαζο, αλλα τα στοιχεια που εδιναν οι φοιτητες ΔΕΝ με επειθαν καθολου.
    Διαβαζω τοπικη εφημεριδα, και μερα παρα μερα βλεπω τις συλληψεις για ναρκωτικα που στη πλειονοτητα τους ειναι αλλοδαποι!
    Για να μην γραφω επιπλεον, συμφωνω απολυτα με τον αρθρογραφο και με τον ανωνυμο(24/3/13 - 10:39 π.μ.)
    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/3/13 20:50

    Λεω να σκάσουμε μύτη καμιά 50ριά πατριώτες στην εκπομπή και να τον κατουρήσουμε! Πλάκα θα έχει.. Τελικά ο τύπος είναι πολύ φίδι. Τα θέματα τα οποία αφορούν την (λάθρα)- μετανάστευση τα περνάει με ύπουλο τρόπο! Έχουνε βαλθεί να καταβαραθρώσουν την Ελλάδα μας.. Κάνανε εκπομπές του κώλου, λέγανε κάτι επίκαιρο που μας απασχολούσε, και τσιμπάγαμε. Που να καταλάβεις πόσο φίδια ήτανε.. Ευτυχώς τώρα ο κόσμος όσο παει και μπαίνει στο κόλπο της απάτης που παιζότανε και έχει αρχίσει και τους φτύνει!

    ΛεΩνίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/3/13 20:59

    προς 11:37
    Ο Λαζόπουλος δεν υπηρέτησε...πήρε απαλλαγή Ι5 ,λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Οταν το αποκαλυψε τοτε η Αυριανή, αναγκάσθηκαν να τον ξανακαλέσουν να υπηρετήσει λίγους μήνες,
    τους οποίους μετέτρεψε σε 'σοου' για την αυτοπροβολή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *