ροή ειδήσεων

«Φουλ ολοταχώς» για το τζαμί της Αθήνας

Στην τελική ευθεία, με εντολή Σαμαρά, έχει μπει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Όπως αναφέρει με σημερινό ...
δημοσίευμά της η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείου Μεταφορών.

Η απόφαση για την υλοποίηση του τζαμιού είχε παρθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, αρκετά πριν από την προσβλητική προσφορά του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, να πληρώσει η Τουρκία για την οικοδόμηση του τεμένους, απόφαση κατά της οποίας τάχθηκαν οι μουσουλμανικές ενώσεις της Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι το έργο είναι υπόθεση της ελληνικής πολιτείας.

Να σημειωθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος στην περιοχή του οποίου θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τζαμί έχει ταχθεί υπέρ της κατασκευής του στο πλαίσιο του σεβασμού όλων των θρησκευτικών ελευθεριών.

Το κόστος του μουσουλμανικού τεμένους -χωρητικότητας 350 ατόμων- θα αγγίξει τα 846.000 ευρώ, ενώ από το κτίσμα θα απουσιάζουν οι παραδοσιακοί μιναρέδες, καθώς το αρχιτεκτονικό γραφείο του Αλέξανδρου Τομπάζη που έχει αναλάβει το έργο, έκρινε ότι η κατασκευή ενός μιναρέ δεν έδενε αρμονικά με το περιβάλλον.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/3/13 21:56

    Η κατασκευή ενός μιναρέ θα ήταν άκρως προκλητικό για εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, και πολύ ευχαρίστως όπως καίνε και σήμερα ακόμα τις Εκκλησιες μας στην Τουρκια, και όπως επιμένουν να κάνουν τζαμι την Αγια Σοφια, έτσι και εμείς πολύ ευχαρίστως να το κατεδαφίσουμε και να το κάνουμε στριπτιζάδικο και το κοράνι να το χρησιμοποιούμε για χαρτί σκουπίσματος και το άγαλμα του αλλάχ να μοιράζει προφυλακτικά στους gay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/13 09:46

    ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *