ροή ειδήσεων

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκροί φοιτητές που προσπάθησαν να ζεσταθούν με μαγκάλι [ΒΙΝΤΕΟ]

- "Δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο, για το καλοριφέρ" είπε η σπιτονοικοκυρά τους
- 2 νεκροί, 2 χαροπαλεύουν, ένας τη γλύτωσε

Εν έτει 2013, με τα μνημόνια και την υπέρμετρη φορολογία, δύο φοιτητές βρήκαν τραγικό θάνατο...
προσπαθώντας να ζεσταθούν με αυτοσχέδιο μαγκάλι! Δεν είχαν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο για να ανάψουν τον καλοριφέρ, ούτε να πληρώσουν τη ΔΕΗ, για να βάλουν αερόθερμο. Και τελικά βρήκαν τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις.



Ολα συνέβησαν χθες το απόγευμα, όταν οι δύο άτυχοι νέοι μαζί με τρεις άλλους φίλους τους αποφάσισαν να μείνουν στο σπίτι και να διασκεδάσουν, ανάβοντας παράλληλα και το μαγγάλι προκειμένου να ζεσταθούν.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκαναν... έμελε, όμως, να είναι η τελευταία. Η φωτιά στο μαγγάλι ανέδυε δηλητηριώδη αέρια που δεν ειχαν διέξοδο διαφυγής. Aυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τις αισθήσεις τους και να λιποθυμήσουν.

Τους βρήκε μία φίλη τους στις 6 το απόγευμα, που πήγε να τους επισκεφτεί, χτυπούσε το κουδούνι, αλλά δεν της άνοιγε κανείς. Τότε φώναξε τη σπιτονοικοκυρά, πήρε το κλειδί, άνοιξε και αντίκρισε το τραγικό θέαμα.

Οι δύο εκ των τριών διασωθέντων νοσηλεύονται ο ένας διασωληνωμένος στην εντατική του Πανεπιστημιακού σε κρίσιμη κατάσταση, ο άλλος στην εντατική του ΓΝΛ, ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται στην πνευμονολογική του πανεπιστημιακού έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι νέοι ήταν σπουδαστές του ΤΕΙ και οι δύο από αυτούς (ο ένας από την Χαλκίδα) νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είχαν πάει για επίσκεψη.

Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν αργά τη νύχτα στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας όταν άρχισαν να καταφθάνουν γονείς και συγγενείς των πέντε παιδιών ήταν πραγματικά τραγικές.



Στο ΤΕΙ κηρύχθηκε για σήμερα ημέρα πένθους, ενώ οι σοροί των δύο παιδιών αναμένεται να μεταφερθούν εντός της ημέρας στις πατρίδες τους.

Η σπιτονοικοκυρά των φοιτητών στη Λάρισα, που έφυγαν από τη ζωή με τραγικό τρόπο, μίλησε στον Antenna, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είχαν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο.

"Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν", είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.



Αλήθεια, τι θα πούνε τώρα όσοι με ελαφρά τη καρδία ψήφισαν τα μνημόνια κι επέβαλαν υπέρμετρη φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης; Τουλάχιστον 19 νεκρούς μετράμε σε όλη την Ελλάδα, μόνο φέτος, από ανθρώπους που προσπαθούσαν με αυτοσχέδια τζάκια και μαγγάλια να ζεσταθούν, επειδή δεν είχαν να πληρώσουν για πετρέλαιο!



planet-greece

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/13 18:06

    οι αλήτες,τα σιχαμερά βδελύγματα που μας κατάντησαν έτσι τι έχουν να πούν??
    Τι έχουν να πούν σε αυτές τις Μάνες ε?????????????
    Αλλά αυτό θέλουν!Να μας εξοντώσουν σιγά-σιγά...εκεί μας οδηγούν στην εξόντωση
    Βγείτε βρε καθάρματα να δείτε τις Μάνες τους και μετά πάτε και αράξτε την στις θερμάνσεις που σας τις πληρώνουν άλλοι,Εμείς καθίκια του κερατά σας τις πληρώνουμε με το αίμα μας!
    δείτε το βίντεο που μιλάει η σπιτονοικοκυρά να ακούσετε την φτώχεια και την ανέχεια των φοιτητών

    Να σαπίσετε τομάρια πολιτικοί.
    "Owel"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/13 19:18

    Τι περιμενεις Ελληνικε λαε να ειναι η σειρα του παιδιου σου ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/13 22:11

    που ειναι ρε τα μ...κιστιρια που ξεσηκώθηκαν τοτε πανελλαδικά για τον Γρηγοροπουλο επειδή εφαγε μια σφαιρα απο εναν ψυχακια???? Εδω ολόκληρο κρατος σκότωσε αυτα τα παιδια και δεν ξεσηκώθηκε κανεις???? μα κανεις???? Ειστε ολοι για λύπηση ρε ξεφτίλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/13 07:38

    Όπως βλέπετε και μονοι σας ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πλέον για αυτά τα "ασήμαντα πράματα". Ενδιαφέρεται για το αθλητικό κέντρο, για το αν ο γείτονας έχει σκύλους, για το αν κάποια φανάρια δουλεύουν, για τις κατσίκες του βοσκού, για τα γουρούνια ανάμεσα σε γουρούνια, για τι λακκούβες, κτλ κτλ κτλ. εκεί καταντήσαμε ως άνθρωποι και να βάζουμε στο τέλος τους ανθρώπους και δίνουμε περισσότερη σημασία και αξια σε άψυχα και ασήμαντα πράγματα.
    Μετά όμως να μην αναρωτιέστε όταν βρεθείτε σε κίνδυνο γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει? γιατί πολύ απλά αυτό που θα αντικρίσετε θα είναι ο καθρέφτης του εαυτού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/13 11:26

    Μονο για harlem shake είναι τελικά άξιοι...μέχρι εκεί λειτουργεί ο εγκέφαλος τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *