ροή ειδήσεων

Παρουσίαση βιβλίου της Τίτσας Πιπίνου: «Οι γυναίκες της Δωδεκανήσου»

Τιμώντας την ημέρα της γυναίκας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου, παρουσιάζουν το φωτογραφικό λεύκωμα...
«Οι γυναίκες της Δωδεκανήσου» σε κείμενα της συγγραφέα Τίτσας Πιπίνου , των εκδόσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδ/σου-Ο.Π.Α.Δ και της Kasseris Publications.

Την παρουσίαση θα κάνουν:
Η τ. Διευθύντρια του Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη, Φανή Κωνσταντίνου και η Επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μαρία Γκασούκα .

Επίσης θα παρουσιαστεί ένα ολιγόλεπτο δρώμενο βασισμένο σε κείμενα του βιβλίου από μαθήτριες του Ροδίων Παιδεία με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού θεάτρου Μυρσίνης Λενούδια, καθώς και μία νέα μουσική σύνθεση βασισμένη σε ένα απόσπασμα απ ό το Επίμετρο της συγγραφέα Τίτσας Πιπίνου, το οποίο μελοποίησε ο συνθέτης Αντώνης Κυζούλης, ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Τη σύνθεση θα ερμηνεύσουν ο διακεκριμένος σολίστ της κιθάρας, Αντώνης Λιοπύρης και η ερμηνεύτρια Άννα Βούη.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.30μ.μ . στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου , Οδός: Ι. & Π. Νεστορίδου (πρώην Κώ) .

Παράλληλα, στο χώρο της Νέας Πτέρυγας του Νεστορίδειου Μελάθρου , θα επαναλειτουργήσει η έκθεση του φωτογράφου Νίκου Κασέρη με τίτλο, «Μετέωροι Τόποι – Ρόδος», στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιείται σε συνεργασία μ ε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *