ροή ειδήσεων

Ταξιδιωτική οδηγία της Κομισιόν «θάβει» την Ελλάδα

Άκρως αρνητική ταξιδιωτική οδηγία σε μορφή mail, η οποία κάνει λόγο για κοινωνικές αναταραχές και κινδύνους για τους Ευρωπαίους υπαλλήλους στην Ελλάδα... (της οποίας όμως η εγκυρότητα ελέγχεται) εξέδωσαν οι Βρυξέλλες, εν όψει της επίσκεψης αξιωματούχων της Κομισιόν στην Αθήνα το Μάρτιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, «Το εν λόγω email που διακινήθηκε τις προηγούμενες ημέρες δεν φέρει σήμανση σχετική με τον αποστολέα του για λόγους, όπως αναφέρει, ασφαλείας και περιγράφει μία άκρως ζοφερή κατάσταση στην ελληνική πρωτεύουσα.

Αναφέρει ακόμα ότι αντίστοιχες ειδοποιήσεις έχουν σταλεί και σε στελέχη του ΔΝΤ που έρχονται στην Ελλάδα, ενώ κάνει λόγο και για ακόμα περισσότερες οδηγίες ασφαλείας που όμως, θα δοθούν προφορικά στους ενδιαφερομένους.

Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν φανερά στοιχεία αποστολέα, τίθεται το ερώτημα αν πράγματι πρόκειται για κείμενο που έχει «φύγει» από την Επιτροπή ή όχι. Πάντως, ορισμένες διασταυρωμένες, ως ένα σημείο, όσο είναι δυνατόν, πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται περί πραγματικού μηνύματος – τουλάχιστον ως τέτοιο αντιμετωπίζεται από ορισμένους παραλήπτες του».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *