ροή ειδήσεων

Το delivery κοστίζει στο μέσο εργαζόμενο 103.942 ευρώ

Αν κράταγε τα χρήματα θα έσωζε ετησίως 2.000 ευρώ!
Περισσότερα χρήματα απ' όσα μπορεί να φανταστεί ξοδεύει ο μέσος εργαζόμενος για να φάει και να πιει κάτι εν ώρα εργασίας...

Σύμφωνα με την έρευνα από το Officebroker.com υπολογίζεται ότι ένας μέσος εργαζόμενος ξοδεύει στη ζωή του σχεδόν 103.000 ευρώ στα μικρογεύματά του εν ώρα εργασίας.

Αν μάλιστα αποφασίσει να κρατήσει αυτά τα χρήματα και να καλύπτει τις διατροφικές του ανάγκες με γεύματα από το σπίτι θα αποταμιεύσει σχεδόν 2.000 ευρώ ετησίως.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας ένας εργαζόμενος ξοδεύει περίπου 9 ευρώ την ημέρα μόνο τις ώρες που αποφασίζει να τσιμπήσει κάτι στο γραφείο.

Αντίθετα, εκείνοι που φέρνουν το δικό τους φαγητό από το σπίτι δεν ξοδεύουν μέσα στην ημέρα πάνω από 1,70 ευρώ.

Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που ξοδεύουν περίπου 35 ευρώ, ενώ οι πιο… μαζεμένοι μένουν στα 3,5 ευρώ.

Για τους πιο ανοιχτοχέρηδες, που αποφασίζουν να κεράσουν και κάποιον συνάδελφο τους ή να το… ρίξουν λίγο έξω στην παραγγελία τους, ο λογαριασμός ανεβαίνει στα 104.000 ευρώ!

Πηγή: newsbeast.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *