ροή ειδήσεων

ΣΥΜΗ: ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Η ΗΠΑΤΗΤΙΔΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ!

Ακολουθεί κείμενο που επιθυμούμε να συμβάλλει στην ενημέρωση όλων για την νόσο
Με οργή και αγανάκτηση, αλλά επίσης, με τεράστια ανησυχία για το νεαρό παλικάρι που ασθενεί.... εδώ και μια βδομάδα χωρίς την κατάλληλη ιατρική υποστήριξη, αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι φαντάροι και οι γονείς τους τα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της Σύμης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στον συνάδελφο που ασθενεί τόσο καιρό του έλεγαν ότι έχει αμυγδαλίτιδα, ενώ στην πραγματικότητα έχει ηπατήτιδα, από την οποία νοσούσε πριν καταταγεί. Οι γονείς καταγγέλλουν ότι στη μονάδα δεν υπάρχει γιατρός, ενώ στο ΣΤΕΠ Ρόδου θα μεταφερθεί μόλις την Τετάρτη.
Τεράστια ερωτήματα προκύπτουν για την ποιότητα των στρατιωτικών υγεινομικών υπηρεσίων τόσο στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, όσο και στις μονάδες.

Αλήθεια, πόσο γρήγοα και οδυνηρά διαψεύδεται και ταυτοχρόνως ακυρώνεται η επείγουσα διαταγή του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου για «την ασφάλεια του προσωπικού».
Είναι ενδεικτικό ότι η μεγαλύτερη αγωνία της διοίκησης της μονάδας ήταν να μην διαρεύσει στο ίντερνετ η πληροφορία για το τι συμβαίνει στο στρατόπεδο και μας κράξουν. Αντί να είναι το πως θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της μονάδας και το πως θα εξασφαλίσουν ότι η υγεία και η ζωή μας δεν κινδυνεύει στον στρατό.
Από την άλλη μεριά, είναι αδικία να ισχυριστούμε ότι για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό στρατό φταίνε οι διοικητές και οι αξιωματικοί. Οι ευθύνες της κυβερνητικής πολιτικής των άγριων περικοπών και των Μνημονίων δε μπορούν να κρυφτούν πίσω από τις υπουργικές διαταγές.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ
Με υπεύθυνο τρόπο – μετά από σχετική ενημέρωση μας από ιατρικό προσωπικό- θέλουμε να καθησυχάσουμε τους συναδέλφους και τους γονείς, να τους καλέσουμε να σταθούν ψύχραιμα απέναντι στο γεγονός και κυρίως, να καλέσουμε τη διοίκηση της μονάδας και το ΓΕΣ να αντιμετωπίσει με τη δέουσα προσοχή τον ασθενή συνάδελφο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *