ροή ειδήσεων

Ρόδος: 13χρονος κρύφτηκε λόγω κακών βαθμών!

Μαθητής εξαφανίστηκε από το σπίτι του λόγω χαμηλών βαθμών στον έλεγχο του σχολείου! Ωρες αγωνίας πέρασαν οι γονείς ενός 13χρονου αγοριού από τη Ρόδο... το οποίο αν και σχόλασε κανονικά από το Γυμνάσιο Παραδεισίου προχθές το μεσημέρι, παρ' όλα αυτά δεν επέστρεψε στο σπίτι του ούτε επικοινώνησε με την οικογένειά του.

Καθώς ο μικρός αργούσε να επιστρέψει, οι δικοί του άρχισαν να ψάχνουν εναγωνίως προκειμένου να τον εντοπίσουν, ενώ στις έρευνες πήραν μέρος δεκάδες κάτοικοι από το Παραδείσι όπου πήγαινε σχολείο και από τη Δαματριά όπου διέμενε το παιδί. Μάλιστα για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενεργοποιήθηκαν οι δημοτικές ενότητες των δύο χωριών που απηύθυναν συνεχείς εκκλήσεις από μεγάφωνα, ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Εξάλλου, μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο μαθητής εθεάθη να κατεβαίνει από το λεωφορείο της γραμμής αργά το μεσημέρι εκείνης της ημέρας.

Τελικά, λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ ο 13χρονος εντοπίστηκε να είναι κρυμμένος κάτω από τα σκαλιά της εκκλησίας της Δαματριάς και βγήκε μόνο όταν άκουσε τη μητέρα του από τα μεγάφωνα να ανακοινώνει κλαίγοντας ότι αν φανερωθεί, δεν θα τον μαλώσει κανείς. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο μικρός αποφάσισε να βγει από την κρυψώνα του και τρέχοντας έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας του ξεσπώντας σε λυγμούς. Οπως είπε, φοβόταν να αντιμετωπίσει τους δικούς του επειδή στο σχολείο είχε πάρει άσχημους βαθμούς! Τόσο η οικογένεια και οι συγγενείς όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι που τον αναζητούσαν με κάθε μέσο όλη την ημέρα ανάσαναν με ανακούφιση.
Espressonews.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/13 21:33

    Ποιος ξέρει άραγε το παιδι αυτο τι εχει περάσει για να μην τολμάει να παει σπίτι του λόγω κακών βαθμών .... Μήπως κάποιος πρέπει να εξετάσει το περιβάλλον που ζει το παιδι αυτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/13 21:34

    Ποιος ξέρει άραγε το παιδι αυτο τι εχει περάσει για να μην τολμάει να παει σπίτι του λόγω κακών βαθμών .... Μήπως κάποιος πρέπει να εξετάσει το περιβάλλον που ζει το παιδι αυτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/13 22:09

    Μην βιάζεσαι να κατηγορήσεις τους γονείς, κ εγώ στο δημοτικό είχα εξαφανιστεί για τον ίδιο λόγο. Οι γονείς μου δεν μου φώναξαν ούτε με χτύπησαν ποτέ, απλά είχα μάθει στα μπράβο και στα δωράκια και η αντίδραση τους στην αποτυχία μου ήταν για μένα κάτι εντελώς άγνωστο.. Οι σκέψεις μου με τρόμαζαν παραπάνω από την πραγματικότητα... ξέρεις το ανέκδοτο με το γρύλο; Αυτό ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/4/13 08:18

    ΦΤΑΙΝΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ....Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ..Κ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ....ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ...Κ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ κ τωρα που θα αυξηθει ο αριθμος των μαθητων σε καθε ταξη....ουυυυ θα ναι τυχερος ο μαθητης εαν καταφερει να τον εξετασει στο μηνα πανω κ να παρει ενα βαθμο...σα να παιζει ΤΖΟΚΕΡ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *