ροή ειδήσεων

Μισθοί - πρόκληση των Ευρωπαίων αξιωματούχων που αποφασίζουν περικοπές για... το καλό μας!

Τα νούμερα ζαλίζουν...
Σε σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt αποκαλύπτει τους μισθούς των Ευρωπαίων αξιωματούχων, επικαλούμενη επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. Πρόκειται για εκείνους... που ουσιαστικά έχουν επιβάλλει δεκάδες περικοπές στους δικούς μας μισθούς. Όπως θα διαπιστώσετε, οι ίδιοι ζουν με βασιλικές μηνιαίες αποδοχές...

Σύμφωνα με την Handelsblatt, το πιο ακριβοπληρωμένο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ο Ιταλός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο οποίος έχει ετήσιες αποδοχές 370.000 ευρώ. Δεύτερος στην σχετική λίστα είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, που εισπράττει 324.000 ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθούν ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης, Χέρμαν Βαν Ρομπάι και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, με ετήσιες αποδοχές 298.500 ευρώ. Η Βρετανίδα Επίτροπος Εξωτερικών Υποθέσεων και Ασφαλείας Κάθριν Άστον εισπράττει 281.200 το χρόνο. Δικαιολογημένα να θεωρεί τον εαυτό του…ριγμένο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του είναι…μόνο 206.200 ευρώ.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *