ροή ειδήσεων

Γιάννης Παρασκευάς: προς την γραφειοκρατική νομεκλατούρα της αρχαιολογικής υπηρεσίας!!!

Με αφορμή την μεγάλη καθυστέρηση που σημειώνεται στην εξέταση ενός αιτήματος, που έχει υποβάλει ο Γιάννης Παρασκευάς, προς την 4η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Ρόδου, καταφέρεται κατά της εν λόγω υπηρεσίας, με ύφος ιδιαίτερα περιπαικτικό και σίγουρα ενδιαφέρον!!!.
Διαβάστε τη χαλαρά....
Η επιστολή του προς την υπηρεσία έχει ως εξής:
«Ευσεβάστως και γονυπετής ικέτης της εμής επιείκιας, καταχρώμενος του υμετέρου πολύτιμου χρόνου σας, όστις διατίθεται μετά περίσσης επιμέλειας και ζήλου, στην προστασία και ανάδειξη του πολιτισμικού και πολιτιστικού θησαυρού της ημετέρας περιοχής, ταπεινώς προσφεύγω προς υμάς, αιτούμενος και επικαλούμενος την εμήν μεγαθυμίαν και ευσπλαχνίαν, αφιερώσεται ημίν ψήγματα του χρόνου σας, προς ικανοποίησην του ευτελούς, και ανάξιου ημετέρου αιτήματος. Μετά δέους και απείρως ευγνώμων ίσταμαι, προ της μεγαλειώδους και ανεκτίμητου προσφοράς σας, αναδεικνύοντας και καθιστώντας κοινωνούς των παρακαταθηκών του παρελθόντος, ημάς τους αδαείς.

Η ημητέρα άοκνος ανάλωση δυνάμεων, κάθ υπερβολήν των φυσικών ανθρωπίνων αντοχών, επέτρεψε και επιτρέπει την ανάδειξη και προβολή των Αρχαιολογικών θησαυρών, της ημετέρας πατρώας γης, και καθιστά ημάς υπερηφάνους, το ευκλεές της ημετέρας καταγωγής. Το πλήθος των ενασχολήσεων σας δυσχεραίνει την ολοκλήρωση των κάθ όλα ανεκτίμητων παρεμβάσεων σας, οίτινες παραμένουν ημιτελείς και ανολοκλήρωτες, αλγεινώς εντυπούμενες εν τη μνήμη των επισκεπτών.
Η ενδελεχής μελέτη και αξιολόγηση παντός υποκρύπτοντος, ελαχίστων ψηγμάτων Αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, κάθ υποκειμενική η αντικειμενική κρίση, απαιτεί την ανάλωση πολύτιμου και μακρού χρόνου, ικανού να καταστήσει το υπό μελέτη αντικείμενο, και προ της ολοκλήρωσης και διατύπωσης των επιστημονικών συμπερασμάτων σας, (χώρος η κτίσμα), χρήζοντα την προστασία της ημετέρας Υπηρεσίας, καταχωρούμενη η έκδοση τελεσιδικίας εν τω απωτέρω μέλλοντι, αδιακρύβωτου χρόνου και γενεών. Η σχετικότητα του χρόνου ολοκλήρωσης των απαιτούμενων ενεργειών, αναδεικνύεται ως αρχή και απαράβατο αξίωμα, αξιολογούμενη με τη χρηστικότητα των υπό εξέταση αντικειμένων.
Οι παλαιολιθικοί ρυθμοί, ενεργειών και δράσεων, αναστέλλονται κατά περίπτωση, κατά χώρο, κατά ιδιοκτησία και κατά απόδοση οικονομική, η άλλης φύσεως, και η αποπεράτωση καθίσταται εμφανής και χρηστική, εν τη παρούση γενέα
Σεβόμενος τον χρόνο σας, ταπεινός ικέτης, αιτούμαι την παροχή εκ μέρους της ημετέρας Υπηρεσίας, την μετά πολλών βασάνων εκδοθείσα γνωμάτευση της περιλαλήτου και αναιτίως και απείρως ταλαιπωρηθείσας υπόθεσης, για την οποίαν μετά από τόσα χρόνια θα υποχρεωθείτε να την χαρακτηρίσετε διατηρητέο μνημείο.

Με τα του προσηκόντος σεβασμού
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ταπεινός ικέτης
10/04/13
ΥΓ. Υποβάλλω το Αίτημα ηλεκτρονικά και αιτούμαι αριθμό πρωτοκόλλου παραλαβής.
Δημοσιοποιώ το παρόν αίτημα, καθ’ όσον χρήζει μαρτυρίας, η κατάθεση του.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/13 19:00

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ,,,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ???ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ??? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ JΟΧΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΟΡΕ ΡΩΜΗΕ??? ΑΣΕ ΡΕ JΟΧΑΝΑΝ ΑΝΑΒΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/13 20:37

      Δεν είναι αρχαία Ελληνικά, αλλά καθαρεύουσα!!!! τα Αρχαία είναι κάτι σαν τα ακόλουθα...
      "Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν"

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/13 09:32

    Λαμόγιο, χρόνια έκανες τις δημόσιες υπηρεσίες να δουλεύουν ως υπαλλήλοι του γραφείου σου. Πασοκοκηφήνα, ζορίσεσε όταν σε αντιμετωπίζουν όπως όλους, μεγαλοπαρανομούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *