ροή ειδήσεων

Πόρισμα ΠΑ-ΣΟΚ για Παπανδρέου! ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ (ΚΑΙ) ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Έκθεση σοκ των ορκωτών για ρεμούλες δεκάδων εκατομμυρίων στα ταμεία του κινήματος κατά την προεδρία Παπανδρέου! Βρήκαν εντολές και με την υπογραφή του!
Τελικά είχε ο δίκιο ο Γ. Παπανδρέου όταν έλεγε το περίφημο «λεφτά υπάρχουν».... Κανείς δεν γνώριζε όμως πως εννοούσε τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!
Το πόρισμα που συνέταξαν μετά από εντολή της σημερινής κυβέρνησης πέντε διεθνούς κύρους εταιρίες ορκωτών λογιστών, αποκαλύπτει την αλόγιστη σπατάλη και τη «ρεμούλα» χρημάτων στο Κίνημα τη χρονική περίοδο 2004-2010.
Η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του κόμματος υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ, τα οποία υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007 και για λόγους που δεν έχουν καταστεί γνωστοί και εφικτοί να διευκρινιστούν έκανα φτερά.
Τα συνταρακτικά στοιχεία που φέρνει στο φως καθημερινή εφημερίδα, αποκαλύπτουν πως 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες που έχουν εγκριθεί με την υπογραφή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης, ποσό περίπου 800.000 ευρώ φέρεται να εμφανίζονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, διευθυντή την επίμαχη περίοδο του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.
Δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα "Καλογεροπούλου", η οποία έχει διατελέσει συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρέου.
Επιπλέον, γα την ίδια τριετία, στα 53,3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι δαπάνες γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο συνεργάζονταν το ΠΑΣΟΚ για μετακινήσεις στελεχών, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 εισιτήρια για ένα μόνο χρόνο.
Όλα τα παραπάνω ποσά εμφανίζονται να φέρουν και την υπογραφή του Ρ. Σπυρόπουλου, που συνυπέγραφε με την ιδιότητα του διευθυντή.
Το εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ότι για καμία από τις δαπάνες που εντόπισαν οι ορκωτοί λογιστές δεν υπήρχαν νόμιμα παραστατικά, καθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα.
Η πρώτη ενημέρωση των στελεχών της Ιπποκράτους έγινε πριν από μερικές ημέρες. Η εκτίμηση των ίδιων είναι ότι εάν το πόρισμα παραδοθεί και γίνει αποδεκτό από το ΠΑΣΟΚ, τότε πρέπει να επέμβει άμεσα εισαγγελέας, ενώ σε πολιτικό επίπεδο οι επιπτώσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε πτώση της κυβέρνησης, εξαιτίας του μεγέθους του σκανδάλου της υπόθεσης.
Από την πλευρά του ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε εντολή, η έρευνα να φτάσει μέχρι τέλους.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη σταλεί επιστολή στον Νίκο Αθανασάκη, προκειμένου να επιστρέψει μέρος των 300.000 ευρώ που καταγράφηκε ως έξοδα και που μάλιστα εγκρίθηκε με την υπογραφή του.
Πρόθεση του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ είναι το ζήτημα να συζητηθεί διεξοδικά στο ερχόμενο Πολιτικό Συμβούλιο, ενώ η κατάσταση πρέπει να ήταν εις γνώση του, καθώς σε κομματική συνεδρίαση στις 17 Απριλίου είχε ζητήσει να ελεγχθούν όλοι οι διευθυντές οικονομικών του κόμματος πριν από τον κ. Σαλαγιάννη.
Να σημειωθεί μάλιστα ότι το ίδιο διάστημα, δηλαδή από το 2004 έως το 2010 το ΠΑΣΟΚ συνέχισε να δανειοδοτείται, προκειμένου να καλύπτει τις αυξημένες οικονομικές του ανάγκες.
olympia.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/4/13 22:10

    Ροβέρτος Σπυρόπουλος: Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχουν ελεγχθεί από τη Βουλή
    Παραθέτω τη δήλωση του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, πρώην υπεύθυνου των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα:
    Τα οικονομικά όλων των κομμάτων, ελέγχονται κάθε χρόνο από την...

    ... αρμόδια ειδική Επιτροπή της Βουλής.

    Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας έχουν ελεγχθεί και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

    Οτιδήποτε άλλο διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/13 22:13

      Έτσι και αυτός ο πόλεμος λάσπης και βρωμιάς ‘’πέφτει στο κενό’’.
      Γράφει ο Ν Βράχος
      Τρείς Πρωθυπουργοί, ο Γεώργιος Παπανδρέου "Ο Γέρος της Δημοκρατίας", Αντρέας Παπανδρέου: Ο πρωθυπουργός της " Εθνικής περηφάνιας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της ελευθερίας, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός "της ηθικής αναβάθμισης και των διαρθρωτικών αλλαγών" στη δημόσια ζωή, έχουν αποδείξει ότι η διακυβέρνηση της χώρας ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις και την οικονομική ακτινοβολία των κυβερνώντων και των οικογενειών τους . Εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι, μεγαλοεργολάβοι και κάθε μορφής μεγαλοεπενδυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! σε αυτή την οικογένεια. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας μας ενημερώσει….

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/13 22:15

    «Πουλημένες, ολυμπιακών διαστάσεων πόρνες του διαδικτύου, επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά την ιδιοτέλεια , την υποτέλεια ,τη δύναμη του χρήματος και της βρωμιάς που κρύβεται κάτω από ύπουλο και ειδεχθές προσωπείο τους.
    Σπαταλά ο ..μπούλης το χρήμα του μπαμπά και την αναντρία που του ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ και υπόσχεται ‘’αγίους’’ αν(;) !!! κατάφερνε να ισορροπήσει στο τεντωμένο σχοινί πάνω από τους καταρράκτες της προσωπικής του μανίας καταδιώξεως και αθλιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/13 22:22

      ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ….ΦΤΑΝΕΙ!
      Γράφει ο Ν Βράχος
      Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο…
      Λύσσαξαν, οι πληρωμένοι φονιάδες κάθε έντιμης πολιτικής φωνής.
      Λύσσαξαν οι αναλφάβητοι δεξιόστροφοι μπλόγκερς , από την..ατυχία τους ότι έχασαν πάλι το τρένο της μάσας . Έχουν γεμίσει οι τσέπες τους με το μαύρο χρήμα της προπαγάνδας, όπως ομολογούν δημοσίως ορισμένοι πολιτικοί αρχηγοί, αναφέροντας μάλιστα και ποσά. Είναι εξ άλλου γνωστά μερικά ονόματα από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου…
      Και εκεί που κλείσαμε την τηλεόραση, τώρα αρχίζουμε και κλείνουμε και το διαδίκτυο. Η ατιμωρησία και η ασυνειδησία μαζί με το μαύρο χρήμα και τη πολιτική κάλυψη, τους έκαμαν ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ!
      ΣΟΡΟΣ το χρήμα που κυκλοφορεί άφθονο και φθονερό!
      ΣΩΡΟΣ η αθλιότητα που γεμίζει..παρτέρια φασιστικής και ναζιστικής προέλευσης και προπαγάνδας.
      Διαστρέβλωση, ψευδολογία, ανηθικότητα, λάσπη κάθε μέρα κάνουν παρέλαση μπρός από τα μάτια μας. Η αγραμματοσύνη δεν περιγράφεται με τους ..τελειόφοιτους του..Δημοτικού!
      Σειρά έχει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αφού με τους νόμους που ψήφισε οι νταβατζήδες, οι τοκογλύφοι, οι σωματέμποροι, οι λαθρέμποροι, οι έμποροι σκόνης και σάρκας έμειναν ξεβράκωτοι! Το άνοιγμα των λογαριασμών ήταν..θάνατος. Όλη η φασιστική κλεπτομανία θα αποκαλυφθεί.
      Βέβαια η βρωμιά και η παραπληροφόρηση δεν..συμμαζεύεται !

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος26/4/13 22:20

    Το φαινόμενο Πάνος Καμμένος
    Στην εποχή της κρίσης (μετακαστελόριζο εποχή), έχουν ξεπηδήσει κάποιοι νέοι πρωταγωνιστές. Άτομα που έχουν τους υποστηρικτές τους και που κινούνται σε συγκεκριμένα πλαίσια. Βαρουφάκης, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας και φυσικά ο Πάνος Καμμένος μερικοί από αυτούς. Πάνω στον τελευταίο θέλω να σταθώ.
    Τον Πάνο Καμμένο, τον άκουσα πρώτη φορά για το κιτς μπλουζάκι του. Από τότε όμως έχει απασχολήσει πολλές φορές το χώρο του διαδικτύου, σχετικά με δηλώσεις του, αντιμνημονιακού και εθνοσωτηριακού περιεχομένου.
    Διαβάζοντας το βιογραφικό του, μένω εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από τις σπουδές του στην Ελβετία, αλλά κυρίως με το γεγονός πως έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
    Θα σας εξηγήσω γιατί είμαι προκατειλημμένος και πού θέλω να καταλήξω. Ο κ. Καμμένος, ήταν στην επιτροπή για την υπόθεση Siemens. Που όλοι ξέρουμε πως δεν κατέληξε πουθενά. Ο κ. Καμμένος, ήταν επίσης μεγάλο υποστηρικτής του υπερνομάρχη κ. Ψωμιάδη. Που ξέρουμε πως κατέληξε. Υπήρξε υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, που όλοι επίσης, ξέρουμε που οδήγησε. Μπορώ όμως να είμαι σίγουρος πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθή; Δεν είναι η δουλειά μου. Δυστυχώς όμως, ζούμε σε περιόδους που ούτε στη δικαιοσύνη μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.
    Καταλήγοντας. Ο Πάνος Καμμένος, είναι και αυτός, σημάδι των καιρών. Δεν ξέρω αν προσπαθεί, να σώσει το τομάρι του ρίχνοντας λάσπες (σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν δεχθεί τις καταγγελίες του) ή αν σώζει το τομάρι του. Ξέρω όμως, πως δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες. Καλό είναι να ακούμε τους πάντες και ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Που ξέρεις…
    ΥΓ: Το βίντεο, αφορά τις καταγγελίες του για την οικογένεια Παπανδρέου. Συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας. Αφιερώστε 10 λεπτά να τη δείτε, έτσι για το γαμώτο…
    ΥΓ2: Για να ξεκαθαρίσω κάτι. Και τη ζωή να μου έσωζε ο κ. Καμμένος, δεν θα τον εμπιστευόμουν, ούτε θα τον συμπαθούσα. Λέω απλώς, πως καλό είναι να ακούμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/13 22:23

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΝ;
    Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθώ πολλά σάϊτς να υποστηρίζουν τον Πήτερ Πάν.
    Διαβάζω τα θέματά τους και παραξενεύομαι. Μόνο βρισιές , κατηγορίες, άθλια σκευάσματα και προπαγάνδα εναντίον ΟΛΩΝ των πολιτικών παρατάξεων, υπάρχει. Το είδα πολλές φορές μέχρι που πείστηκα ότι δεν κάνω λάθος και μεταφέρω και σε σας την απορία μου.
    Όλοι ξέρουμε ,λίγο πολύ, ότι ο Πάνος είναι μια ..δωρεά, ή μία αντιδωρεά κομματική του Μητσοτακέϊκου. Παρουσιάστηκε σαν κομήτης ερχόμενος από τις Γαλλικές σπουδές του. Σπούδασε στη Γαλλία και κατάφερε(;) να γίνει και ενεργό μέλος του ‘’ Φίλο ΣΑΡΚΟΖΙΚΟΥ’’ σωματείου ‘’ ΕΛΛΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ ..συμμαχία;’’
    Έτσι σήμερα, αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ‘’κρόκο φιλίας’’ με το περιβάλλον του Σαρκοζί και τους ανθρώπους του. Εκείνο που δεν έχω καταλάβει, πιστεύω και άλλοι πολλοί, είναι : σε πιο χώρο ιδεολογικοπολιτικά ανήκει ο Πάνος; Ποια είναι η θεωρία του, το πιστεύω του , το πρόγραμμά του; Εγώ ομολογώ, ότι δεν έχω καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ! Τι θέλουμε: μέσα στην Ευρώπη ή , έξω από την Ευρώπη και το ευρώ; Να αλλάξει η δομή της φορολογικής και φοροδοτικής υποδομής στην Ελλάδα ή όχι; Να πληρώσουν όλοι όσοι πρέπει ή όχι να συνεχίσουμε την παλιά ιστορία.
    Ποιες είναι οι απόψεις του για την τρομοκρατία; Έπιασε κάποιον ώστε να ‘’δικαιολογήσει’’ τον μισθό του επί 20 χρόνια;
    Καταρχήν ο κ. Καμμένος είναι άνθρωπος αυτό που λέμε "συστημικός ".
    19 χρόνια βουλευτής!!!! δεν άλλαξε και πολλά από τις θέσεις που υπηρέτησε αν και ενδεχομένως είχε καλές προθέσεις! Βέβαια τον πληρώσαμε λίγο πάρα πάνω αλλά μερικές φορές ..το άξιζε.
    Απέτυχε στην προσπάθειά του να..συλλάβει τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη και έκτοτε παραμιλά μόνος αλλά και με ..παρέα.
    Οργώνει τη θάλασσα και ψαροτουφεκίζει τα κύματα , νομίζοντας ότι κάπου εκεί πιθανόν να ‘’κρύβεται’’ η γοργόνα, η δίδυμη αδελφή της 17ης του Νοέμβρη.
    Σπούδασε στην Γαλλία και την Ελβετία(!).
    Έχει τιμηθεί: (...) και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας
    από τον πρόεδρο της Γαλλίας,
    Νικολά Σαρκοζί .
    Πολλοί, κυρίως νέοι άνθρωποι που ενημερώνονται μέσα από το ιντερνέτ έχουν κάνει "ήρωά " τους ίδιο φανταστικό ήρωα ‘’τον Σπίθα’’ από το περιοδικό «Μικρός ήρως », με τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο . Και μπορεί οι καταγγελίες του για όλους τους ‘’εχθρούς του πνεύματος’’ να έχουν ενδιαφέρον, όμως το παρελθόν του κ. Καμμένου δεν είναι ούτε επαναστατικό ούτε και με μεγάλες επιτυχίες ως προς αυτά που κατά καιρούς παρουσίαζε για "μεγάλες αποκαλύψεις".
    Γιατί ο πάνος δεν βρίσκεται ΠΟΤΕ στην ίδια θέση. Είναι πολυταξιδεμένος και αεικίνητος.
    Είναι ο Παν της Ελλάδας. Ο πολιτικός που πάντα αιωρείται και υπερίπταται των ..κοινών θνητων πολιτικών.
    Και είναι τόσο κουρασμένος να ..περιμένει να βγάλει βιβλίο…ενσήμων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/13 22:24

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;
    Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;
    Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/13 22:26

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
    Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

    Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

    "Κάτι παιδιά με μια Σημαία
    τρέξαν να πουν παντού τα νέα
    Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
    πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
    Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
    την παρατήσαν τη ρουτίνα
    Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
    χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!
    ΡΕΦΡΕΝ
    Ξύπνα!...για να στολίσουμε
    το σπίτι μας το πατρικό
    Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
    για το ξημέρωμα στον ουρανό
    Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
    στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
    Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
    "Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"
    Ξεκίνησαν απ τον Περαία
    φτάσανε μες τη Καλλιθέα
    Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
    ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
    Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
    τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
    της Εφτανήσου τα στολίδια,
    Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."
    AΠΑΝΤΗΣΗ Μαντζουράνα στο κατώφλι γάιδαρος στο παραθύρι τι ωραία που είναι η Λεβαδιά χωρίς καμία αιτία…(Κόπανοι)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/4/13 22:34

    Είμαστε πληρωμένοι μπλόγκερς .
    Γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς έλεγχο!
    Είμαστε μία ομάδα που μισούμε αφάνταστα την Δημοκρατία και την οικογένεια Παπανδρέου. Αφήσαμε τη δημοσιογραφία στα ΜΜΕ και "αράξαμε" στη μπλοκόσφαιρα . Όπως ξέρετε τόσα χρόνια είμαστε μοναδικοί και ασυναγώνιστοι στην συκοφαντία, στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην διαστρέβλωση της αλήθειας ,στα συμβόλαια πολιτικού θανάτου. Η αμοιβή μας εξακολουθεί να παραμένει λογική και φυσικά χωρίς...απόδειξη. Η δυσφήμηση είναι η ειδικότητά μας. Η ψευδολογία είναι ο πρωινός ..καφές μας. Όπως και στο παρελθόν ακολουθούμε κανόνες εχεμύθειας που τους τηρούμε μέχρι να βρούμε καλλίτερο ..αγοραστή! Δεν πιστεύουμε σε ..Πατρίδες ,ιδέες, οράματα. Για μας θεός είναι ΜΟΝΟ το χρήμα ,και κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/4/13 22:35

    Είμαστε πληρωμένοι μπλόγκερς .
    Γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς έλεγχο!
    Εμείς οι μπλόγκερς, πληρωθήκαμε και πληρωνόμαστε ικανοποιητικά και το αποτέλεσμα της εργασίας μας φάνηκε με την ΛΑΣΠΗ που ρίξαμε και επιτύχαμε την αποπομπή του Γιώργου Παπανδρέου . Δεν είναι μόνο το χρήμα που κερδίζουμε ,αλλά και η σχέση που δημιουργούμε με την εξουσία. Σαν δημοσιογράφοι είμαστε ‘’ψόφια πτώματα’’ αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μας έδινε σημασία. Μας χρειάζονται και μας φοβούνται αφού ξέρουμε τι καθάρματα είναι. Γράψαμε τόσα εναντίον του Παπανδρέου που δεν περιγράφονται. Τον.. ‘’πληρώσαμε’’ γιατί ήταν από τους λίγους που δεν μας πλήρωσε. Σήμερα έχουμε μετανιώσει γιατί τελικά, ήταν ο μόνος που δεν είπε ψέματα στους Έλληνες. Δυστυχώς όμως εμείς οι Έλληνες ‘’δανείζουμε ΔΕΝ ψηφίζουμε’’. Ή ψηφίζουμε..χαρτί, εικόνα ,αέρα! Γι αυτό και εμείς έχουμε ΠΑΝΤΑ… δουλειά…
    Αυτά τα θέματα απασχολούν τη δική μας ομάδα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ξε-θεμελιώνουν σύρριζα τους αντιπάλους των "αφεντικών τους".
    Είμαστε πολύ καλοί στη δουλειά μας και..αδέσμευτοι σε όσους δεν μας..εκτιμούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/13 22:37

      ΥΓ.
      Έχουμε την δυνατότητα και την τεχνική- αδιαντροπιά, ένα...βόλο να το "παρουσιάσουμε" σαν ατμολέβητα πλοίου!
      Η ασυδοσία, ο φόβος και φυσικά το ΕΥΡΩ ! παραμερίζει όλα τα..εμπόδια-καταγγελίες και εξασφαλίζουν στον πελάτη μας το ιδανικότερο αποτέλεσμα.
      Μια καλημέρα ενός πολιτικού …μας "αντιπάλου", γίνεται...βιβλίο εναντίον του και να ανακυκλώνεται επί μήνες !!!!!!

      ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΗΜΕΡΑ. ...ΚΑΘΑΡΟΣ ΥΠΟΝΟΜΟΣ!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *