ροή ειδήσεων

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και τώρα πλέον είναι και οφθαλμοφανή τα οποία φανερώνουν το «αγκάθι» του ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ώρες και είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση.!!!
Αναφερόμαστε στον....
«γάμο» της ΕΘΝΙΚΗΣ με την EUROBANK με τον οποίο έχουν μπει στην τελική ευθεία οι σχέσεις της εν Ελλάδι ολιγαρχίας με τους εν Ευρώπη πολυεθνικούς διατραπεζικούς ολιγάρχες.
Στην Αθήνα παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να «σφυρίζει κλέφτικα» αφήνοντας τον εκπρόσωπο του EUROGROUP στην Ελλάδα κ. Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ να βγάλει το φίδι από την τρύπα, ως βασικό διαπραγματευτή της Ελλάδος και κατ, επέκταση της Ελληνικής ολιγαρχίας.

Είναι πολύ δύσκολη η θέση του υπουργού μας οικονομικών και αυτό φάνηκε από την τελευταία συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς όταν είπε με νόημα « ότι τώρα θα τελειώσουν όλα».

Από την άλλη η εμφάνιση του κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ την περασμένη εβδομάδα στο μεγαλύτερο κρατικό κανάλι και οι δηλώσεις του Διοικητή της ΕΘΝΙΚΗΣ κ. ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ , έδειξαν ότι πλέον το πολιτικό σύστημα προσπαθεί αυτές τις ώρες να βγει από το κάδρο και να βάλει μπροστά τους υπεύθυνους του οικονομικού συστήματος της Ελλάδας κυρίους ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ και ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ..!!

Εκτός αυτών η Ελληνική ολιγαρχία αρχίζει να δείχνει το δόντια της προς όλους όσους έχει στον έλεγχο της ότι αν δεν γίνει η δουλειά σας τελειώσαμε, ξεκινώντας βέβαια από τον «γάμο» των δύο τραπεζών..

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν Ελλάδι σύστημα που εξυπηρετεί την ολιγαρχία προσπαθεί να βρει μια μεσοβέζικη λύση ώστε οι ιδιώτες τραπεζίτες και κυρίως ο κ. ΛΑΤΣΗΣ, θέλουν πάσει θυσία τον έλεγχο της Εθνικής κόντρα στον ΣΟΪΜΠΛΕ που την θέλει «ανεξάρτητη» ενταγμένη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δηλαδή στην DEUTSCHE BANK σε συνάρτηση με το ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑΣ το οποίο θα αποτελεί το Ευραπαϊκό Ταμείο.

Αυτό που συζητείται και θα προτείνει σήμερα ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ στην ΤΡΟΪΚΑ είναι η EUROBANKνα αποτελέσει θυγατρική της ΕΘΝΙΚΗΣ αφού πρώτα ολοκληρωθεί η ανακεφαλαίωση..!!

Αυτό το θέμα είναι το μόνο που αυτές τις ώρες απασχολεί την κυβέρνηση και όχι τα χαράτσια και οι απολύσεις που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, και τούτο γιατί από αυτό θα εξαρτηθούν και οι ιδιωτικοποιήσεις οι οποίες αφορούν διεθνείς σοβαρούς επενδυτές γιατί θέλουν να ξέρουν τον οριστικό τρόπο λειτουργίας όχι μόνο του Ελληνικού Τραπεζικού συστήματος, αλλά και του Ευρωπαϊκού, αφού η Ελλάδα σήμερα λειτουργεί πιλοτικά ως πειραματόζωο για την Ευρώπη.!!!

Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουμε είναι ότι η Ελληνική ολιγαρχία θέλει με αυτό τον τρόπο να ελέγχει όλο το σύστημα των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και στην ουσία αυτός είναι και ο λόγος που άφησαν εκτεθειμένη την Κύπρο η οποία κοιτούσε και προς την Ρωσία.

Τέλος πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι σήμερα στο πτώμα της «τελειωμένης» Ελλάδας συγκρούονται τέσσερις αντίπαλοι οι οποία προσπαθούν να φάνε την κληρονομιά της όπως:
Η Ελληνική ολιγαρχία με το πολιτικό της σύστημα που προσπαθεί να μείνει ως ο βασικός ρυθμιστής και διαχειριστής της περιουσίας.
Ο ΣΟΪΜΠΛΕ με την παρέα του και με τους εδώ «φίλους» του που προσπαθεί να εντάξει τους βασικούς οικονομικούς μηχανισμούς της Ελλάδας υπό τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας δηλαδή της DEUTSCHE BANK και μέσω του ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑΣ .
Οι Αμερικάνοι που περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο με όλα αυτά ώστε να αρχίσουν την διαχείριση του ορυκτού πλούτου.
Όλοι οι υπόλοιποι με βασικούς διεκδικητές την Ρωσία ,Γαλλία, Τουρκία, που ο καθένας προσδοκά τα μερίδια του.
Να θυμηθούμε λίγο ποιά είναι η βασική περιουσία της Ελληνικής αγελάδας που θέλουν να αρμέξουν και ποιά θα είναι η απόδοση της σε βάθος 30-40 έτών:

Χαμηλό εργατικό κόστος και οικονομικές ζώνες περίπου 12 τρις.
Ακίνητη περιουσία του Ελληνικού δημοσίου περίπου 11 τρις.
Ορυκτός πλούτος περίπου 13 τρις.
Ιδιωτική περιουσία με το 4ο μνημόνιο ( ΜΑΙΟΣ 2013) περίπου 12 τρις
Φτάνουμε περίπου τα 50 τρις ευρώ.

Και μας πρίζουν καθημερινά ότι το μείζων θέμα της κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ είναι το χαράτσι το οποίο αν υποθέσουμε ότι αντιστοιχεί σε 700 ευρώ μέσο όρο σε κάθε Ελληνική οικογένεια, φτάνει μόλις τα 3 δις ευρώ.!!
thoureios.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *