ροή ειδήσεων

Πότε έρχονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το χαράτσι για το 2013

Στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που θα εκδοθούν στο τέλος Ιουνίου θα δουν οι καταναλωτές τη «λυπητερή» για το χαράτσι του 2013, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η εταιρία...
Παράλληλα η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι στις 22 Ιουνίου θα σταλούν στο υπουργείο Οικονομικών τα στοιχεία για τις ανεξόφλητες οφειλές από το χαράτσι του 2012 προκειμένου στη συνέχεια να εισπραχθούν μέσω των ΔΟΥ.
Σε ό,τι αφορά τις οφειλές για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών για το 2012 η ΔΕΗ ενημερώνει:

-Αν κάποιος πελάτης εξοφλήσει εκπρόθεσμα (μετά τις 22 Ιουνίου 2013) λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος που περιλαμβάνει ΕΕΤΗΔΕ 2012, το ποσό που θα έχει καταβληθεί για το ΕΕΤΗΔΕ θα πιστωθεί και θα εμφανιστεί διακριτά στο πρώτο λογαριασμό ρεύματος που θα εκδοθεί μετά τις 22 Ιουνίου 2013, καθώς η οφειλή ΕΕΤΗΔΕ 2012 θα έχει μεταφερθεί στην Εφορία.

-Αν οποιοσδήποτε από αυτούς τους πελάτες επιθυμεί να του επιστραφούν τα χρήματα που θα έχει καταβάλει για το ΕΕΤΗΔΕ 2012 νωρίτερα από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού του, με την προσκόμιση ενός πρόσφατου λογαριασμού και επίδειξη της ταυτότητάς του - ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο, μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ και να παραλάβει το αντίστοιχο ποσό. Για τη διευκόλυνσή τους οι συγκεκριμένοι πελάτες - πριν από τη μετάβασή τους σε κατάστημα της ΔΕΗ - είναι προτιμότερο να έχουν σχετική ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, καλώντας στο 11770.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *